Reclamă

Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine

Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.

Publicat: 4 decembrie 2021, 6:35 / Actualizat: 13 decembrie 2021, 17:03

Ei bine, dacă acest lucru este și pe lista ta de probleme, atunci nu trebuie să intri în panică. Iată o listă cu cele mai simpatice idei de cadouri pentru Secret Santa. Sunt câteva idei pentru colegii cu care doar te saluți și cu care nu ai discutat niciodată, nici măcar despre sarcinile de la birou, scrie NyTimes.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Idei de cadouri pentru Secret Santa

Cum sărbătorile sunt aproape, febra cadourile este aproape. Nimeni și nimic nu te oprește să te pregătești din timp cu cele mai frumoase cadouri ca să nu stai stresată că nu vei mai găsi ce ai nevoie. Iată o listă cu cele mai simpatice idei de cadouri pentru Secret Santa.

Cadouri de Secret Santa pentru bărbați

Dacă ai extras un bilețel cu numele unui coleg pentru Secret Santa și nu știi ce să-i cumperi, atunci această listă este pentru tine. Cu siguranță și bărbații mai consumă din când în când un ceai, o cafea la filtru sau pur și simplu apă. O cană personalizată este mereu o opțiune bună de luat în calcul. Faptul că o personalizezi va face persoana respectivă să aprecieze și mai mult cadoul.

O carte clasică trebuie să fie mereu pe lista de cadouri, mai ales dacă nu cunoști foarte bine persoana. Este, de asemenea, un cadou drăguț și pentru cineva care nu este un mare iubitor de lectură. O carte clasică poate fi un plus pentru interiorul casei, fie așezată frumos pe o măsuță de cafea, fie pe unul din rafturile bibliotecii.

Reclamă

O ustensilă de bucătărie. Acesta este un tip de cadou de luat în considerare! Toată lumea trebuie să gătească din când în când. Nimic nu este mai folositor decât ustensilele de bucătărie atunci când nu petreci mult timp cu gătitul meselor. Să îi cumperi cuiva un aparat de bucătărie neconvențional, cum ar fi un tăietor de ananas sau un tăietor de avocado, e o idee bună. E posibil să sune puțin ciudat și fără rost, dar aceste tipuri de aparate pot face viața în bucătărie mult mai ușoară! Acesta este cu siguranță un cadou pe care îl va folosi și de care se va bucura.

Cadouri de Secret Santa pe care orice colegă le va aprecia

Femeile sunt mari iubitoare de dulciuri, iar Crăciunul este o sărbătoare cu multe delicii de toate felurile. Pentru a face o femeie fericită trebuie doar să cumperi o ciocolată sau o pungă cu bomboane. Așa că, profită de acest lucru pentru Secret Santa. Pentru a face lucrurile puțin mai distractive și mai diferite, poți cumpăra dulciurile copilăriei. Sigur vei face colega să se simtă specială.

Reclamă

Crăciunul poate fi o perioadă extrem de stresantă. Trebuie să respecți termenele limită la lucru, să cumperi cadouri pentru toată lumea și să planifici masa pentru ziua de Crăciun! Ca să nu mai fie și Secret Santa o provocare, o lumânare relaxantă va bucura pe oricine pe măsură ce ziua de Crăciun se apropie. O lumânare de lavandă pe care o pot arde în timpul unei băi calde cu spumă după o zi lungă va fi un cadou de Crăciun foarte apreciat.

O carte cu rețete e o idee de cadou ce poate fi pusă în aplicare cu ușurință. Sigur ai văzut măcar o dată ce mănâncă colega la birou. De exemplu, dacă știi că este vegană, atunci cumpără o carte cu rețete vegane. Dacă îi place să mănânce supe la prânz, atunci optează pentru o carte de bucate cu rețete de iarnă. Acest cadou nu este doar un simplu gest, deoarece l-ai adaptat la stilul de viață al persoanei, dar este și foarte practic.

O agendă pentru anul următor este ceva ce toată lumea vrea să primească! Dacă te-ai decis să cumperi un astfel de articol pentru Secret Santa, atunci trebuie să-ți spunem că acestea nu sunt deloc scumpe, chiar dacă au copertă din piele sau alte detalii manuale. Cu siguranță vei avea succes cu acest cadou.

Mesaje frumoase de Secret Santa pentru colegi

Moș Crăciun a venit și anul acesta la tine. Ți-a adus un cadou simbolic și ți-a lăsat pe birou fericire, bucurie și sănătate pe vecie!

Sărbători frumoase și un Crăciun fericit alături de cei dragi. Să nu faci nimic din ce nu aș face eu. Ho-Ho-Ho! La mulți ani!

Ai fost minunat/ă anul acesta, modestă, dar tot ai obținut cele mai bune rezultate. Crăciun fericit, colegul/colega!

Să ai un Crăciun Fericit! Să trăiești în Sărbătoare, să-ți miroasă a brad în casa și a bani în buzunare!

Bucuria Crăciunului să țină până în zori. Să fii fericit/ă alături de cei dragi și să ai rezultate la fel de bune și anul viitor!

Iată o serie de mesaje simpatice și pentru zilele de naștere ale celor dragi. Vezi care ți se potrivește.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×