Reclamă

50 Cent intenționează să ceară custodia exclusivă a fiului său. Daphne Joy, mama copilului, are probleme cu legea

50 Cent intenționează să ceară custodia exclusivă a fiului său. Daphne Joy, mama copilului, are probleme cu legea. Artistul vrea ca copilul său să fie ținut departe de toate aceste conflicte care l-ar putea afecta.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 31 martie 2024, 7:59

Fiul artistului, Sire, din relația cu Daphne Joy are acum 11 ani. 50 Cent îl vrea alături de el după ce mama sa a fost numită drept o presupusă lucrătoare sexuală. Informațiile au ieșit la iveală într-un proces împotriva lui Sean „Diddy” Combs.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

50 Cent intenționează să ceară custodia exclusivă a fiului său

„Având în vedere cele mai recente evoluții și știri despre implicarea lui Daphne Joy în procesul Diddy, 50 Cent pledează pentru custodia exclusivă a fiului său”, a declarat pentru Us Weekly o sursă apropiată artistului.

Reprezentantul lui 50 Cent nu a comentat declarația, iar Joy nu a răspuns nici ea presei la dreptul la replică. 50 Cent, pe numele său Curtis Jackson III, și modelul Daphne Hoy, au avut o relație din 2011 până în 2012.

S-au despărțit la scurt timp după nașterea lui Sire, acum în vârstă de 11 ani. 50 Cent îl mai are și pe fiul Marquise, în vârstă de 27 de ani, cu fosta sa parteneră Shaniqua Tompkins.

După ce a aflat că Joy, împreună cu Yung Miami și modelul Jade Ramey, au fost menționate în procesul de 30 de milioane de dolari intentat de Rodney „Lil Rod” Jones, fondatorul G-Unit a reacționat pe Instagram folosind o fotografie cu el însuși fumând un trabuc.

Reclamă

„Nu știam că ești o lucrătoare sexuală. LOL”, a subtitrat imaginile 50 Cent. „Yo, asta e un film.”

Joy a spus în mod direct că nu e o presupusă lucrătoare sexuală și că toate afirmațiile sunt false. . Ea a publicat mai multe mesaje pe rețelele sociale după ce numele ei a ajuns în presa tabloidă.

Reclamă

„Îți mulțumesc Doamne pentru dragostea ta”, a subtitrat modelul în vârstă de 37 de ani un clip în care ea făcea drumeții.

Rodney „Lil Rod” Jones, care a lucrat cu Combs la cel mai recent album al său, l-a dat în judecată pe mogulul muzicii pentru că l-ar fi agresat sexual.

În cadrul procesului, în care se află și numele Prințului Harry, Jones a susținut că presupusele lucrătoare sexuale ale lui Combs au fost plătite cu o sumă lunară.

Cine e și cu ce se ocupă Daphne Joy

Daphne Joy este născută în Filipine în 1987. Ea și-a făcut un nume în afara relațiilor sale de dragoste cu mai mulți muzicieni, ca influencer. În acest moment are peste 1,6 milioane de urmăritori pe Instagram.

Potrivit IMDb, Joy este model și actriță, cu roluri în „Frankenhood”, „Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides” și „Setup”.

În noiembrie 2022, Joy a dezvăluit pe Instagram că linia ei vestimentară care îi poartă numele va lansa o colecție de costume de baie „în curând”.

Pe site-ul ei, ea vinde opt versiuni ale „Colecției de rochii Silhouette”. Acestea au o țesătură ce premite pielii să respire, e elastică. Ea „prezentă curbele frumoase ale unei femei fără întreruperi, în mod atemporal și fără efort”.

Joy este, de asemenea, un model OnlyFans, iar oamenii se pot abona la pagina ei pentru 24,99 USD pe lună.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×