Reclamă

Ce tip de breton se poartă în 2024. E unul din trendurile anului în coafură

Specialiștii în frumusețe îți vin în ajutor și dezvăluie ce tip de breton se poartă în 2024. Dacă vrei să fii mereu în trend, atunci poți consulta sugestiile acestora. 2024 aduce multe surprize în materie de frumusețe.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 20 ianuarie 2024, 6:27
O femeie frumoasă care poartă o bluză albă și ilustrează cum anume își tunde bretonul
Specialiștii în frumusețe îți vin în ajutor și dezvăluie ce tip de breton se poartă în 2024. Dacă vrei să fii mereu în trend, atunci poți consulta sugestiile acestora / Shutterstock

Alegerea coafurii potrivite poate fi dificilă pentru orice femei. Dacă îți dorești să ai parte de o schimbare, atunci poți începe prin a-ți face breton. Anul acesta sunt în trend coafurile cu breton, iar cele mai multe vedete de la Hollywood au abordat deja schimbările pe care și le-au dorit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce tip de breton se poartă în 2024

Cel mod mai bun de a începe anul decât prin a face o schimbare în materie de frumusețe. Specialiștii în beauty propun pentru anul 2024 mai multe tipuri de breton.

Aceste trenduri par să fie aici pentru a rămâne. În plus, cei mai mulți specialiști susțin că aceste tipuri de breton sunt versatile și se potrivesc indiferent de forma feței și textura părului.

Curtain bangs

Acest tip de breton continuă să fie la mare căutare și în 2024. Este o opțiune perfectă dacă ai părul lung sau de lungime medie. Acesta încadrează perfect chipul și îi conferă mai multă luminozitate. Este un breton care accentuază pomeții.

Reclamă

Specialiștii în beauty spun că acest breton „acționează ca o un cadru pentru față”. Acest tip de breton este perfect pentru părul care are nevoie de mai mult volum.

Cel mai bun sfat de styling este să folosești o perie rotundă atunci când îl usuci.

Reclamă

Wispy bangs

Wispy bangs sau „bretonul firav” continuă să capete tot mai multă popularitate în 2024. A intrat în trend încă de la începutul lunii ianuarie, iar acum pare să fie adoptat de tot mai multe vedete de la Hollywood. Este un breton care cade lejer peste față, dar fără să-ți acopere trăsăturile naturale.

Avantajul acestui breton este că este ușor să-l lași să crească dacă te răzgândești și vrei să încerci un alt look. Este un breton ușor de stilizat, spun specialiștii pentru Vogue.

Baby bangs

Acest tip de breton este o variantă populară printre femeile din întreaga lume. Nicola peltz Beckham este una dintre primele vedete care a îmbrățișat acest tip de mini breton. Este un breton atât de scurt încât va lăsa la vedere sprâncenele și nu va acoperi foarte mult din frunte.

Este un breton potrivit pentru femeile care au părul fin și moale, spun specialiștii de peste hotare. Este un tip de breton potrivit în special pentru persoanele care au fața mică și ovală.

Full bangs

Bretonul plin este îndrăgit de vedete precum Taylor Swift. Cântăreața a făcut din acest breton semnătura sa în materie de coafură. Acest breton are ocazional și bucle. Aspectul se potrivește în special persoanelor care au un păr plin și voluminos.

Specialiștii spun că persoanele care au fețe mici ar trebui să evite acest tip de breton. Descoperă mai multe despre ce tip de breton ți se potrivește în funcție de forma feței. În felul acesta vei putea face mult mai ușor alegerea potrivită pentru tine. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie într-o rochie neagră, cu trenă
Horoscop
Zodii care au probleme cu gestionarea furiei. Nativii care își pierd repede controlul
Te-ai întrebat vreodată de ce unii oameni par să aibă probleme cu încrederea în sine? Ei bine, se pare că astrologia ar putea avea câteva răspunsuri. Ai mai jos o listă cu zodii care...
2
Îndrăgostiți care zâmbesc și se țin în brațe pe un fundal gri
Horoscop
Compatibilitatea astrologică. Ce zodii se potrivesc cel mai bine împreună
Atunci când te întrebi dacă te potrivești cu o zodie anume este important să cunoști anumite trăsături de personalitate. Compatibilitatea astrologică este mult mai complicată decât să întrebi pe cineva în ce dată s-a...
3
Ghiocei plantați în pământ, înfloriți
Horoscop
Spune-mi ce floare ești ca să-ți spun cine ești. Limbajul simbolic al zodiacului floral
Ești ghiocel sau trandafir? Ziua de naștere este asociată cu diferite simboluri, inclusiv florile, care vorbesc despre personalitatea ta și poate chiar despre viitorul tău. Florile asociate cu luna ta de naștere ne spun...
4
O femeie și un bărbat, acoperiți de un balon inimă
Horoscop
Zodii care înșală în orice relație. De ce nu pot fi fidele partenerului de cuplu
Este ceva ce doare, adevărul trist, dar oamenii născuți sub aceste semne zodiacale înșală în fiecare zi persoana pe care o iubesc. Și în timp ce unora le place să se concentreze asupra celor...
5
prieteni care stau îmbrățișați și zâmbesc în timpul zilei însorite
Horoscop
Ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie. Află cum ești percepută în general
Oamenii își formează opinii și păreri despre cei din jur cu mult înainte de a-i cunoaște. Află ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie și vezi cum poți să treci peste judecățile...
PARTENERI
×