Reclamă

7 tunsori bob de toamnă care te vor ajuta să ai un look fresh

Ai mai jos 7 tunsori bob de toamnă care te vor ajuta să ai un look fresh, conform experților din hair styling. Bobul francez și cel italian sunt incluse în acest clasament de beauty. Descoperă diferențele dintre cele două, dar și cum arată celelalte stiluri ale acestei tunsori atât de feminine și elegante.

Alina Drăgușin
Alina Drăgușin
Publicat: 5 septembrie 2023, 8:17

Bobul italian este recomandat doamnelor și domnișoarelor care au un păr des și voluminos în mod natural. În plus, atunci când este purtat cu o cărare pe mijloc, el va pune în valoare pomeții. Iar dacă este dat după urechi, chipul „se eliberează” și, astfel, sunt evidențiate mai bine trăsăturile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

7 tunsori bob de toamnă care te vor ajuta să ai un look fresh

Odată cu venirea toamnei, multe femei simt nevoia să își dea un „restart” la podoaba capitală. Și, în timp ce unele preferă doar să taie doar vârfurile și să mai scurteze puțin din lungime, altele sunt decise să își schimbe tunsoarea.

În continuare, ai posibilitatea să vezi 7 stiluri de bob care se poartă toamna și te vor ajuta să ai un look fresh.

Bobul francez

Acesta rămâne în topul preferințelor doamnelor și domnișoarelor. Potrivit unor statistici, acest stil de tunsoare are peste 137 de milioane de vizualizări pe TikTok, potrivit Glamour Magazine. Fiind unul dintre cele mai scurte, el evidențiază linia gâtului, a maxilarului și reprezintă perfect conceptul de prospețime contemporană.

Reclamă

Bobul dat într-o parte

Bobul dat într-o parte îl urmează pe cel francez cu cu peste 20 de milioane de vizualizări TikTok. Desigur, el a strânit multe discuții, iar unii dintre internauți consideră că este exagerat. Pe de altă parte, dacă privești imaginea de mai jos, observi că acest stil de bob se aranjează foarte bine. Iar cu atitudinea potrivită, vei cuceri privirile multora.

Reclamă

Bobul italian

Este preferat de multe femei, însă, el nu le avantajează pe toate. Specialiștii în hairstyle au subliniat că este importantă forma feței la acest stil de tunsoare.

„Versiunea italiană a bob-ului se numără printre tendințele din hair styling toamna. Valurile din păr, volumul și buclele conferă un real sex-appeal. Totodată, aceste detalii fac această tunsoare mai ușor de purtat și mai clasică. Gândește-te la asta ca la o progresie față de supermodelul anilor ’90, dar pentru părul scurt. Acest stil de bob este gros, rotunjit și creează senzația de plin”, a declarat Dom Seeley pentru publicația menționată mai sus.

Boy bob

În cazul în care îți dorești o coafură practică și pentru care să nu petreci multe minute în fața oglinzii, alege „Boy bob”. Aceasta este reomandarea făcută de Tom Smith, un stilist de top din UK. Acest stil creează un look androgin, după cum se poate vedea în postarea de mai jos. În plus, părul are o lungime perfectă pentru a putea fi prins în coadă.

„Cere-i stilistului tău să taie lungimea în linie cu bărbia sau colțul maxilarului, în funcție de cât de îndrăzneț vrei să fii”, a precizat Tom Smith pentru Glamour Magazine.

Descoperă coafurile pe care bărbații le apreciază la o femeie. Ei adoră să le vadă la doamne și domnișoare, au mărturisit experții în hair style.

Flicky bob

Flicky bob „te teleportează” în energia anilor ’90 și este ușor de coafat. De asemenea, el funcționează pe toate lungimile acestui stil de tunsoare. Așa cum se observă în imaginile de mai jos, presupune ca vârfurile să fie întoarse, și părul să fie cât mai lipit de scalp.

Bobul în valuri

Un alt stil de bob care te va ajuta să ai un look fresh toamna este cel în valuri sau cu bucle lejere. La fel ca Flicky bob, acesta pune mai mult accent pe styling. Specialiștii în beauty susțin că bobul în valuri este cerut în mod special de femeile care se machiază puțin.

Bobul scurt

Bobul scurt ce pare nefinisat se află și el în clasamentul de beauty, realizat de experții de peste hotare. Hailey Bieber este una dintre vedetele care a ales să își taie părul în acest stil de bob chic. Această tunsoare cucerește rapid, este accesibilă și îi oferă celei care o are o stare de relaxare aparte, potrivit publicației Glam.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×