Reclamă

Ce fel de cafea ți se potrivește, în funcție de zodie. Ce spun specialiștii

Într-o mare de posibilități, află ce fel cafea ți se potrivește, în funcție de zodie citind articolul de mai jos. Lăsăm astfel astrele să preia controlul și vom vedea care este abordarea corectă atunci când vine vorba despre prima clipă de energie a dimineții.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 24 noiembrie 2023, 9:44

Cafeaua este ca un cuptor ce oferă energie tuturor oamenilor de pe glob. Preferințele sunt multe și diverse în acest sens, la fel ca și cele pentru ținutele pe care le îmbrăcăm în fiecare zi. Pentru cei care prepară această băutură atât de cunoscută și îndrăgită, există în spate ani de exeprimente.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce fel de cafea ți se potrivește, în funcție de zodie

În artilul de ma jos am pregătit pentru fiecare nativ în parte câte o cafea perfectă, numai bună de savurat. În funcție de personalitate, mod de viață și alegerile de zi cu zi, băutură care oferă energie este și ea la fel de importantă. Acest ghid te va ajuta cu siguranță pe viitor.

Berbec: Macchiato

Acest semn de foc este curajos și competitiv. Persoanele născut în zodia Berbec sunt întotdeauna pregătite pentru noi provocări. Își doresc să-și înceapă ziua imediat cum își opresc alarma, fără să mai aștepte niciun minut. Își găsesc energia odată cu prepararea unui macchiato puternic, intens și aromat.

Taur: Cappuccino

Reclamă

Creativi, puternici și admiratori ai artei, nativii Taur sunt semne de pământ care îmbrățișează felul în care au grijă de ei înșiși. Preferă o băutură care le oferă confort și alinare, ca un cappuccino. O băutură savuroasă, cu o doză de cafea, lapte și spumă. Cei care o prepare își pot experimenta astfel talentul.

Gemeni: Cold Brew

Nativii Gemeni sunt cunoscuți pentru felul lor de a socializa. Își doresc să fie întotdeauna în atenția tuturor. Băutura ideală este dulce și îi ajută fără doar și poate să fie întotdeauna cu un pas înaintea discuțiilor. O cafea infuzată la rece îi poate ajuta în acest sens timp de 12 până la 24 de ore, arată Yourtango.com.

Reclamă

Rac: Latte

Nativii Rac sunt creaturi ale confortului. Preferă să-și bea cafeaua în liniște, acasă. Preferă aromele dulci, față de cele astringente. Latte este o băutură cremoasă, cu mult lapte și extrem de dulce. Racii preferă stabilitatea în fața deciziilor impulsive.

Leo: Affogato

Unul dintre cele mai impunătoarea semne zodiacale preferă să aibă întotdeauna toată atenția. Băutura ideală trebuie să fie una care să le marcheze puterea și să lase în urmă o aromă de vanilie. Affogato este un subiect de dezbatere în lumea iubitorilor de cafea. În timp ce unii spun că este o băutură, alții consideră că este desert.

Fecioară: Cortado

Nativii Fecioară sunt perfecționiștii zodiacului. Cunoscuți ca fiind foarte inteligenți, băutura la alegere ar trebuie să fie la fel de eficientă și precisă. Pentru a prepara cortado îți trebuie o măsură ideală de espresso și lapte. Este o băutură de origine spaniolă, spune Astrology.com.

Balanță: Cafea cu lapte

Nativii Balanță sunt cuceritorii zodiacului. Caută armonie și balanță, iar o băutură ideală trebuie să le conțină pe toate. Cafeaua cu lapte este o băutură din Franța, puternică și delicioasă. Natura ingredintelor din această băutură sunt un simbol al liniștii.

Scorpion: Espresso

Nativii Scorpion sunt cunoscuți pentru inteligență și felul lor direct de a spune lucrurilor pe nume. Espresso este băutura care îi ajută în fiecare zi să meargă mai departe, fiind o cafea concentrată servită în porții mici, dar la fel de tari.

Află totul despre nativii Scorpion, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele.

Săgetător: Irish Coffee

Nativii Săgetător sunt aventuroși și iubitori. Vor întotdeauna să participe la orice petrecere și să fie în sufletul vacanțelor alături de prieteni. De aceea, Irish Coffee este potrivită pentru aceștia. Îi ajută să își mențină energia toată noaptea și să petreacă ore de neuitat alături de cei dragi.

Capricorn: Long Black

Pentru nativii Capricorn este potrivită această cafea ce poate fi savurată în orice moment al zilei, fiind preparată cu lapte, două shot-uri de expresso sau ristretto peste apa caldă. Capricornii vor insista ca băutura lor să fie artizanală.

Vărsător: Yuenyeung ( Cafea cu ceai)

Ca și Săgetător, nativii Vărsător sunt cunoscuți pentru felul lor aventuros. Acest semn de aer nu se poate conforma normelor. Cafeaua cu ceai sau Yuenyeung este perfectă pentru a le capta personalitatea și originalitatea.

Pești: Mocha

Nativii Pești sunt visători, romantici și sunt cunoscuți pentru modul lor subtil de a acționa în fiecare moment al vieții. Acest semn de apă are nevoie de o băutură populară și practică.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×