Reclamă

Ce tip de breton se poartă în 2024. E unul din trendurile anului în coafură

Specialiștii în frumusețe îți vin în ajutor și dezvăluie ce tip de breton se poartă în 2024. Dacă vrei să fii mereu în trend, atunci poți consulta sugestiile acestora. 2024 aduce multe surprize în materie de frumusețe.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 20 ianuarie 2024, 6:27

Alegerea coafurii potrivite poate fi dificilă pentru orice femei. Dacă îți dorești să ai parte de o schimbare, atunci poți începe prin a-ți face breton. Anul acesta sunt în trend coafurile cu breton, iar cele mai multe vedete de la Hollywood au abordat deja schimbările pe care și le-au dorit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce tip de breton se poartă în 2024

Cel mod mai bun de a începe anul decât prin a face o schimbare în materie de frumusețe. Specialiștii în beauty propun pentru anul 2024 mai multe tipuri de breton.

Aceste trenduri par să fie aici pentru a rămâne. În plus, cei mai mulți specialiști susțin că aceste tipuri de breton sunt versatile și se potrivesc indiferent de forma feței și textura părului.

Curtain bangs

Acest tip de breton continuă să fie la mare căutare și în 2024. Este o opțiune perfectă dacă ai părul lung sau de lungime medie. Acesta încadrează perfect chipul și îi conferă mai multă luminozitate. Este un breton care accentuază pomeții.

Reclamă

Specialiștii în beauty spun că acest breton „acționează ca o un cadru pentru față”. Acest tip de breton este perfect pentru părul care are nevoie de mai mult volum.

Cel mai bun sfat de styling este să folosești o perie rotundă atunci când îl usuci.

Reclamă

Wispy bangs

Wispy bangs sau „bretonul firav” continuă să capete tot mai multă popularitate în 2024. A intrat în trend încă de la începutul lunii ianuarie, iar acum pare să fie adoptat de tot mai multe vedete de la Hollywood. Este un breton care cade lejer peste față, dar fără să-ți acopere trăsăturile naturale.

Avantajul acestui breton este că este ușor să-l lași să crească dacă te răzgândești și vrei să încerci un alt look. Este un breton ușor de stilizat, spun specialiștii pentru Vogue.

Baby bangs

Acest tip de breton este o variantă populară printre femeile din întreaga lume. Nicola peltz Beckham este una dintre primele vedete care a îmbrățișat acest tip de mini breton. Este un breton atât de scurt încât va lăsa la vedere sprâncenele și nu va acoperi foarte mult din frunte.

Este un breton potrivit pentru femeile care au părul fin și moale, spun specialiștii de peste hotare. Este un tip de breton potrivit în special pentru persoanele care au fața mică și ovală.

Full bangs

Bretonul plin este îndrăgit de vedete precum Taylor Swift. Cântăreața a făcut din acest breton semnătura sa în materie de coafură. Acest breton are ocazional și bucle. Aspectul se potrivește în special persoanelor care au un păr plin și voluminos.

Specialiștii spun că persoanele care au fețe mici ar trebui să evite acest tip de breton. Descoperă mai multe despre ce tip de breton ți se potrivește în funcție de forma feței. În felul acesta vei putea face mult mai ușor alegerea potrivită pentru tine. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×