Reclamă

Cele mai frumoase nume de pisici. Variante simpatice pentru 2023

Află care sunt cele mai frumoase nume de pisici și ce înseamnă. Felinele sunt unele dintre cele mai îndrăgite animale de companie pe care le poate deține cineva. Stăpânii de motani sau de pisici știu mai bine decât oricine ce înseamnă un asemenea membru în familie.

Publicat: 25 ianuarie 2023, 6:56

Fie că preferi să cumperi sau să adopți o pisică, cel mai important aspect de care trebuie să ții cont este comportamentul acesteia. De aceea, numele unei pisici trebuie ales cu atenție, în funcție de cât de bine o definește pe mica ta felină.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele mai frumoase nume de pisici

Cu siguranță, primele aspecte de care vei ține cont atunci când decizi numele pisicii sunt forma, culoarea, blana și stilul care o caracterizează. În cazul în care întâmpini dificultăți și nu ai imaginație, lasă-te purtată de val. Fii atentă la cele mai caraghioase lucruri pe care le face pisica ta.

De asemenea, felul în care merge, se joacă sau miaună pot fi niște factori decisivi cu privire la alegerea numelui acesteia. În plus, poate nu știai, dar pisica ta poate fi și un ajutor de nădejde în casă, mai precis, la curățenie. Spre exemplu, nisipul din litiera pisicii poate să prevină condensul din interiorul locuinței.

Loki

În cazul în care pisica ta este jucăușă, șireată și profitoare, cel mai bun nume pe care i-l poți da este Loki. Numele provine din mitologia scandinavă, mai precis din Norvegia. Loki înseamnă, de fapt, „zeul păcălelilor” și este derivat dintr-un cuvânt nordic străvechi.

Reclamă

Coco

Un nume perfect pentru o pisică albă, jucăușă și plină de viață. Coco poate semnifica spiritul energic al pisicii tale, dar și trăsăturile ei fizice.

De exemplu, dacă blănița ei este perfect albă și pe alocuri are niște pete mai închise la culoare, poți alege acest nume gândindu-te la o nucă de cocos, scrie The Scotsman.

Reclamă

Bella

Poate unul dintre cele mai comune nume de pisică, Bella sugerează frumusețea felinei tale.

Fie că preferi să folosești și apelative derivate de la acest nume, Bella reprezintă o variantă simplă, dar de impact.

Pufy

Nimic mai simplu decât atât, Pufy sugerează aspectul blănos, pufos al pisicii tale. Poate fi folosit atât pentru femele cât și pentru masculi și este un nume foarte simpatic.

Oscar

Oscar este un nume potrivit pentru un motan caraghios și jucăuș. De asemenea, se potrivește pentru motanii care au ochii foarte mari, de culoare albastră.

Boris

Un nume mai aparte pentru un motan mai corpolent, poate. Chiar dacă nu are neapărat o semnificație istorică sau mitologică, Boris este potrivit pentru un motan foarte blănos și leneș.

Lady

Lady se află printre cele mai frumoase nume de pisici. Unul dintre motive: reprezintă calitățile și prestanța de care dă dovadă pisica ta. De asemenea, sugerează eleganță, rafinament și delicatețe.

Lulu

Lulu este un nume simpatic, potrivit pentru un motan sau o pisică cu un comportament mai agitat. De asemenea, poate fi folosit pentru a sugera faptul că pisica ta este și destul de neascultătoare.

Kiwi

Un nume perfect pentru pisica ta dacă aceasta este sprintenă, energică și spontană. În plus, o poți numi astfel dacă kiwi este fructul tău preferat.

Whiskey

Un nume inspirat de o băutură alcoolică, Whiskey poate sugera inclusiv culoarea pisicii tale. Cu cât culoarea pisicii tale este mai auriu-ambră, cu atât numele este mai potrivit, scrie publicația Country Living.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×