Reclamă

9 tipuri de bărbați pe care să îi eviți în online dacă vrei să găsești partenerul perfect în realitate

Cum să rămâi în siguranță și să fii fericită, și poate chiar să-ți găsești sufletul pereche pe aplicațiile de întâlniri? Află cum să recunoști cele 9 tipuri de bărbați pe care să îi eviți în online, dacă vrei să găsești partenerul perfect în realitate.

Andreea Ivana
Andreea Ivana
Publicat: 31 ianuarie 2024, 6:07 / Actualizat: 1 februarie 2024, 11:43

Dacă ești o începătoare în întâlnirile online și nu ești sigură ce bărbați merită să îi iei în serios, trebuie să eviți câteva tipuri specifice. Dacă ești atentă la aceștia încă de la început, vei economisi mult timp și bătaie de cap ulterior.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

9 tipuri de bărbați pe care să îi eviți în online

Primul impuls al atracției te fură de multe ori, lăsându-te să ignori anumite semnale de avertisment. Totuși, pe site-urile de dating ai toate informațiile de care ai nevoie.

Trebuie doar să fii puțin vigilentă și să îi recunoști pe cei cu care nu ai motive să îți pierzi vremea. Semnele sunt destul de ușor de recunoscut, notează YourTango.

Cel care solicită favoruri

Este un semnal de alarmă foarte serios. Niciun bărbat care își caută o parteneră nu îți va cere bani sau alte favoruri. Acest tip de „prădători” folosesc site-urile de întâlniri pentru a căpăta un avantaj de la femeile care tânjesc după atenție sau dragoste. Va spune orice ca să îți câștige încrederea.

Reclamă

Va încerca să te facă să te îndrăgostești de el. Este o manipulare pentru a te transforma într-o pradă ușoară.

Îndrăgostitul la prima vedere

Dragoste adevărată la prima vedere? Dintr-o simplă privire la poza ta de profil? Mai gândește-te. Acest tip de bărbat îți scrie în exces ca să-ți spună cât ești de frumoasă și că s-a îndrăgostit pe loc de tine. Mai mult, pretinde că a simțit din prima clipă că sunteți făcuți să fiți împreună.

Reclamă

În realitate, nimeni nu se poate îndrăgosti doar pe baza unei fotografii sau a unor mesaje scurte. Relațiile au nevoie de timp pentru a se construi. Va face tot posibilul să intensifice conexiunea voastră, astfel încât tu să te simți sufocată.

Furiosul 

Dacă nu îi răspunzi la mesaj imediat, se plânge discret, dar vizibil printre rânduri. Sau poate pune presiune pe tine să vă întâlniți la doar 15 minute după primul schimb de mesaje.

Dacă nu vrei să te întâlnești imediat cu el, s-ar putea să facă o criză de nervi în speranța că te răzgândești.

Poate fi genul care controlează sau e foarte gelos. Sau poate vrea doar să se distreze și caută o aventură, nu să dezvolte o relație. Dacă într-adevăr și-ar dori ceva serios, își va face timp să converseze de mai multe ori cu tine. Va avea răbdare ca tu să îl cunoști mai bine înainte de a-ți propune să vă vedeți.

Aventurierul

Dacă un bărbat specifică la profil că nu caută nimic serios, ar fi bine să-l crezi. Cu certitudine nu e în online ca să-și caute sufletul pereche. Nu e interesat de o relație pe termen lung.

Vrea doar să mai iasă cu câte o fată din când în când și să se distreze.

Seducătorul

Vrea să arate celorlalți – și ție – că are succes la femei și că este foarte mândru de de asta. E puțin probabil să își caute o relație serioasă. Dacă îți va spune că femeile din fotografii sunt prietene sau rude, nu îl crede, cel mai probabil minte.

Misteriosul

Este genul de bărbat care nu are deloc fotografii cu el la profil. Misteriosul tău poate fi într-o relație sau poate fi căsătorit și vrea doar să flirteze.

Pasiv-agresivul

Este cel care abia așteaptă să le trimită femeilor fotografii nesolicitate cu el sau chiar cu el în apariții atrăgătoare. Îți va cere și ție același lucru. Însă el vrea un singur lucru. Bărbații care doresc să te cunoască și eventual să formați o relație nu vor dori să îți arate imediat toate atuurile lor.

Petrecărețul

O fotografie sau două cu un bărbat care ia masa cu prietenii sau dansează la o petrecere sunt ok. Însă dacă vezi că profilul lui arată de parcă ar mai fi încă student și și-ar clădi visele pentru mai târziu, mai bine renunță. Dacă ești în căutarea unui bărbat matur care nu stă la petreceri în fiecare noapte și în fiecare weekend, mergi mai departe, spun specialiștii.

Bărbatul imaginar

Ai putea crede că bărbatul acesta merită puțină atenție sau poate chiar să-l cunoști în persoană. Îți trimite mesaje interesante și spirituale. Este educat și politicos. Știe să flirteze și are simțul umorului.

Vorbește despre aproape subiect posibil, însă nu își face niciodată planuri să se întâlnească cu tine. Exceptând cazul când îți cauți un amic simpatic sau te simți fascinată la nesfârșit de vraja lui – deci e o proiecție -, mai bine renunță.

Ascultă-ți întotdeauna intuiția

Așadar, acestea sunt cele 9 tipuri de bărbați pe care să îi eviți în online. Când vei învăța cum funcționează întâlnirile online, vei constata că este important să rămâi în siguranță. Fii fericită. Bucură-te de întâlnire pentru ceea ce este, o modalitate excelentă de a cunoaște o persoană.

Ai nevoie de timp pentru a ajunge să cunoști un bărbat, înainte de a te implica și a i te devota. Știind cum să recunoști tipurile de bărbați pe care să-i eviți, te poți concentra pe întâlnirea acelor bărbați pe care chiar merită să îi cunoști. Nu în ultimul rând, nu îți ignora instinctele și intuiția.

Dacă simți că ceva e greșit sau ciudat, acordă-i mare atenție. Intuiția nu minte niciodată.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×