Reclamă

Alege culoarea care te reprezintă și vezi ce fel de femeie ești

Alege culoarea care te reprezintă și vezi ce fel de femeie ești. Este o provocare venită din partea specialiștilor de peste hotare. Iar ideea lor se bucură de un succes la nivel internațional, în special, în lumea din mediul online.

CaTine.ro
CaTine.ro
Publicat: 3 octombrie 2023, 6:20

Este adevărat, încă mai există oameni care sunt nu acordă importanță culorilor. Însă, cercetările experților din psihologie au demonstrat că unele nuanțe influențează starea de spirit a anumitor persoane, în timp ce altele au efect asupra comportamentului. Mai mult, există culori care ne pot modifica înțelegerea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alege culoarea care te reprezintă și vezi ce fel de femeie ești

Conform specialiștilor străini, culoarea preferată a unei persoane dezvăluie multe aspecte despre personalitatea sa. Indiferent dacă îți plac tonurile de albastru sau nuanțele de roșu, culorile pe care le preferi spun o poveste fascinantă despre caracterul tău.

În rândurile de mai jos, vei găsi semnificațiile pentru mai multe culori. Și, desigur, conexiunile lor cu personalitățile oamenilor.

Roșu

Cei sau cele care preferă roșu dintre toate culorile sunt indivizi pozitivi și iubitori. În același timp, aceste persoane sunt incredibil de pasionate, pătimașe. Ele au un comportament înflăcărat și nu le vor opri nimic atunci când vor să își îndeplinească obiectivele, potrivit Color Meanings. Determinarea lor este atât inspiratoare, cât și intimidantă.

Reclamă

Din nefericire, aceleași persoane sunt, de asemenea, percepute ca fiind aprige, impulsive. Roșul este o culoare în mod natural furioasă, motiv pentru care cei care o iubesc sunt cunoscuți pentru că au tendința de a-și pierde repede cumpătul.

Galben

Persoanele care admiră galbenul sunt încrezătoare, joviale, optimiste și amabile. Această nuanță care te duce cu gândul la razele călduroase ale Soarelui sau la floarea-soarelui emană atracție și încântare. Dacă ești atrasă de această culoare vie, atunci ești, fără îndoială, o lumină în această lume. În plus, s-ar putea să fii și o perfecționistă.

Reclamă

În esență, ești o persoană ambițioasă, care începe de la sine. Calitățile tale iubitoare de distracție te fac să fii plăcută ușor de oameni, care își doresc enorm să te aibă prin preajmă.

Albastru

Cei sau cele care gravitează spre culoarea albastră sunt fermecătoare, prietenoase și emoționale, conform sursei citată mai sus. Această nuanță este iubită de milioane de oameni. În cazul în care te numeri printre ei, atunci, ești mai în ton cu universul.

Experții susțin că oamenii cărora le place culoarea albastră sunt, în general, mai spirituali, ceea ce îi conectează cu prezențe mai profunde, mai puternice. În plus, acești indivizi posedă aptitudini artistice. Ei sunt foarte imaginativi și sunt pasionați de expresia creativă.

Verde

Oamenii care iubesc verdele sunt loiali și susținători, motiv pentru care își fac prieteni grozavi. Dacă cineva din viața ta are o obsesie pentru culoarea verde, ține-l aproape, recomandă specialiștii.

Despre cei sau cele atrase de această nuanță se spune că emoțiile le conduc lumea. Totodată, lor nu le este frică să fie vulnerabile și fac o treabă bună în a-și controla gândurile negative.

Portocaliu

Cei sau cele care adoră portocaliul sunt văzute ca fiind calde și primitoare. Această nuanță este plină de curaj, îndrăzneață și plină de viață. În cazul în care te trezești că alegi portocaliul în locul altor nuanțe, probabil că ai o înclinație pentru aventură. Nu te sfii de provocări, ci mai degrabă primește-le. E drept, unora le aduce o doză de iresponsabilitate această culoare. Unii oameni au devenit intoleranți față de nestatornicia ta, dar asta nu te împiedică să trăiești viața la maxim.

Descoperă trăsăturile dominante ale personalității, în funcție de luna în care te-ai născut.

Roz

Persoanele care au ca nuanță preferată rozul sunt destul de sensibile. Asociate de multe ori cu inocența, doamnele și domnișoarele cărora le place această culoare nu se preocupă de violență sau haos. Ele ar prefera să închidă ochii la toxicitatea lumii. În plus, cei și cele pasionate de roz au o dorință puternică de a se simți iubite și în siguranță.

Potrivit psihologilor, cele care iubesc rozul sunt descrise ca ființe delicate. Iar spiritul lor este blând și plin de compasiune.

Magenta

În cazul în care ești atrasă de magenta înseamnă că ești o persoană entuziastă căreia îi place să îi ajute pe ceilalți să fie cât mai bine. Specialiștii susțin despre cele care preferă această nuanță că au o personalitate cu adevărat specială. În plus, sunt spirite libere, creative, motiv pentru care așa le place să se exprimi prin artă, muzică, scris, dans sau teatru.

Oamenii care iubesc magenta tind să fie atrași de tărâmul spiritual și se străduiesc să atingă echilibrul în fiecare domeniu al vieții. Personalitățile magenta au lumi interioare bogate, dar asta nu înseamnă că sunt dezactivate.

