Reclamă

Cel mai bun mic dejun pentru a pierde în greutate. Rețeta oferită de nutriționiști

Dacă se apropie vara și vrei să ai o siluetă de invidiat, atunci trebuie să faci câteva ajustări la dieta ta. Stilul de viață este cel care are un impact semnificativ asupra modului în care arătam și ne simțim. Nutriționiștii îți vin în ajutor și dezvăluie care este cel mai bun mic dejun pentru a pierde în greutate.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 31 martie 2024, 6:00 / Actualizat: 31 martie 2024, 10:40

Un dietetician a oferit pentru EatThis.com o rețetă simplă pentru un mic dejun rapid, sănătos și spațios. Una dintre cele mai mari provocări ale oamenilor este dată de pierderea în greutate și găsirea unui mic dejun care să fie delicios, dar să te ajute și să-ți păstrezi silueta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cel mai bun mic dejun pentru a pierde în greutate

Dietele nu pot da rezultate pe termen lung. Dacă îți dorești să ai mereu o siluetă de invidiat, atunci trebuie să ai un stil de viață sănătos. Pentru ca acest lucru să fie cu putință, atunci trebuie să adopți obiceiuri sustenabile, care să rămână cu tine pentru o perioadă cât mai lungă de timp.

Micul dejun rămâne cea mai importantă masă a zilei.

Cei mai mulți nutriționiști recomandă să nu sari peste această masă dacă vrei să pierzi în greutate. Pentru că vrem să ai parte de un  mic dejun hrănitor, mai jos își oferim o rețetă de mic dejun care este ușor de făcut și este bogat în nutrienți benefici organismului. Un nutriționist de renume a oferit pentru publicația EaTthis.com o rețetă delicioasă.

Kristen Carli a împărtășit cu ceilalți repeta sa preferată pentru a pierde în greutate într-un mod sănătos. Preparatul este un parfait cu iaurt grecesc încărcat cu pudră proteică.Acest parfait nu este doar delicios, ci poate fi și personalizat.

Reclamă

Nucile și fructele pot fi schimbare în funcție de preferințe, dar și pentru a avea mereu un preparat gustos. Este un produs unor de preparat și conține nutrienții necesari pentru a te simți plină pentru o perioadă cât mai lungă de timp.

Cum prepari rețeta de parfait cu iaurt

Pentru început trebuie să amesteci ½ cană de iaurt grecesc simplu, neîndulcit, cu o lingură din pudra proteică preferată. Ingredientele se amestecă bine într-un castron, până se combină și se omogenizează toată compoziția. Apoi se adaugă următoarele ingrediente.

Reclamă

Va fi nevoie să aduci pe masa de lucru și  ½ cană de zmeură, ¼ cană de nuci și ½ lingură de miere. Într-un pahar de servire sau un castron poți începe să montezi preparatul.

Pune iaurtul grecesc care a fost amestecat cu pudra proteică. Peste acesta pune un strat de zmeură, iar mai apoi stratul de nuci. La final stropește totul cu puțină miere. Repetă straturile de iaurt, zmeură și nuci până ce ajungi la vârful paharului sau al bolului pe care l-ai ales.

O singură porție conține în jur de 322 de calorii, 8 grame de grăsime, 409 miligram de sodiu, 25 grame de carbohidrați și 42 grame de proteine, spun cei de la Healthline.com.

Cum te poate ajuta acest parfait să pierzi în greutate

Această rețetă este plină de nutrienți benefici care se centrează pe pierderea în greutate și pe sănătatea inimii. Combinația de proteine din iaurtul grecesc, pudra de proteine și nuci te va ajuta să te simți plină pentru o perioadă lungă de timp.

Iaurtul grecesc simplu îți permite să controlezi cantitatea de zahăr adăugată, ceea ce este important pentru gestionarea greutății corporale. Optarea pentru un iaurt grecesc fără grăsimi ajută la menținerea greutății.

Adăugarea de nici nu numai că aduce un aport de grăsimi sănătoase, dar oferă și o aromă delicioasă preparatului tău.

Zmeura este bogată în antioxidanți și fibre. Fibrele sunt importante pentru sănătatea digestivă și pot ajuta la prevenirea bolilor cronice. Acest parfait cu iaurt grecesc poate fi ideal pentru tine dacă vrei să pierzi în greutate în perioada ce urmează. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×