Reclamă

Ce spune grupa de sânge despre tine. Trăsăturile pe care le poate scoate la iveală

„Care este grupa ta de sange?” Poate că aceasta nu este o întrebare pe care o primești des, dar este ceva ce poate dezvălui multe în primele etape ale cunoașterii cu cineva. Și, crezi sau nu, conform cercetărilor, ce spune grupa de sânge despre tine scoate la iveală trăsături de personalitate pe care e posibil ca nici tu să nu le cunoști.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 6 noiembrie 2023, 7:41

Poți afla atât de multe despre o persoană, de la tipul de energie pe care o emană, până la ce tip de partener e, totul în funcție de grupa sa de sânge.

Ce spune grupa de sânge despre tine

Totul a început cu teoria profesorului japonez Takeji Furukawa care a ales sângele ca o caracteristică fiziologică ce putea fi clasificată în funcție de tipuri.

Teoria lui a apărut la sfârșitul anilor 1920, când a realizat un studiu în care a cerut unui număr de 188 de adulți și 425 de tineri să-și evalueze propriile personalități într-un sondaj cu 11 întrebări. Rezultatele au descoperit că răspunsurile la aceste întrebări corespundeau de fapt grupelor de sânge ale participanților.

Din păcate, această teorie din lucrarea sa „A Study of Temperament and Blood-Groups” nu a primit niciodată alte dovezi științifice de când a murit în 1940. Cu toate acestea, munca sa a stat la baza a 204 publicații ulterioare ale altor cercetători care discută legătura dintre grupa de sânge și personalitate.

Grupa de sânge A

Reclamă

Persoanele cu grupa sanguină A sunt gânditori profunzi care au multă încredere în sine, sunt foarte raționali și controlați. Ai o anumită formulă pentru modul în care îți trăiești viața și te ții de ea. Poți să fii loială și răbdătoare și iubești armonia.

Uneori, devii puțin prea sensibilă la lucruri în comparație cu alte tipologii de oameni. Ești adesea considerat un factor de decizie meticulos și îți place să-ți acorzi timp pentru a te decide.

Tu te gândești să păstrezi lucrurile îngrijite și ordonate. De fapt, vei face tot posibilul pentru a te asigura că totul este elegant. Planificarea este superputerea ta și abordezi fiecare sarcină cu dăruire și seriozitate.

Reclamă

Din păcate, poți fi destul de încăpățânată și ușor de stresat. Este posibil să ai niveluri mai ridicate de cortizol, hormonul stresului.

Grupa de sânge B

Ești genul pasionat și pui suflet în tot ceea ce faci. De asemenea, ești extrem de creativă. Deciziile sunt ușor de luat în cazul tău.

Când pui ochii pe ceva, ești implicată cu totul, indiferent cât de nebunesc ar părea. Fie că este vorba de meseria ta, de viața ta amoroasă sau de a încerca ceva nou, ai mentalitatea „totul sau nimic” atunci când intri într-o situație.

Ai această dorință intensă de a fi cel mai bun în orice îți place. Dar, nu suporți să faci mai multe task-uri în același timp. Ești genul care lasă alte lucruri importante să treacă pe lângă tine atunci când ești blocată pe un obiectiv.

Deci, poți fii puțin egoistă, încăpățânată și, uneori, deloc cooperantă. Nu îi lași pe oameni să intre atât de ușor în viața ta, ceea ce îi poate face să nu aibă încredere în tine. Dar dacă cineva te cunoaște bine, se simte confortabil să te ajute cu orice faci, pentru că știe că vrei ca totul să iasă bine.

Grupa de sânge 0

Persoanele cu grupa sanguină 0 sunt asemănătoare celor cu grupa sanguină A în sensul că sunt persoane responsabile. Dar ai mai mult de dat decât oamenii cu grupa de sânge A. Ești mai precaută atunci când acționezi și este mai puțin probabil să mergi cu opțiunea sigură decât pe cea spontană.

Alții te consideră de obicei demnă de încredere, dar alții te pot vedea ca un om foarte previzibil. De asemenea, alții te pot considera încăpățânată din cauza dorinței tale de a face lucrurile altfel.

Ești genul extrovertit, neînfricat. Trebuie să ții mereu ștacheta sus și apoi să mergi cât mai sus pentru a dobândi aceste obiective.

Onestitatea este o mare valoare, așa că urăști atunci când alții mint. Pur și simplu nu vezi rostul. Din păcate, oamenii te pot percepe ca pe o persoană nepoliticoasă, nemiloasă și rece.

Grupa de sânge AB

Persoanele cu sânge de tip AB sunt liderii lumii. Ești foarte încrezătoare și sociabilă. Nu cauți dovezi și nu folosești scuze. Ai obiective și le îndeplinești, într-un fel sau altul.

Ești un fel de puzzle. Uneori, este ca și cum ai avea două laturi și s-ar putea să-ți ții adevăratul sine sub secret atunci când ești în preajma unor străini.

La tine totul este despre empatie și abordezi interacțiunile cu ceilalți ca și cum ai manipula sticlă. În plus, ai abilități logice și analitice uimitoare. Cu toate acestea, poți fi văzută ca o persoană egocentristă, iresponsabilă, vulnerabilă, indecisă, uitucă, neiertătoare și critică. Dezavantajul este că, la fel ca oamenii cu grupa de sânge B, ești uneori închisă și nu lași oamenii să stea alături de tine.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Parteneri care stau îmbrățișați în pădure și zâmbesc pe un fundal de toamnă
Horoscop
3 zodii care au noroc în dragoste pe 2 decembrie 2023. Vezi dacă te numeri printre ele
A venit acel momentul al anului în care numărăm zilele până vom ajunge la un nou 1 ianuarie. Până atunci, 3 zodii care au noroc în dragoste pe 2 decembrie 2023 vor finaliza perioada...
2
O femeie frumoasă care stă acoperită cu un cardigan alb cu pene
Horoscop
Ce zodie e în decembrie. Calități și defecte ale persoanelor născute în această lună
Pe măsură ce anul se apropie de sfârșit, cei născuți în decembrie sunt sub semnul zodiacal Săgetător sau Capricorn. Simbolizat de arcaș, Săgetătorii sunt cunoscuți pentru natura lor aventuroasă, curiozitatea intelectuală și deschiderea în...
3
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2023. Balanțele își găsesc sufletul pereche
Astrele aduc surprize pentru toți nativii din zodiac la final de an. Astfel, horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2023 clarifică multe situații dificile. Între 4 și 29 decembrie, Venus le aduce Balanțelor sufletul pereche,...
4
Imagine de la târgul de Crăciun din Craiova
Timp liber
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa de vizitat în 2023. Ce oraș din România se află pe listă
De la Budapesta la Praga, mergi mai departe pentru cumpărăturile tale festive anul acesta. Ele sunt cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa de vizitat în 2023. Nu ezita să te bucuri de...
5
O femeie frumoasă care aleargă pentru a ilustra ce se întâmplă în corpul tău dacă alergi zilnic
Sănătate
Ce se întâmplă în corpul tău dacă alergi în fiecare zi. Schimbările pe care le poți resimți rapid
Oare ce se întâmplă în corpul tău dacă alergi în fiecare zi? Multe persoane care iubesc să alerge și-au pus această întrebare. Au achiziționat aparatele ideale de măsurare a efortului fizic. Pentru mulți alergatul...
PARTENERI
×