Reclamă

Cele mai vizitate cafenele din București. Unde te poți relaxa alături de prieteni

Îți propunem să-ți începi dimineața într-una din cele mai vizitate cafenele din București. Ți-am pregătit câteva locații care te vor purta într-o călătorie specială pentru orice iubitor de cafea. Servirea cafelei este o experiență în sine, iar aceasta ar trebui trăită alături de cei mai dragi oameni.

Publicat: 24 iulie 2022, 6:31 / Actualizat: 24 iulie 2022, 17:16
Barista preparând cafea la una din cele mai bune cafenele din București
Îți propunem să-ți începi dimineața într-una din cele mai bune cafenele din București. Ți-am pregătit câteva locații care te vor purta într-o călătorie specială / Shutterstock

Cafeaua de specialitate este o experiență unică și vine cu o adevărată poveste în funcție de locația în care este servită. Cafeaua este nelipsită din viața celor mai multe persoane și reunește la povești oamenii de fiecare dată.

Cele mai vizitate cafenele din București

Dacă ești iubitor de cafea tunci îți propunem să te bucuri de o experiență unică la una din cele mai vizitate cafenele din București. Fiecare locație în parte vine cu o poveste deosebită care abia așteaptă să fie descoperită. Atmosfera este unică, iar personalul prietenos din fiecare locație te va impresiona încă din primele momente. Dacă vrei să-ți surprinzi prietenii cu o experiență unică, atunci invită-i la o cafea într-una din locațiile unice din capitala României. 

Origo

Locație: Strada Lipscani 9

Pe lista cu cele mai vizitate cafenele din București pe care ți-am pregătit-o am inclus și Origo. Cafeneaua micuță și cochetă se află pe strada Lipscani nr 9 și este una dintre cele mai apreciate. Fondatorul acesteia a pus întotdeauna prețul pe calitatea cafelei din România, motiv pentru care aici te poți bucura de unele dintre cele mai bune preparate.

Reclamă

Meseria de barista și dezvoltarea culturii cafelei de calitate este dusă la următorul nivel. Aici te poți bucura cu prietenii de o cafea în interior sau la una din măsuțele din exterior.

Atmosfera este întotdeauna veselă și liniștită, iar mirosul de cafea te va cuprinde încă din primele clipe.

Reclamă

Artichoke Social House

Locație: Calea Victoriei 45

Artichoke Social House este una din cele mai aerisite cafenele din București. Cu peste cinci ani vechime, aceasta a fost fondată de Diana Anghel, după cum scrie Curatorialist.ro. Spațiul prietenos te invită la o zi relaxantă alături de cei mai buni prieteni. Încă din primele momente în care îi vei trece pragul vei remarca o atmosferă prietenoasă și ospitalieră.

Este unul dintre cele mai instagramabile locuri din București, iar amplasarea cafenelei o face cu atât mai apreciată de bucureșteni. Artichoke Social House se găsește pe Calea Victoriei nr 45, într-o zonă aparte din punct de vedere arhitectural.

Beans&Dots

Locație: Strada Ion Brezoianu 23-25

Pe lista cu cele mai vizitate cafenele din București am inclus și Beans&Dots. Aceasta are trei locații deschide într-unele din cele mai spectaculoase zone ale orașului. Cafeneaua se găsește pe strada Ion Brezoianu 23-25, o altă locație este pe strada Zagazului nr 21-25, iar cea de-a treia locație se află pe bd. Primăveri nr 15.

Cafeaua de aici provine de la una din cele mai renumit prăjitorii din Berlin și este renumită pentru calitatea ei superioară. Dacă tu și prietenii tăi sunteți iubitori de cafea, atunci aceasta este locația ideală pentru a vă începe ziua.

ORYGYNS

Locație: Strada Jules Michelet 12

Orygyns este locul cu cea mai prietenoasă atmosferă pe care o poți întâlni. Cafeaua de aici te va purta într-o călătorie extraordinară prin tot continentul european. Cafeneaua s-a născut din doința da a împărtăți pasiunea pentru cafeaua de specialitate. Orygyns dispune de trei locații diferite în București. Prima se găsește în zona Pieței Romane, pe strada Jules Michelet nr 12.

Cea de-a doua este situată în zona Aviației fiind un ”to go” pe strada Aviației nr 2, ir ce de-a treia locație este în zona Griviței, pe Calea Griviței nr 139. Aici te vei bucura de o experiență culturală extraordinară în timp ce vei gusta una din cele mai apreciate cafele din oraș.

Bob Coffee Shop

Locație: Piața Charles de Gaulle 3

Bob Coffee Shop te va întâmpina cu o atmosferă deschisă și prietenoasă. Este un loc relaxant unde te poți bucura de o experiență unică în București. Cafeneaua se găsește în Piața Charles de Gaulle nr 3 și are un interior primitor, plin tot timpul de oameni veseli și iubitori de frumos.

Este locul unde se pune un preț deosebit de mare pe atenția la detalii și profesionalism. Aici te vei bucura alături de prieteni de o cafea extraordinară. Experiența este una cu totul deosebită, iar iubitorii de cafea știu că locul te fascinează încă de la intrare.

Grand Cafe Van Gogh

Locație: Strada Smârdan 9

Grand Cafe Van Gogh este un loc ideal pentru a savura o cafea excelentă. Cafeneaua se află pe Strada Smârdan nr 9 în centrul vechi al orașului. Aici te vei bucura de o experiență culturală deosebită. Întreaga cafenea este decorată cu unele dintre cele mai celebre picturi realizate de Van Gogh. Vizita acestei cafenele este o experiență în sine.