Mov sau violet

Cei sau cele care gravitează spre violetul sunt fascinante, drăguțe și cu picioarele pe Pământ. Totodată, persoanele atrase de această nuanță iubesc discreția. Și, au subliniat experții în psihologie, de multe ori le este frică să se deschidă și să lase oamenii să intre. Nu este nimic în neregulă cu asta, dar îi poate afecta pe alții în mod greșit. Poate că ești greu de înțeles, dar nu ai nicio problemă cu asta. Pentru a-ți combate trăsăturile negative, conduci cu lumină și dragoste.

Indigo

Oamenii care iubesc indigo sunt adesea profund intuitivi, remarcabil de empatici și pot simți starea emoțională a altei persoane. Indigo este o culoare profund legată de creativitate. Dacă ocupă primul loc în topul nuanțelor preferate, probabil că ești foarte creativă și artistică, au scris cei de la Jagran Josh.

Argintiu

Persoanele atrase de argintiu / de argint posedă o trăsătură admirabilă și de invidiat: nu le este frică de schimbare. În plus, au o personalitate complexă și, în același timp, sunt sensibile. Argintiul este o culoare asociată atât cu calmul, cât și cu rafinamentul. Altfel spus: ai o prezență liniștită care impune respect. Probabil că îți place să te exprimi mai bine în scris.

Auriu

Cei sau cele care preferă preferă auriul / aurul tind să fie loiale, de încredere. De asemenea, sunt foarte organizate. Despre persoanele care iubesc auriul specialiștii au subliniat că sunt foarte iubite și apreciate de toți prietenii lor.

Ele se bucură de satisfacția de a fi capabile să creeze o listă de lucruri de făcut și, ulterior, să bifeze unul câte unul. În plus, sunt lideri grozavi care preferă să construiască oamenii decât să adopte o abordare autoritară.

Pe de altă parte, aurul este un metal prețios, așa că s-ar putea să ai un mare succes în carieră sau în alt aspect al vieții tale. Și dacă nu ai succes acum, probabil că te îndrepți în acea direcție.

Maro

Dacă te entuziasmează culoarea maro înseamnă că ești o persoană cu o răbdare impresionantă. În același timp, te numeri printre puțini selectați. Și asta pentru că nu mulți oameni își fac timp să cunoască această nuanță. Iar cei care au sunt la curent cu frumusețea unică pe care maro o are de oferit.

Dacă iubești culoarea maro înseamnă că oamenii au nevoie de mai multe calități ca să ajungă la sufletul tău sau pe sub pielea ta. Ești cool în legătură cu mai multe aspecte, motiv pentru care mulți oameni te consideră un model.

Alb

Oamenii care preferă albul au convingeri puternice. Spre deosebire de cei care au o pasiune pentru negru, iubitorii de alb sunt puri până în oase. Ei nu depășesc niciodată granițele și se străduiesc întotdeauna să facă ceea ce trebuie.

În timp ce albul poate fi considerat o culoare simplă, cei care îl iubesc sunt orice altceva decât simpli. De fapt, iubitorii de alb sunt interesanți și înțelepți. Ei au o mulțime de povești de împărtășit și sunt deschiși să învețe lucruri noi.

Negru

Cei sau cele care preferă negrul au un fler pentru antreprenoriat. Învăluit în mister și putere, negrul este o culoare puternică. Dacă te înconjori cu această nuanță, probabil că ți-ai câștigat o reputație dură. Cu toate acestea, cei care iubesc negrul nu sunt răutăcioși sau amenințători.

Deși negrul poate să nu fie cea mai captivantă culoare, el reprezintă încredere și scop. Acesta este motivul pentru care, de obicei, cei care poartă această nuanță sunt lideri excelenți. Toată lumea poate învăța un lucru sau două de la cei care se agață de culoarea neagră.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care stă pe un trunchi de copac, într-o rochie albă
Horoscop
4 zodii cărora le place să se joace cu sentimentele partenerilor lor. Nativii care nu sunt statornici în relații
Ai simțit vreodată că cineva se joacă cu sentimentele tale? Ei bine, astrologia ar putea avea un cuvânt de spus în această situație. Ai mai jos lista cu 4 zodii cărora le place să...
2
Gogoși berlineze umplute cu dulceață
Rețete
Gogoși berlineze. Rețetă de gogoși pufoase, umplute cu dulceață
Dacă îți plac gogoșile și obișnuiești să le prepari în modul clasic, încearcă și rețeta de gogoși berlineze. Este o rețetă de gogoși mari și pufoase, aromate cu vanilie și coajă de lămâie și...
3
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2023. Balanțele își găsesc sufletul pereche
Astrele aduc surprize pentru toți nativii din zodiac la final de an. Astfel, horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2023 clarifică multe situații dificile. Între 4 și 29 decembrie, Venus le aduce Balanțelor sufletul pereche,...
4
Apă de cuișoare pusă într-un pahar elegant
Frumusețe
Beneficii uimitoare ale apei de cuișoare pentru piele. De ce e recomandat să o incluzi în rutina de îngrijire
Apa de cuișoare a fost folosită de secole în medicina tradițională pentru tratarea unei game variate de afecțiuni. Cercetările recente au arătat că are și multiple beneficii pentru piele. Specialiștii au oferit mai multe...
5
O banană verde tăiată pe un blat de bucătărie
Sănătate
Ce se întâmplă dacă mănânci în fiecare zi o banană verde
Dacă ai consumat până acum o banană verde, probabil ai realizat repede că are un gust destul de diferit față de cele coapte și galbene. Și nu neapărat într-un mod bun. În loc de...
PARTENERI
×