Reclamă

Ce spune forma degetului mare despre personalitatea ta. Detaliul ascuns care se află chiar în mâna ta

Te-ai întrebat vreodată ce spune forma degetului mare despre personalitatea ta? Chiar și acest detaliu mic poate să dezvăluie ceva despre tine. Descoperă în cele ce urmează ce secret ascunde forma degetelor tale.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 8 noiembrie 2023, 7:17 / Actualizat: 8 noiembrie 2023, 9:43

Degetul mare de la mână poate avea o formă dreaptă sau una puțin curbată. Aceste mici diferențe pot spune ceva despre personalitatea pe care o ai. Poți să descoperi că ești puternică, sensibilă, înțelegătoare sau misterioasă.

Ce spune forma degetului mare despre personalitatea ta

Degetul mare și drept este un deget care nu se îndoaie înapoi dincolo de prima articulație. Acesta este cel mai comun tip de deget mare.

Degetul mare curbat, cunoscut și sub denumirea de degetul mare al autostopului, este un deget mare care se poate îndoi înapoi dincolo de prima articulație a degetului.

Mai întâi trebuie să verifici ce tip de deget ai pentru a putea determina ce spune acesta despre personalitate ta.

Analizează-ți cu atenție degetul pentru a putea verifica mai apoi ce secret ascunde acesta despre tine. Chiar și culoarea ochilor tăi poate spune ceva despre personalitatea pe care o ai.  

Reclamă

Ce spune despre personalitatea ta degetul mare drept

Specialiștii spun că persoanele care au degetul mare drept sunt de obicei ambițioase și determinate. Acestea au o gândire rațională și se folosesc de logică atunci când iau decizii importante. De asemenea, persoanele care au degetul mare drept pot și lideri perfecți.

Aceste persoane au un sens special al autorității, își analizează competiția și iau decizii perfecte pentru grupurile mari. Aceste persoane sunt atente la detalii și încearcă să nu lase niciodată garda jos. Aceste persoane sunt în general mai tăcute și  mai retrase.

Reclamă

Nu dezvăluie foarte multe despre ele. Preferă să lase disciplina și seriozitatea să vorbească despre ele. Aceste persoane sunt dedicate în totalitate obiectivelor înalte pe care și le stabilesc.

Dacă ai degetul mare drept și care nu se curbează dincolo de prima articulație a degetului, atunci cel mai probabil poți să fii un lider înnăscut, spune YorTango.com.

Ce spune despre tine degetul mare curbat

Personale care au degetul mare curbat sunt mai sensibile și au tendința să ia deciziile bazate pe ceea ce simt. Aceste persoane se adaptează cu ușurință la orice situație și nu se tem de neprevăzut. În general sunt oameni plini de energie, dar și extrem de empatici.

Au o inteligență emoțională aparte și adoră să le fie de ajutor oamenilor din jurul lor. Persoanele care au degetul mare curbat sunt și curioase, aventuroase și organizate. Astfel de persoane posedă un simț artistic dezvoltat, iar arta joacă un rol predominant în viața lor, scriu specialiștii.

Sunt persoane expansive care se exprimă cu ajutorul sentimentelor și emoțiilor. Aceste persoane au nevoie în viața lor de oameni optimiști, curioși, care să le înțeleagă viziunea de lungă durată. Sunt persoane extrem de muncitoare, care nu se dau bătute cu ușurință.

Specialiștii spun că persoanele care au degetul mare curbat sunt implicate în proiectele de grup și fac tot ce le stă în putință pentru a duce la bun sfârșit o promisiune făcut.Sunt persoane pe care te poți baza în orice situație.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Parteneri care stau îmbrățișați în pădure și zâmbesc pe un fundal de toamnă
Horoscop
3 zodii care au noroc în dragoste pe 2 decembrie 2023. Vezi dacă te numeri printre ele
A venit acel momentul al anului în care numărăm zilele până vom ajunge la un nou 1 ianuarie. Până atunci, 3 zodii care au noroc în dragoste pe 2 decembrie 2023 vor finaliza perioada...
2
O femeie frumoasă care stă acoperită cu un cardigan alb cu pene
Horoscop
Ce zodie e în decembrie. Calități și defecte ale persoanelor născute în această lună
Pe măsură ce anul se apropie de sfârșit, cei născuți în decembrie sunt sub semnul zodiacal Săgetător sau Capricorn. Simbolizat de arcaș, Săgetătorii sunt cunoscuți pentru natura lor aventuroasă, curiozitatea intelectuală și deschiderea în...
3
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2023. Balanțele își găsesc sufletul pereche
Astrele aduc surprize pentru toți nativii din zodiac la final de an. Astfel, horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2023 clarifică multe situații dificile. Între 4 și 29 decembrie, Venus le aduce Balanțelor sufletul pereche,...
4
Imagine de la târgul de Crăciun din Craiova
Timp liber
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa de vizitat în 2023. Ce oraș din România se află pe listă
De la Budapesta la Praga, mergi mai departe pentru cumpărăturile tale festive anul acesta. Ele sunt cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa de vizitat în 2023. Nu ezita să te bucuri de...
5
O femeie frumoasă care aleargă pentru a ilustra ce se întâmplă în corpul tău dacă alergi zilnic
Sănătate
Ce se întâmplă în corpul tău dacă alergi în fiecare zi. Schimbările pe care le poți resimți rapid
Oare ce se întâmplă în corpul tău dacă alergi în fiecare zi? Multe persoane care iubesc să alerge și-au pus această întrebare. Au achiziționat aparatele ideale de măsurare a efortului fizic. Pentru mulți alergatul...
PARTENERI
×