Reclamă

Cât îl ține supărarea atunci când vă certați, în funcție de zodia lui

Descoperă cât îl ține supărarea atunci când vă certați, în funcție de zodia lui. Experții în astrologie au dezvăluit că nativii din zodiile Taur, Leu și Capricorn sunt cei care au nevoie de cel mai mult timp ca să își ierte partenerele.

Alina Drăgușin
Alina Drăgușin
Publicat: 31 iulie 2023, 13:48 / Actualizat: 6 august 2023, 12:58

La polul opus se află cei născuți sub semnul Racului și al Balanței. Deși, urăsc să le fie rănite sentimentele, Peștii au o tactică pe care o aplică înainte să se împace cu cei care le greșesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cât îl ține supărarea când vă certați, în funcție de zodia lui

Astrologii de peste hotare au mărturisit cum se comportă bărbații, în funcție de semnul astral în care se află, când au conflicte cu iubitele. În rândurile de mai jos poți afla cât îl ține supărarea când vă certați, în funcție de zodia lui.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Pentru Berbeci este foarte normal să țină supărare pe cei cu care se ceartă. Deci, implicit pe partenerele lor. Astrologii susțin că perioada de tăcere nu este una foarte lungă.

Oricum, această zodie de Foc este cunoscută pentru temperamentul vulcanic. Nativii Berbec se aprind foarte ușor, indiferent de situație, iar supărarea lor ține câteva zile.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Taurii ar fi capabili să nu facă niciodată pace cu cei despre care cred că i-au nedreptățit. Ei sunt unii dintre nativii care țin cel mai mult ranchiună față de cineva.

În plus, se știe despre ei că sunt incredibil de încăpățânați și urăsc să nu aibă dreptate.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni nu au capacitatea de a ține ranchiuna, ceea ce este, de fapt, un lucru bun, au scris cei de la timesofindia.indiatimes.com.

Când ceva îi deranjează, vor vorbi despre acel lucru și nu vor păstra în suflet resentimentele aferente, așa cum fac alți nativi ai zodiacului. Vezi ce meserii sunt potrivite pentru nativii acestui semn de Aer.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Cei născuți în această zodie de Apă se numără printre cei mai sentimentali din zodiacul european. Din acest motiv, astrologii au dezvăluit că Racii gândesc și iau decizii adeseori cu sufletul. Pe de altă parte, în situațiile în care se simt răniți, ei renunță fără nicio remușcare la persoanele care le-au greșit. Și nu le mai caută niciodată.

Leu: 23 iulie – 22 august

Leii poate fi ranchiunos până la sfârșitul vieții. În plus, îți vor da toate semnalele că nu te mai vor în viața lor. Fii precaută dacă iubitul, logodnicul sau soțul tău este născut în această zodie.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară țin ranchiună luni de zile, dar numai dacă simt că este necesar să recurgă la acest gest. Ei vor încerca întotdeauna să rezolve situația delicată care a apărut. În cazul în care nu pare posibil, nu vor mai vorbi cu tine. Ei pot trece rapid peste majoritatea lucrurilor, dar asta depinde dacă cealaltă persoană își cere scuze sincer sau nu.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Reprezentanții acestui semn de Aer urăsc să țină supărare. Și asta mai ales pentru că totul în viața lor este despre iubire și fericire. Ei vor face tot ce le stă în puteri ca relațiile lor să rămână intacte. Desigur, în cazul în care consideră că li s-a greșit grav, atunci, sunt dispuși să facă unele decizii.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

La fel ca Taurii, Leii, și Scorpionii pot să fie ranchiunoși toată viața. Evident, dacă li s-a greșit grav. Ei iubesc cu pasiune și, dacă au un conflict uriaș cu partenera și nu poate fi făcut nimic, ei pun punct relației. Descoperă tot ce trebuie să știi despre zodia Scorpion.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător nu sunt cunoscuți ca făcând parte din rândul celor care țin supărare foarte mult timp. Tot ce își doresc este să se distreze. Desigur, asta în cazul în care nu le rănești în mod voit sentimentele. Specialiștii susțin că, de obicei, Săgetătorii sunt supărați pe cei care le greșesc doar câteva zile. Ulterior, vor da totul uitării.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Capricornii nu au timp pentru oameni negativi, oamenii care îi rănesc în mod constant. Nativii acestui semn de Pământ pot ține supărare pentru totdeauna și nu iartă niciodată. Ei vor să știe că nu poți scăpa fără „o notă de plată“ uriașă pentru că le-ai rănit sentimentele sau i-ai supărat.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii acestei zodii de Aer nu urăsc să țină ranchiună. În funcție de gravitatea lucrurilor, ei sunt dispuși să țină supărare chiar și un an. Cu alte cuvinte, Vărsătorii nu vor încerca să se împace cu cei care îi rănesc decât după o lungă perioadă de timp.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Peștii detestă să le fie rănite sentimentele. Astrologii spun că ei țin supărare până când lucrurile încep să se deruleze în favoarea lor. Cu toate acestea, reprezentanți acestei zodii de Apă vor face un pas spre cei care le-au greșit. Evident, așteaptă să treacă unele luni până când vor începe „să își negocieze“ împăcarea.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care doarme cu telefonul în mână
Sănătate
De ce nu e recomandat să dormi cu telefonul lângă pat. Ce spun specialiștii despre acest obicei
Sigur și ție ți s-a întâmplat să adormi cu telefonul în mână sau lângă tine. Specialiștii spun că acest obicei ar putea fi nociv pentru tine. Află de ce nu e recomandat să dormi...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă de mireasă și privește apusul de la marginea unui lac
Horoscop
4 zodii care se căsătoresc în 2024. Nativii care au noroc în dragoste
Astrologii vorbesc despre cele 4 zodii care se căsătoresc în 2024. Acești nativi au noroc când vine vorba de dragoste. Sunt pregătiți să-și întemeieze o familie și să se bucure de momente magice în...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roșie și privește către orizont pentru a ilustra una dintre zodiile ambițioase în carieră
Horoscop
Zodii ambițioase în carieră. Nativii care își doresc să atingă succesul
Există unele zodii care sunt cu adevărat ambițioase în carieră. Acești nativi își doresc să atingă succesul cu orice preț și nu se opresc până nu obțin ceea ce vor. Muncesc din greu pentru...
4
O femeie frumoasă care ține mână o inimă frântă
Horoscop
Zodii care au probleme cu dragostea în luna mai 2024. Nativii care nu reușesc să-și găsească marea iubire
Cele patru zodii care au probleme cu dragostea în luna mai 2024 trebuie să fie foarte atente la modul în care aleg să-și gestioneze sentimentele. Mulți nativi sunt pe punctul de a rupe o...
5
O femeie frumoasă care are o coadă de sirenă și stă pe o stâncă pentru a ilustra una dintre acele zodii care știu să se detașeze emoțional
Horoscop
Zodii care știu cum să se detașeze emoțional. Nativii care nu își lasă sufletul la vedere
Există anumite zodii care știu cum să se detașeze emoțional. Acești nativi nu-și lasă sufletul la vedere și sunt atenți atunci când își împărtășesc gândurile și sentimentele cu persoanele din jurul lor. Trebuie înțeles...
PARTENERI
×