Reclamă

Cât îl ține supărarea atunci când vă certați, în funcție de zodia lui

Descoperă cât îl ține supărarea atunci când vă certați, în funcție de zodia lui. Experții în astrologie au dezvăluit că nativii din zodiile Taur, Leu și Capricorn sunt cei care au nevoie de cel mai mult timp ca să își ierte partenerele.

Alina Drăgușin
Alina Drăgușin
Publicat: 31 iulie 2023, 13:48 / Actualizat: 6 august 2023, 12:58

La polul opus se află cei născuți sub semnul Racului și al Balanței. Deși, urăsc să le fie rănite sentimentele, Peștii au o tactică pe care o aplică înainte să se împace cu cei care le greșesc.

Cât îl ține supărarea când vă certați, în funcție de zodia lui

Astrologii de peste hotare au mărturisit cum se comportă bărbații, în funcție de semnul astral în care se află, când au conflicte cu iubitele. În rândurile de mai jos poți afla cât îl ține supărarea când vă certați, în funcție de zodia lui.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Pentru Berbeci este foarte normal să țină supărare pe cei cu care se ceartă. Deci, implicit pe partenerele lor. Astrologii susțin că perioada de tăcere nu este una foarte lungă.

Oricum, această zodie de Foc este cunoscută pentru temperamentul vulcanic. Nativii Berbec se aprind foarte ușor, indiferent de situație, iar supărarea lor ține câteva zile.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Taurii ar fi capabili să nu facă niciodată pace cu cei despre care cred că i-au nedreptățit. Ei sunt unii dintre nativii care țin cel mai mult ranchiună față de cineva.

În plus, se știe despre ei că sunt incredibil de încăpățânați și urăsc să nu aibă dreptate.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni nu au capacitatea de a ține ranchiuna, ceea ce este, de fapt, un lucru bun, au scris cei de la timesofindia.indiatimes.com.

Când ceva îi deranjează, vor vorbi despre acel lucru și nu vor păstra în suflet resentimentele aferente, așa cum fac alți nativi ai zodiacului. Vezi ce meserii sunt potrivite pentru nativii acestui semn de Aer.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Cei născuți în această zodie de Apă se numără printre cei mai sentimentali din zodiacul european. Din acest motiv, astrologii au dezvăluit că Racii gândesc și iau decizii adeseori cu sufletul. Pe de altă parte, în situațiile în care se simt răniți, ei renunță fără nicio remușcare la persoanele care le-au greșit. Și nu le mai caută niciodată.

Leu: 23 iulie – 22 august

Leii poate fi ranchiunos până la sfârșitul vieții. În plus, îți vor da toate semnalele că nu te mai vor în viața lor. Fii precaută dacă iubitul, logodnicul sau soțul tău este născut în această zodie.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară țin ranchiună luni de zile, dar numai dacă simt că este necesar să recurgă la acest gest. Ei vor încerca întotdeauna să rezolve situația delicată care a apărut. În cazul în care nu pare posibil, nu vor mai vorbi cu tine. Ei pot trece rapid peste majoritatea lucrurilor, dar asta depinde dacă cealaltă persoană își cere scuze sincer sau nu.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Reprezentanții acestui semn de Aer urăsc să țină supărare. Și asta mai ales pentru că totul în viața lor este despre iubire și fericire. Ei vor face tot ce le stă în puteri ca relațiile lor să rămână intacte. Desigur, în cazul în care consideră că li s-a greșit grav, atunci, sunt dispuși să facă unele decizii.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

La fel ca Taurii, Leii, și Scorpionii pot să fie ranchiunoși toată viața. Evident, dacă li s-a greșit grav. Ei iubesc cu pasiune și, dacă au un conflict uriaș cu partenera și nu poate fi făcut nimic, ei pun punct relației. Descoperă tot ce trebuie să știi despre zodia Scorpion.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător nu sunt cunoscuți ca făcând parte din rândul celor care țin supărare foarte mult timp. Tot ce își doresc este să se distreze. Desigur, asta în cazul în care nu le rănești în mod voit sentimentele. Specialiștii susțin că, de obicei, Săgetătorii sunt supărați pe cei care le greșesc doar câteva zile. Ulterior, vor da totul uitării.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Capricornii nu au timp pentru oameni negativi, oamenii care îi rănesc în mod constant. Nativii acestui semn de Pământ pot ține supărare pentru totdeauna și nu iartă niciodată. Ei vor să știe că nu poți scăpa fără „o notă de plată“ uriașă pentru că le-ai rănit sentimentele sau i-ai supărat.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii acestei zodii de Aer nu urăsc să țină ranchiună. În funcție de gravitatea lucrurilor, ei sunt dispuși să țină supărare chiar și un an. Cu alte cuvinte, Vărsătorii nu vor încerca să se împace cu cei care îi rănesc decât după o lungă perioadă de timp.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Peștii detestă să le fie rănite sentimentele. Astrologii spun că ei țin supărare până când lucrurile încep să se deruleze în favoarea lor. Cu toate acestea, reprezentanți acestei zodii de Apă vor face un pas spre cei care le-au greșit. Evident, așteaptă să treacă unele luni până când vor începe „să își negocieze“ împăcarea.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Parteneri care stau îmbrățișați în pădure și zâmbesc pe un fundal de toamnă
Horoscop
3 zodii care au noroc în dragoste pe 2 decembrie 2023. Vezi dacă te numeri printre ele
A venit acel momentul al anului în care numărăm zilele până vom ajunge la un nou 1 ianuarie. Până atunci, 3 zodii care au noroc în dragoste pe 2 decembrie 2023 vor finaliza perioada...
2
O femeie frumoasă care stă acoperită cu un cardigan alb cu pene
Horoscop
Ce zodie e în decembrie. Calități și defecte ale persoanelor născute în această lună
Pe măsură ce anul se apropie de sfârșit, cei născuți în decembrie sunt sub semnul zodiacal Săgetător sau Capricorn. Simbolizat de arcaș, Săgetătorii sunt cunoscuți pentru natura lor aventuroasă, curiozitatea intelectuală și deschiderea în...
3
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2023. Balanțele își găsesc sufletul pereche
Astrele aduc surprize pentru toți nativii din zodiac la final de an. Astfel, horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2023 clarifică multe situații dificile. Între 4 și 29 decembrie, Venus le aduce Balanțelor sufletul pereche,...
4
Imagine de la târgul de Crăciun din Craiova
Timp liber
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa de vizitat în 2023. Ce oraș din România se află pe listă
De la Budapesta la Praga, mergi mai departe pentru cumpărăturile tale festive anul acesta. Ele sunt cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa de vizitat în 2023. Nu ezita să te bucuri de...
5
O femeie frumoasă care aleargă pentru a ilustra ce se întâmplă în corpul tău dacă alergi zilnic
Sănătate
Ce se întâmplă în corpul tău dacă alergi în fiecare zi. Schimbările pe care le poți resimți rapid
Oare ce se întâmplă în corpul tău dacă alergi în fiecare zi? Multe persoane care iubesc să alerge și-au pus această întrebare. Au achiziționat aparatele ideale de măsurare a efortului fizic. Pentru mulți alergatul...
PARTENERI
×