Reclamă

Adda, autentică și mereu cu zâmbetul pe buze pentru fanii ei: „Am ajuns mai departe decât îmi imaginam”

Adda e una dintre cele mai apreciate artiste din România, iar faptul că mereu a fost deschisă și autentică nu a făcut decât să o ajute să fie și mai iubită de către cei care știu ce înseamnă muzica adevărată. Vedeta a acceptat cu drag să vorbească deschis și față de cititoarele CaTine.ro. A răspuns afirmativ atunci când a fost invitată la interviu.

Publicat: 8 noiembrie 2021, 13:39 / Actualizat: 3 februarie 2023, 17:44

De-a lungul timpului, Adda a fost implicată în mai multe proiecte de televiziune, printre care și Asia Express, show pe care îl poți urmări dumincă de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 la Antena 1. Recent, artista a trecut printr-o transformare fizică, după ce a slăbit foarte mult, dar a fost extrem de deschisă să ne spună și ce înseamnă pentru ea familia și cum reușește să se împartă între carieră și rolul de mamă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum a fost experiența Asia Express pentru Adda

Despre experiența celui mai tare show de televiziune din România – Asia Express, unde artista a participat alături de soțul său Cătălin, artista spune că are câteva regrete. Deși a fost o experiență frumoasă, de neuitat, regretă că nu a știut să-și controleze mai bine ieșirile. Nu îi place că s-a certat cu partenerul ei în fața camerelor de filmat. La vremea respectivă, artista a fost criticată pentru felul în care i-a vorbit soțului ei pe tot parcursul show-ului.

Am trăit super sincer, la intensitate maximă absolut tot. Ne-am bucurat, ne-am supărat, ne-am iubit, ne-am certat, dar am rămas împreună și am ajuns până în ultimul punct din Taipei.

– Adda

Show-ul a învățat-o pe artistă că se poate descurca în orice situație, că este mai puternică decât crede, atât fizic, dar și psihic, chiar dacă a ajuns să facă atacuri de panică.

Despre ea, Adda spune că deși a avut de înfruntat obstacole ale vieții, acestea au ajutat-o să rămână mereu cu picioarele pe pământ și să fie mai inspirată atunci când compune versuri pentru melodiile sale.

Reclamă

O altă artistă din România care a participa la Asia Express și a venit recent la interviurile CaTine.ro este Alexandra Ungureanu. Citește cum a fost experiența ei în cel mai tare show de televiziune.

Adda, între rolul de mamă și cel de artistă

Deși are numai 30 de ani, frumoasa artistă reușește să atingă perfecțiunea și în viața de familie și în carieră, iar aici vorbesc despre ea piesele care ajung mereu hit-uri și sunt în topuri la radio luni la rând. Cea mai mare provocare a vieții unei mame cu carieră este sentimentul de vinovăție. Adda spune cu zâmbetul pe buze că se luptă adesea cu trăirile sale și că vrea să facă lucrurile la cel mai înalt nivel atunci când vine vorba despre muzica sa, dar și să îi ofere micuțului ei cea mai bună și mai frumoasă educație.

Reclamă

Adda este într-o relație cu Cătălin Rizea de 5 ani, iar cei doi au împreună un băiețel pe nume Alex.

„Înainte să te cunosc eram atât de hotărâtă să nu mă mărit niciodată și să fac copii târziu. Nu există ideea de pentru totdeauna, nici nu-mi doream asta. Dar acum 7 ani s-a schimbat tot, drept urmare se împlinesc 5 ani de <<la bine și la rău>>, însărcinată fiind, maritandu-mă în șlapi cu sclipici că nu mă mai încăpea nimic. Tu mă cunoști cel mai bine. Tu mă știi frumoasă și catastrofal de catastrofă. Perfectă, dar și defectă.

Tu mă știi la 48 de kg și 85. Tu mă știi calmă, dar și nebuna pământului. Mă știi puternică și fricoasă. Mă știi hotărâtă și vulnerabilă. Îmi știi toate visurile și toate durerile. Toate bucuriile și toate lacrimile. La fel te știu și eu, cu totul. Și te iubesc în fiecare zi mai mult. Ne știm la bine, mai ales la rău și n-am plecat nici unul. La mulți ani! Până la 97 ,cam așa, apoi mă recăsătoresc! Pa!”, a scris Adda pe Instagram în ziua când a aniversat căsnicia cu Cătălin Rizea.

Ce spune artista despre băiețelul ei

Despre băiețelul ei, Adda spune mereu că este un copil tare înțelept, care adesea îi oferă lecții de viață ce o ajută să treacă mai departe și să nu mai plângă în momentul în care simte că este la pământ și nu se mai poate ridica.

„Nu prea mă arăt în fața lui. Nu îmi place să mă vadă că sunt supărată sau nervoasă sau că plâng. Vreau să mă vadă tare, ca pe un stâlp, dar sunt momente în care cedez pentru că sunt om. Eram eu supărată într-o zi și eram cu el la plimbare și m-a prins de mână, m-a pupat pe stradă și mi-a zis: <<Mama, vei fii bine. Ai reușit multe în viață. O să reușești și acum. În momentul acela am simțit că nu mai am nicio problemă>>”, a povestit Adda.

Vezi în AntenaPLAY toate interviurile din seria CaTine.ro!

Exact așa cum a scris și în postarea de pe Instagram, în ziua când ea și Cătălin au aniversat cinci ani de căsnicie, așa descrie Adda și relația dintre ei: „Iubire la intensitate maximă, pasiune la intensitate maximă, nebunie, haos. Un haos destul de organizat și foarte multă distracție”.

Ce sfaturi are Adda pentru cititoarele CaTine.ro

Pentru că de-a lungul timpului a trecut prin mai multe transformăi fizice și a avut fluctuații de greutate, Adda le sfătuiește pe femei să fie mereu așa cum își doresc ele, să fie autentice, să-și accepte defectele, să fie mereu sincere. Să știe și să lupte mereu pentru ceea ce vor și să nu lase pe nimeni să le doboare.

Încă de mică, Adda a spus că vrea să devină cântăreață și actriță și a știut de la început ce vrea cu adevărat. A luptat din răsputeri pentru visul ei, iar acum nu numai că este una dintre cele mai apreciate artiste. Are și propria casă de discuri, unde compune și are ocazia să-i învețe și pe alții tainele muzicii.

Pentru cititoarele CaTine.ro, Adda spune că acestea trebuie să-și urmeze mereu inima. Să-și ducă la îndeplinire visurile, să ști ce vor cu adevărat în viață.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×