Reclamă

Cel mai bun produs pentru un păr lucios și sănătos. Ce folosește Nicole Kidman înainte să apară pe covorul roșu

Specialiștii în beauty au dezvăluit care este cel mai bun produs pentru un păr lucios și sănătos. Nicole Kidman este una dintre adeptele acestui produs de înfrumusețare și nu ezită să-și împărtășească trucurile cu admiratorii ei din mediul online.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 21 mai 2024, 7:02

Un păr sănătos și strălucitor poate atrage atenția oricui. Fiecare femeie își dorește să aibă grijă cât mai bine de podoaba sa capilară. Produsele de înfrumusețare joacă un rol cheie când vine vorba de aspectul lucios al părului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cel mai bun produs pentru un păr lucios și sănătos

Frumusețea părului este determinată de alimentația pe care o avem, dar și de produsele pe care le folosim. Dacă îți dorești un păr strălucitor, atunci trebuie să-i oferi puțin ajutor acestuia după spălare. Uleiul de nucă de cocos este recomandat pentru un păr sănătos.

Pe lângă faptul că are multiple beneficii pentru piele, uleiul de cocos este, de asemenea, un produs natural foarte bun pentru păr.

Specialiștii de la Healthline spun că uleiul de cocos are proprietăți antibacteriene și antifungice și paote fi folosit chiar și pentru hidratarea scalpului. Persoanele care se confruntă cu un păr gras sunt sfătuite să evite folosirea acestui ulei de scalp.

Dacă ai un păr fragil și lipsit de strălucire poți să apelezi cu încredere la uleiul de avocado. Uleiul de avocado are capacitatea de a pătrunde în profunzimea fibrelor firelor de păr. Acționează excelent ca un produs de hidratare și îi conferă părului imediat un luciu sănătos.

Reclamă

Uleiul de avocado poate ajuta, de asemenea, la prevenirea anumitor probleme legate de mătreață. Ultiul ulei natural recomandat de specialiștii în beauty este uleiul de Aloe Vera.

Aloe Vera este și o plantă versatilă, bogată în vitamina C și betacaroten. Enzimele sale ajută la repararea celulelor moarte ale pielii, astfel că gelul de Aloe Vera poate fi folosit chiar și pe scalp pentru a trata probleme precum mătreața și căderea părului.

Aloe Vera este folosită, de asemenea, pentru a oferi un luciu sănătos părului tău.

Reclamă

Descoperă mai mult și despre cum aplici în mod corect produsele pentru îngrijirea părului astfel încât să ai cele mai bune rezultate.

Ce folosește Nicole Kidman înainte să apară pe covorul roșu

Nicole Kidman nu ezită să împărtășească secretele sale de frumusețe cu admiratorii din online. Vedeta impresionează cu părul ei blond ori de câte ori apare pe covorul roșu.

Pentru a avea un păr strălucitor și sănătos, nicole colaborează cu Adir Abergel, un celebru hairstylist. Atunci când vine vorba de silizare, profesionistul a declarat pentru InStyle faptul că aplică produse pentru protecție termică ori de câte ori îi coafează părul actriței.

Nicole Kidman într-o rochie aurie la o gală organizată de Institutul American de Film
Ținuta divei a fost semnată de Balenciaga și i-a îmbrățișat silueta fără cusur / Profimedia Images

Totodată, cei doi apelează la câteva extensii pentru a crea impresia unui păr cu mai mult volum. Nu în ultimul rând, Abergel folosește un ulei special pentru îngrijirea părului actriței.

Stilistul este atent cu părul actriței și le recomandă admiratoarelor din online să aleagă întotdeauna produsele în funcție de tipul lor de păr.

Nicole Kidman se numără printre divele care folosesc ulei de păr pentru a-i oferi acestuia mai multă strălucire. Când vine vorba de alegerea produsului perfect, Abergel susține că nu există un produs „minune”.

El susține că cel mai bun ulei de păr este cel care respectă nevoile tipului de păr al clientelor sale. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Porții de Bougatsa pe un tocător de lemn
Rețete
Bougatsa. Rețetă de plăcintă grecească cu cremă de griș și vanilie
Bougatsa este o plăcintă tradițională grecească, foarte populară, umplută de obicei cu cremă de griș și vanilie. Se servește adesea la micul dejun sau ca gustare, fiind presărată cu zahăr pudră și scorțișoară. Aluatul...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
Hartă astrală cu toate zodiile pe un fundal negru
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie 2024
Nativii se vor vindeca de traumele din trecut și li se va permite să gândească altfel. Află care este cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie...
5
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
PARTENERI
×