Reclamă

Amulete norocoase, în funcție de zodie. Ce talisman ți se potrivește

Din vremuri străvechi au fost folosite aceste amulete norocoase, în funcție de zodie. Pe parcurs, oamenii au vrut să deslușească misterele acestora și să afle care este scopul lor și cum au ajuns în viața noastră. Deseori s-a spus că acestea pot învinge răul sau elimina elementele negative, dar pot atrage și norocul.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 29 decembrie 2022, 9:32 / Actualizat: 23 iunie 2023, 10:03

Există multe ritualuri ce presupun ca obiecte ajutătoare aceste amulete pentru noroc. Ele poartă cu sine o anumită magie grație tuturor poveștilor care au fost spuse despre ele de-a lungul timpului. De exemplu, cine nu a auzit de trifoiul cu patru foi sau chiar poctoava și gărgărița.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Amulete norocoase, în funcție de zodie

Fiecare amuletă norocoasă este destinată unui purtător personal. Dacă nu îți porți pandantivul propriu riști să atragi o altă energie asupra ta, iar consecințele se pot vedea imediat. Indiferent că vorbim despre simbolul care aduce cu adevărat noroc sau piatra prețioasă potrivită, astrologia a stabilit care talisman se potrivește fiecare nativ în parte.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Semn de foc, nativul Berbec are nevoie de o amuletă norocoasă în nuanțe aprinse de roșu. Iar talismanul ideal ar fi unul în formă de cheie.

Astfel, multe uși ar putea fi deschise și multe oportunități de primit. Nu trebuie să te ferești de această practică, asta pentru că vei vedea cu ochiul liber că are avantaje clare.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii din Taur sunt influențați de planeta Venus, ceea ce înseamnă că metalul de referinţă pentru un talisman ar trebui să fie cuprul.

De altfel, orice bijuterie care are în compoziție metal, dar care are şi o piatră preţioasă sau semipreţioasă se poate dovedi eficientă. Te poate ajuta în ceea ce priveşte dragostea, banii sau sănătatea, indiferent de domeniile în care ai probleme.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Fiind un semn zodiacal de aer, nativii Gemeni au nevoie de amulete norocoase în funcție de fluturi sau păsări. Acestea pot fi un cadou special pentru ei. În caz contrar pot fi la polul opus, o energie negativă care să le distragă atenția de la viață. Având întotdeauna o personalitate dublu, simbolul Yin și Yan li se potrivește de minune. Pot purta un astfel de pandantiv ce îi va ghida cu ușurință atunci când se vor simți pierduți.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac sunt pasionali și sensibili, așa că au nevoie de o amuletă care să le aducă noroc în dragoste, dar și fericire. Unul dintre cele mai puternice talismane confecționate din argint este cel în formă de lună, arată Yourtango.com. Acesta poate schimba starea de spirit imediat și poate capta energiile negative.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii din zodia Leu se bucură întotdeauna atunci când sunt în centrul atenției, așa că au nevoie de un pandantiv pe măsură. Talismanele potrivite lor sunt cele în formă de soare sau chiar flăcări, ceva care să iasă cât mai mult în evidență. Pasiunea pentru necunoscut îi poate duce în locuri îndepărtate pentru a găsi amulete nemaîntâlnite.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii din zodia Fecioară pot alege un talisman în forma unui ochi protector, ceea ce înseamnă că energiile negative vor fi cu siguranță ținute la depărtare, arată Astrology.com. Altele în formă de porumbel, ceea ce înseamnă pacea sau puritatea, pot fi la fel de eficiente. Astrele spun că cel mai important pandantiv este de fapt însuși sufletul nostru.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Fiind întotdeauna în căutarea unui echilibru personal, nativii Balanță pot alege un pandativ în formă de triunghi sau chiar piramidă. Aceste forme simbolizează determinarea și stabilitatea. Vor avea de înfruntat multe obstacole până să ajungă la concluzia aceasta.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion sunt protejați de pandantivul ochiul lui Horus. Acesta aduce noroc, putere și curaj celui care îl poartă. Inspirat din cultura egipteană, este simbolul sacru ce corespunde celor doi aștri: Soarele și Luna.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător au nevoie de o amuleta care să le țină în frâu pornirile impulsive și pasionale. De cele mai multe ori aceștia tind să ia decizii primite, fără a privi în urmă. Ancora este un pandativ potrivit pentru ei, fiind simbolul statorniciei.

Află tot ce trebuie să știi despre zodia Săgetător, de la trăsături și până la personalitate.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn sunt întotdeauna capabili să obțină ceea ce își doresc, așa că au nevoie de o amuletă în formă de cheie. Aceasta le va reaminti că indiferent de cirmustanțe, pot duce toate planurile până la capăt. Un astfel de pandativ le poate creșterea încrederea de sine.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativii Vărsător au nevoie de o amuletă care să aducă energiile pozitive și să le alunge pe cele negative. Începând cu gândurile și terminând cu acțiunile, acestea vor fi însoțite mai des de afirmații pe termen lung ce se vor materializa încă de la primele acorduri. Simbolurile de aer pot fi o alegere potrivită.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești au nevoie de o amuletă care să le provoace imaginația. Firi creative, acestea vor căuta întotdeauna cea mai simplă cale de rezolvare a problemelor. Talismul ideal ar fi cel în formă de aripi.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×