Reclamă

Ce vezi în luna mai în AntenaPLAY. Filmele, serialele, evenimentele sportive și show-urile pe care nu trebuie să le ratezi

În luna mai, AntenaPLAY aduce mai multă adrenalină: fotbal, hochei și cele mai tari gale de lupte ale momentului. Îți aducem mai multe seriale de care să te îndrăgostești. Am ales pentru tine mai multe filme, pentru o lună plină de acțiune și comedie, și MAI mult spectacol de top, pe cea mai mare platformă de conținut românesc. Descoperă ce vezi în luna mai în AntenaPLAY.

CaTine.ro
CaTine.ro
Publicat: 5 mai 2023, 16:21 / Actualizat: 2 iunie 2023, 11:49

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive. Totodată mai oferă canale live exclusive și canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group. Gășești emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale. Te vei bucura de zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale. Avem pentru tine și competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului. La final te poți bucura de animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În AntenaPLAY vezi românește

Printre filmele românești pe care abonații AntenaPLAY le pot urmări în luna mai se numără Poker, Carol I – Un destin pentru România, Declarație de dragoste, Vlad Nemuritorul, Faimosul Paparazzo sau Afganistan.

Poker

Este un film în regia lui Sergiu Nicolaescu, cu Jojo, Vladimir Gaitan și Valentin Teodosiu în rolurile principale.

Filmul spune povestea a patru prieteni ale căror destine se intersectează în copilărie și care, o dată ajunși la maturitate, întruchipează tipologii reprezentative pentru societatea românească actuală: politicianul veros, mafiotul care își dorește, prin orice mijloace, să acceadă în politică sau medicul fără conștiință.

Reclamă

Carol

Un film documentar despre Regele Carol I, întemeietorul României moderne, cu Sergiu Nicolaescu în rol principal. Prin felul în care este construit filmul, aflat la granița dintre documentar istoric și film artistic, devine o adevărată lecție de istorie, spusă într-un limbaj atractiv și accesibil.

Istoria se îmbină cu arta, documentul cu ficțiunea, unghiul obiectiv cu cel subiectiv, rezultând un film-reper, ca o carte de vizită a istoriei moderne a României.

Reclamă

Declarație de dragoste

Dacă te întrebi ce vezi în luna mai în AntenaPLAY, îți recomandăm să nu ratezi această producție emoționantă. Declarație de dragoste este un film despre iubire și viața de licean care poate fi considerat unul dintre primele „lovestory-uri” românești.

Adrian Paduraru și Teodora Mareș sunt protagoniști, iar Ion Caramitru și Tamara Buciuceanu interpretează două roluri de neuitat în ipostaza faimoșilor profesori Socrate, respectiv Isoscel.

Vlad Nemuritorul

Cinci secole Vlad Dracula a bântuit pamântul, urmărit de tragicul său trecut, condus doar de compasiunea pentru umanitate. Trădat de vampirul care l-a condus spre imortalitate, trădat de Biserica pe care a servit-o cu noblețe, existența sa se rezumă la o actiune solitară: vânătoarea de vampiri. Descoperă și filmele lunii mai.

Faimosul paparazzo

Filmul, cu Marcel Iureș, Maria Ploae și Gheorghe Dinică în rolurile principale, spune povestea unui fotograf de la o publicație de scandal, care primește misiunea de a contribui la compromiterea unui om politic, bănuit de relații cu o minoră.

Pentru iubitorii de film, AntenaPLAY lansează o nouă emisiune exclusivă și originală: Film Story.  O producție în care Alexandru Ion recomandă unele dintre cele mai de succes filme din cinematografia românească.

Ai sport în AntenaPLAY

În ceea ce privește competitiile sportive, AntenaPLAY transmite o serie de evenimente live, de la hochei la gale de MMA sau fotbal.

Cele mai tari gale de kickboxing și MMA revin în forță în luna mai pentru a oferi lupte epice. Printre acestea se numără Gala de box iFight „Mondial în țara mea” (5 mai), Gala de Box Prestige Fight (17 mai), Combat PRO | Box Englezesc (27 mai). În cadrul evenimentului Glory 86 va avea loc o luptă crucială între românul Benny Adegbuyi (35-8, 20 KO) și Sofian Laïdouni (35-2-1, 17 KO) din Franța, care va decide cine se va califica la Marele Premiu GLORY Heavyweight în Decembrie.

Cele mai importante meciuri din Serie B continuă și în luna mai. În prima parte a lunii, iubitorii fenomenului fotbalistic pot urmări meciurile Palermo – Spal (6 mai) și Parma – Brescia (7 mai).

Meciurile României la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia I, Grupa A pot fi urmărite live exclusiv în AntenaPLAY. Echipa de hochei pe gheață a României este în prezent la Nottingham. Competiţia are loc în perioada 29 aprilie – 5 mai, live exclusiv în AntenaPLAY.

Ce vezi în luna mai în AntenaPLAY: seriale de neratat

Pentru iubitorii de seriale, în AntenaPLAY ai sezoanele integrale din cele mai vizionate seriale: Hotel Portofino, Makari si Prison Island. În curând, AntenaPLAY va difuza în exclusivitate, un nou serial marca Mediaset Spania. 

Secret Obsession este o producție spaniolă care spune povestea lui Inés, o femeie de 42 de ani care, într-un moment complicat din viața ei, se scufundă în mare pentru a-și pune capăt vieții. Salvatorul ei este Hugo, un adolescent de care se îndrăgostește obsesiv. Serialul va fi disponibil în curând în AntenaPLAY.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×