Reclamă

Castraveții ar putea să îmbunătățească aspectul pielii din jurul ochilor. Ce spun specialiștii în frumusețe despre acest mit

Castraveții ar putea să îmbunătățească aspectul pielii din jurul ochilor, spun specialiștii. Chiar dacă există o mulțime de mituri în jurul acestui truc, se pare că ar fi și un sâmbure de adevăr în toată această poveste. Castraveții ar putea ajuta inclusiv la tratarea cearcănelor, spun unele studii. Hai să află mai multe despre beneficiile castravețiilor pentru frumusețea ochilor.

Publicat: 26 septembrie 2022, 6:41

Unii specialiști în frumusețe susțin că tratamentul cu felii de castravete este benefic pentru frumusețea pielii din jurul ochilor. Cheia s-ar ascunde în proprietățile de hidratare și cele antiinflamatoare ale castraveților.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Castraveții ar putea să îmbunătățească aspectul pielii din jurul ochilor

Castraveții ar putea să îmbunătățească aspectul pielii din jurul ochilor, spun specialiștii. Studiile au arătat că sucul produs de castraveți ajută la reducerea aspectului de ochi umflați. Castraveții pot calma pielea și pot stimula activitatea antioxidantă. Efectul de răcire al sucului de castraveți poate ajuta, de asemenea, la îmbunătățirea aspectului pielii. Castraveții sunt bogați în vitamina C și acid folic.

Vitamina C stimulează creșterea de celule noi, în timp ce acidul folic stimulează procesul de vindecare cu ajutorul antioxidanților. Astfel, pielea luptă împotriva toxinelor din mediu, toxine care pot face ochii să pară umflați sau obosiți.

Conținutul mare de apă din castravete ajută la hidratarea zonei din jurul ochiilor. Mai multe studii au demonstrat că sucul castravetelui poate fi folosit pentru prevenirea ridurilor fine din jurul ochilor. Se pare că sucul de castravete ajută la restabilirea elasticității naturale a pielii. Totui, mai multe studii în acest domeniu sunt încă necesare.

Castravetele a fost folosit de secole ca modalitate de a vindeca sau a hidrata pielea din jurul ochilor. Castravetele nu este benefic doar pentru frumusețe, dar și pentru sănătate. Află mai multe despre beneficiile sucului de spanac și castravete pentru sănătate.

Reclamă

Cum se folosesc castraveții pentru îmbunătățirea aspectului pielii

Pentru a te putea bucura de beneficiile feliilor de castravete, trebuie să te asiguri că acestea au fost puse în prealabil la frigider. Primul pas ține de curățarea tenului. Pielea trebuie să fie curată, iar apoi uscată. Pasul următor ține de pregătirea feliilor de castravete. Castravetele folosit trebuie să fie foarte bine spălat. În felul acesta te asiguri că îndepărtezi orice substanțe s-ar putea afla pe el.

Acestea trebuie tăiate și puse la frigider pentru câteva minute. Totodată, feliile de castravete trebuie să fie curățate de coajă înainte de a fi folosite ca remediu de frumusețe. După ce ai scos feliile de la frigider, le poți plasa cu atenție pe ochi. Așează o felie de castravete pe fiecare ochi și relaxează-te pentru cel puțin 15 minute, spun specialiștii.

Reclamă

Feliile de castravete vor ajuta la înmuierea pielii. Dacă o parte a feliei de castravete se încălzește, aceasta trebuie întoarcă cu partea rece pe piele. Acest ritual poate fi repetat în fiecare seară pentru a trata aspectul ochilor umflați. Este un remediu simplu și natural care are o mulțime de beneficii pentru frumusețea ochilor. Cel mai important lucru este ca tu să te simți bine cu alegerile pe care le faci pentru tine.

Reclamă
whatsapp share pinterest share
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
PARTENERI
×