Reclamă

Anthony Hopkins a devenit cel mai în vârstă actor care a primit un Oscar

Anthony Hopkins a devenit cel mai în vârstă actor care a primit un premiu Oscar. El i-a învins pe Riz Ahmed, Chadwick Boseman, Gary Oldman și Steven Yeun și a obținut un Oscar la cea de-a 93-a gală a Premiilor Oscar.

Publicat: 26 aprilie 2021, 15:57 / Actualizat: 9 noiembrie 2021, 14:47

Anthony Hopkins a câștigat trofeul pentru cel mai bun actor la Premiile Oscar 2021. Totul se datorează interpretării impecabile a rolului în The Father. Actorul în vârstă de 83 de ani a scris istorie cu cea de-a doua victorie la Oscar. El a devenit cea mai în vârstă vedetă care a câștigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aceasta este a șasea nominalizare la Oscar a lui Hopkins. I-a învins pe colegii nominalizați Riz Ahmed (Sound of Metal), Chadwick Boseman (Black Bottom al lui Ma Rainey), Gary Oldman (Mank) și Steven Yeun (Minari).

Anthony Hopkins a devenit cel mai în vârstă actor

Joaquin Phoneix a fost cel care a acceptat trofeul în numele lui Anthony Hopkins. Actorul a fost prezent la Premiile Oscar 2021 în calitate de prezentator.

Actorul galez a câștigat primul său premiu la ceremonia cu numărul 64 a Premiilor Oscar. El a câștigat atunci premiul pentru cel mai bun actor pentru interpretarea sa în thrillerul psihologic The Silence of the Lambs. În The Father, Anthony Hopkins îl interpretează pe Anthony. E un bărbat în vârstă de 80 de ani cu demență care îi respinge pe îngrijitorii pe care i-i prezintă fiica sa Anne, interpretată de Olivia Colman. Pe măsură ce nu mai are control asupra realității, confuzia lui Anthony în jurul amintirilor sale îi afectează identitatea. La fel de afectate sunt și relațiile cu cei din jurul său.

Anthony Hopkins a declarat pentru New Yorker că interpretarea lui din The Father nu a fost atât de dificilă pe cât a părut.

Reclamă

Pe măsură ce anii au trecut, am deprins abilități să fac aceste lucruri mult mai redepe. Adică, pentru ca lucrurile să fie simple, pentru a te relaxa trebuie să cunoști textul. Odată ce ai învățat textul, este ca și cum ai intra într-o mașină după ani de experiență. Este automat.

– Anthony Hopkins

Potrivit Themovieplaceblog, după anunțarea marelui câștigător, pe rețelele de socializare au început discuțiile despre faptul că Chadwick Boseman nu a câștigat. După ce a fost acordat premiul, transmisia s-a încheiat abrupt. De obicei, evenimentul se termina cu categoria cel mai bun film. Anul acesta însă ultima categorie a fost cea pentru cel mai bun actor. Au existat de asemenea discuții despre faptul că ediția din acest an a fost printre cele mai slabe. Anthony Hopkins a devenit cel mai în vârstă actor, dar nu toți cei care au urmărit gala Premiilor Oscar 2021 sunt mulțumiți.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Mesajul lui Anthony Hopkins după Premiile Oscar 2021

Anthony Hopkins a devenit cel mai în vârstă actor care a primit un premiu Oscar. Acest record era deținut până acum de actorul Christopher Plummer, care avea 82 de ani când a primit trofeul pentru rolul din Begginners, în anul 2012.

Actorul Hopkins a trimis un mesaj în care a mulțumit Academiei Americane de Film. El i-a adus un omagiu și lui Boseman, care era favoritul categoriei. Acesta a oferit un mesaj video în care a spus că nu se aștepta să primească acest premiu. El a dorit să spună și că Chadwick Boseman nu merita să plece dintre noi atât de devreme.

Actorul a mai mulțumit familiei, dar și regizorului Florian Zeller. Filmul The Father, care a avut anul acesta în total 6 nominalizări, a fost desemnat câștigător și la categoria scenariu adaptat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×