Actorii „Shadow and Bone” anunță lansarea sezonului 2. Cum va arăta noua peliculă

Actorii serialului „Shadow and Bone” anunță plini de entuziasm lansarea sezonului 2. Într-un videoclip oficial personajele cele mai îndrăgite din pelicula fantasy își exprimă bucuria de a începe filmările pentru o nouă serie. După ce au existat mai multe speculații cu privire la data de lansare, anunțul oficial a fost făcut în cele din urmă public.

Publicat: 8 iunie 2021, 14:00 / Actualizat: 8 iunie 2021, 11:00

Bazat pe seria de cărți scrise de autoarea Leigh Bardugo, primul sezon din „Shadow and Bone” a fost un real succes. Acesta a adus la un loc fanii de pe întreg globul. Publicul numeros a făcut ca pelicula să aibă parte de încasări surprinzătoare. Prima parte a serialului l-a făcut să fie unul dintre cele mai vizualizate în anul 2021. Cu o reușită atât de remarcabilă, producătorii s-au bucurat să înceapă filmările pentru cea de-a doua parte. În data de 7 iunie 2021 s-a anunțat în mod oficial faptul că actorii se vor întoarce pentru a filma cel de-al doilea sezon al seriei.

Actorii „Shadow and Bone” anunță lansarea sezonului 2

Premiera primului sezon a avut loc în data de 23 Aprilie. De această dată actorii „Shadow and Bone” anunță lansarea sezonului 2 spre bucuria publicului entuziasmat. Într-un videoclip postat pe canalul oficial de Instagram, figurile centrale ale seriei au transmis direct din dormitoarele lor. Jessie Mei Li, Ben Barnes, Amita Suman și Kit Young sunt doar câțiva din actorii care au dat vestea lansării oficiale a sezonului 2.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Se pare că producătorii nu se vor abate de la povestea cărților și vor încerca să urmarească linia evenimentelor. Fanii au fost de părere că primul sezon a fost un succes. Acest lucru s-a datorat micilor abateri pe care producătorii le-ar fi făcut de la cărți. Rămâne de văzut dacă și de această dată vor urma o structură asemănătoare. Conform speculațiilor, sezonul 2 își dorește să surprindă trilogia Siege and Storm. Aici povestea începe cu Alina Starkov și Maylen, în timp ce se află pe o barcă, ținuți prizonieri de Nikolai Lantsov.

Actorii „Shadow and Bone” anunță lansarea sezonului 2 și speră ca fanii să îmbrățișeze cu bucurie noile episoade. La fel ca prima parte a seriei, se așteaptă ca noul sezon să integreze povești noi ale personajelor precum Kaz, Inej, Jesper și Nina. Banda The Dregs a reușit să impresioneze mulți fani, iar povestea a fost foarte îndrăgită pe tot parcursul primei serii.

Conform mai multor anunțuri care s-au făcut de publicația Small Screen, producătorii „Shadow and Bone” ar fi început deja filmările pentru sezonul 2. Acest lucru nu poate fi departe de adevăr, mai mulți actori au postat pe conturile personale de Instagram fotografii superbe de pe platourile de filmare.

Actorii care revin pe marile ecrane în noul sezon

Mulți actori din seria „Shadow and Bone” au fost ocupați de-a lungul carierei cu filmările pentru alte seriale. Cu toate acestea, fanii și-au exprimat părerea cu privire la rolurile pe care le-au avut în pelicula „Shadow and Bone”. De altfel, actorii au fost cei care au declarat faptul că acest serial le-a adus cariera la un nou nivel.

Ca un semn al recunoștinței pentru sprijinul oferit, actorii „Shadow and Bone” anunță oficial lansarea sezonului 2. După ce s-a speculat mai mult timp, anunțul a fost făcut în cele din urmă public. Fanii au făcut încă de la început speculații cu privire la noile povești ce vor fi redate, dar și la actorii care se vor întoarce pe marile ecrane.

Actorul Ben Barnes care interpretează rolul Generalului Kirigan a postat o fotografie pe contul personal de Instagram unde a oferit câteva indicii cu privire la noua peliculă. Cu un machiaj surprinzător, Ben Barnes s-a înfățișat fanilor direct de pe platourile de filmare. Fotografiile postate de acesta au surprins și alte personaje îndrăgite precum Inej Ghafa. Cu alte cuvinte, banda The Dregs va fi fără doar și poate în noul sezon al serialului „Shadow and Bone”.

O altă apariție mult așteptată este personajul Nikolai Lantsov. Personajul se află chiar și printre preferințele autoarei Leigh Bardugo. Aceasta a declarat într-un interviu că Nikolai este unul dintre caracterele care ar aduce o schimbare remarcabilă serialului. Autoarea este de părere că temperamentul haotic, dar șarmant al personajului pot aduce un plus de amuzament serialului „Shadow and Bone”.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Nepoata Prințesei Diana, Amelia Spencer într-o bluză cu dantelă albă la expoziția de vară de la Royal Academy în 2019
Divertisment
Nepoata Prințesei Diana se mută în Marea Britanie. Unde va îmbrăca rochia de mireasă Amelia Spencer
Lady Amelia Spencer și Greg Mallett și-au anunțat logodna în iulie 2020. Cei doi și-au început povestea de iubire în campusul Universității din Cape Town. Cu toate acesta, nepoata Prințesei Diana a anunțat că...
2
Edith Gonzalez și Lorenzo Lazo, la un eveniment, pe covorul roșu, îmbrăcați elegant, în 2012
Divertisment
Fostul soț al lui Edith Gonzalez are o nouă iubită. Cine este femeia din viața lui Lorenzo Lazo
Fostul soț al lui Edith Gonzalez are o nouă iubită. Pe contul de Instagram apar mereu imagini cu cei doi. Lorenzo Lazo și-a găsit din nou echilibrul în brațele unei femei superbe, la numai...
3
Elvis Presley și Priscilla Presley, îmbrăcați în mire și mireasă, la nunta lor, în 1967
Divertisment
Cum s-a schimbat chipul Priscillei Presley. Fosta soție a lui Elvis Presley a apelat la operațiile estetice
Priscilla Presley, în vârstă de 76 de ani, avea doar 15 ani când l-a cunoscut pe bărbatul cu care s-a căsătorit opt ​​ani mai târziu, Elvis Presley. Pentru a opri efectele trecerii timpului, vedeta...
4
Ducii de Sussex, îmbrăcați casual, la Jocurile Invictus de la Toronto, în anul 2017
Divertisment
Ce loc ocupă fiica Ducilor de Sussex în linia succesiunii la tron
Decesul Ducelui de Edinburh nu a afectat linia succesiunii la tron. În schimb, nașterile din Familia Regală Britanică au schimbat ordinea. Acum toată lumea se întreabă ce loc ocupă fiica Ducilor de Sussex în...
5
Prințul Haary alături de soția sa Meghan Markle în timp ce stau apropiați unul de celălalt pe scaune și privesc spre camere în Australia în timpul unei vizite la liceul de fete Macarthur
Divertisment
Lilibet seamănă leit cu Ducii de Sussex. Ce spun apropiații despre micuță
Micuța Lilibet Diana Mountbatten-Windsor s-a alăturat Familiei Regale și seamănă leit cu părinții săi, Ducii de Sussex. De când a venit pe lume, Lili a devenit centrul universului pentru Prințul Harry și Meghan Markle....
PARTENERI
×