Pe lângă o cafea excelentă, aici poți să servești prânzul sau chiar cina. Locul este întotdeauna plin de turiști curioși, dar și de bucureșteni care își doresc să se bucure de o experiență deosebită alături de cei mai buni prieteni. Atmosfera prietenoasă te va cuceri încă de la intrare și te va face să te reîntorci cu drag în această locație.

Two Minutes

Locație: Strada Constantin Aricescu 50A

Pe lista cu cele mai vizitate cafenele din București am inclus și Two Minutes. Chiar dacă este o cafenea de dimensiuni mici, aceasta te va surprinde încă din primele momente. Cafeneaua se află în zona Floreasca, pe strada Constantin Aricescu nr 50A și a fost înființată de doi prieteni ce au în spate o vastă experiență datorită cafenelelor din străinătate în care au lucrat.

Spațiul este unul mic, motiv pentru care vei vedea o mulțime de iubitori în fața cafenelei socializând. Este o cafenea cu un concept unic ce te va surprinde cu sortimentele sale care provin tocmai de la o prăjitorie din Barcelona.

VanFruct

Locație: Strada Ion Câmpineanu 21

VanFruct este un loc mic și cochet care de va fascina încă din primele momente. Este un loc plin de plante, cu o atmosferă boemă și cu o cafea excelentă. Plantele din interior te vor transpune rapid într-o cu totul altă lume. Decorul este unul fresh și prietenos, iar experiența este una deosebită.

Pe lângă o cafea excelentă te poți bucura și de un desert delicios. VanFruct sunt renumiți pentru deserturile pe care le prepară. Cafeneaua se află pe strada Ion Câmpineanu nr 21 și te va cuceri încă de la intrare cu atmosfera sa primitoare.

Zissou Coffee Shop

Locație: Strada Doctor Joseph Lister 1

Zissou Coffe Shop este o cafenea mică și cochetă din zona Cotroceni. Aceasta se află la începutul străzii Doctor Lister și în timpul verii te poți bucura de cafea alături de prieteni la măsuțele cochete de afară. Este ușor de observat datorită zumzetului și a oamenilor tot timpul veseli din preajma ei.

Cafeneaua de specialitate este lăudată de către toți iubitorii de cafea, prin urmare o experiență aici trebuie bifată dacă ajungi prin București. Interiorul mic și primitor te va face să te reîntorci cu drag în această locație ori de câte ori vei avea ocazia.

Frudisiac

Locație: Intrarea Bitolia 4

Frudisiac sau cafeneaua cu design scandinav, așa cu este numită de cei mai mulți iubitori de cafea care i-au trecut pragul. Designul locului este unul impresionant și te va cuceri prin simplitate și eleganță. Atmosfera de aici este una extraordinară.

Locul este foarte spațios și primitor și te poți relaxa alături de prieteni sau lucrând într-o zonă liniștită. Pe lângă personalul extrem de prietenos, vei fi întâmpinat și de o atmosferă aparte, muzica de tip jazz nu lipsește din această locație.

Ambientul este unul care te face să te relaxezi încă din primele momente și te ajută să ai parte de o experiență extraordinară. Pe lângă o cafea de specialitate, aici te poți bucura și de câteva preparate delicioase. Este una din cele mai vizitate cafenele din București și merită vizitată ori de câte ori a ocazia.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Ben Affleck de mână cu Jennifer Lopez în timp ce fac cumpărături din Paris
Divertisment
Ce cadou de nuntă au primit Ben Affleck și Jennifer Lopez de la Jennifer Garner. Fosta soție a actorului a făcut un gest neașteptat
Nunta artistei Jennifer Lopez a ținut zile la rând primele pagini ale presei internaționale. Vedeta s-a bucurat de o ceremonie restrânsă pe care a organizat-o în mare secret alături de soțul său, Ben Affleck....
2
Ducii de Cambridge, la Wimbledon, în haine elegante
Divertisment
Videoclipul viral cu Prințul William și Kate Middleton. Imaginile în care se distrează la petreceri au strâns peste 4 milioane de vizualizări
Videoclipul viral cu Prințul William și Kate Middleton a fost comentat de multe persoane. Imaginile cu cei doi, în timp ce se distrează, cel mai probabil în facultate, au fost vizionate de milioane de...
3
Vlad Gherman, îmbrăcat casual, la Roata Vedetelor
Divertisment
Vlad Gherman a spus totul despre el. Detaliile pe care puțini le știu despre celebrul actor
Vlad Gherman a intrat în lumina reflectoarelor încă din adolescență și s-a făcut remarcat în serialele produse de Ruxandra Ion. În paralel a cucerit inimile tinerilor din România atunci când a cântat în trupa...
4
Un cristal pe masa unei ghicitoare în cărți
Horoscop
Bijuterii care atrag prosperitatea și fericirea în viață. Ce cristale trebuie să porți
Purtarea acestor bijuterii care atrag prosperitatea și fericirea în viață îți poate schimba cu adevărat planurile de viitor. De la inele care îți iau ochii la brățări fine ce pot fi purtate doar în...
5
Ramona Olaru, fotografie lângă roata de la Roata Vedetelor
Divertisment
Ramona Olaru vorbește deschis despre relația cu Cătălin Cazacu. Ce o deranjează cel mai mult la actualul ei partener
Ramona Olaru vorbește deschis despre relația cu Cătălin Cazacu. Ea a filmat a doua ediție a show-ului difuzat în exclusivitate pe Antena PLAY, Roata Vedetelor. Pentru că și-a dorit să răspundă la toate întrebările,...
PARTENERI
×