Reclamă

Cele mai bune exerciții pentru un abdomen plat. Obține rezultatele dorite la tine acasă

Dacă nu ai apucat încă să mergi la mare, atunci a sosit momentul să pui în practică cele mai bune exerciții pentru un abdomen plat. Fiecare femeie își dorește să arate cât mai bine într-un costum de baie. Pentru acest lucru ai nevoie de sport și un program alimentar armonios care să te ajute să obții cele mai bune rezultate într-un timp cât mai scurt.

Publicat: 16 iulie 2021, 7:49

Să mergi la sală poate fi o opțiune pentru tine. Totuși, de ce să nu alegi să ai cele mai bune rezultate chiar la tine acasă. Nu ai nevoie de un echipament sofisticat, cele mai eficiente exerciții se fac cu greutatea propriului corp. Tot ce îți trebuie este un prosop, o sticlă de apă și multă energie și motivație pentru a avea cea mai frumoasă transformare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele mai bune exerciții pentru un abdomen plat

Musculatura abdominală este foarte importantă pentru orice persoană. Nu doar din punct de vedere estetic, ci și medical. Acești mușchi te ajută când vine vorba de obținerea unei posturi corecte. Așadar, poți face exerciții pentru un abdomen plat care să-ți aducă și alte beneficii decât cele estetice.

Totul ține de tine și de motivația da pentru a obține cele mai bune rezultate. Noi ți-am pregătit câteva dintre cele mai bune exerciții pentru femei care se află la început de drum în obținerea abdomenului mult visat.

Exercițiul Plank

Exercițiul Plank sau Planșa cum mai este cunocut în română este unul dintre cele mai eficiente exerciții pentru un abdomen plat. Efctele acestui exercițiu se simt aproape imediat. În plus, nu doar abdomenul este lucrat, ci întregul tău corp este pus la treabă.

Reclamă

Tot ce trebuie să faci este să te întinzi cu fața spre podea. Apoi încet încearcă să te ridici în mâini și să stai cu spatele în linie dreaptă și abdomenul încordat. Umerii trebuie să fie perfect aliniați și să ai o postură cât mai corectă pentru a obține cele mai bune rezultate.

Repetă acest exercițiu în seturi de câte 10 și ai grijă să rămâi în această poziție pentru cel puțin 15 secunde. Pe măsură ce avansezi, poți crește cu ușurință intensitatea acestui exercițiu.

Reclamă

Abdomene crunch

Unele dintre cele mai bune exerciții pentru un abdomen plat sunt renumitele crunch. Acestea exercită o tensiune mai mare asupra mușchilor, iar rezultatele sunt vizibile și mai rapide. Deși aceste exerciții nu par extrem de solicitante, ele lucrează mușchii mai mult ca alte exerciții.

Pentru rezultate efective tot ce trebuie să faci sunt serii scurte de câte 10-15 repetări la intervale mici de timp. Repetiția este cheia acestui exercițiu. Un alt truc este să execuți ridicarea trunchiului doar până la jumătatea acestuia și să rămâi în poziția aceea pentru cel puțin 15 secunde. Mușchii abdominali se vor încorda și astfel îți crești șansele pentru a obține un abdomen de invidiat.

Atingerea gleznelor în lateral

Atingerea gleznelor în lateral face parte dintre cele mai bune exeriții pentru un abdomen plat. Deși la prima vedere pare extrem de simplu, el este foarte eficient și rapid. Pentru început vei avea nevoie de o saltluță specială pentru exerciții. Întinde-te pe spate și îndoaie genunchi, apoi încearcă să-ți atingi gleznele cu vârfurile degetelor.

Dacă ești la nivelul de începător, poți face acest exercițiu în seturi de câte 10 repetări. Cinci seturi în fiecare zi te vor ajuta să ajungi la rezultatele dorite. Dacă simți că intensitatea exercițiului nu este suficient de mare pentru tine, atunci poți aduce în rutina ta zilnică și o bandă de rezistență. Nivelul și intensitatea exercițiului poate fi ajustat în funcție de rezistența fiecărei persoane.

Importanța dietei pentru obținerea unui abdomen plat

Cele mai bune exerciții pentru un abdomen plat nu vor da niciodată rezultate dacă nu sunt asociate cu un plan alimentar corect. Mulți antrenori continuă să spună că abdomenul se face în proporție de 90% în bucătărie. Acest lucru înseamnă cp o dietă echilibrată este cea care îți va aduce cele mai bune rezultate.

Pentru început încearcă să elimini carbohidrații și zahărul din alimentația ta. În schimb, înlocuiește-le cu alimente bogate în fier. De asemenea, pentru o masă musculară sănătoasă vei avea nevoie de alimente bogate în proteină. Aceasta îți va asigura o creștere armonioasă și o definire mai rapidă a abdomenului.

Hidratarea este și ea la fel de importantă. Lichidele sunt esențiale și te vor ajuta să-ți reglezi funcțiile naturale ale coprului. O dietă echilibrată cu legume, fructe și proteine te va ajuta mult mai mult atunci când te decizi că este momentul să ai parte de un abdomen plat de invidiat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×