Reclamă

Cele mai frumoase nume de pisici. Variante simpatice pentru 2023

Află care sunt cele mai frumoase nume de pisici și ce înseamnă. Felinele sunt unele dintre cele mai îndrăgite animale de companie pe care le poate deține cineva. Stăpânii de motani sau de pisici știu mai bine decât oricine ce înseamnă un asemenea membru în familie.

Publicat: 25 ianuarie 2023, 6:56
O pisică de culoare gri se află într-o cutie de carton și i se vede doar botul, un ochi și o lăbuță
Fie că preferi să cumperi sau să adopți o pisică, cel mai important aspect de care trebuie să ții cont este comportamentul acesteia / Shutterstock

Fie că preferi să cumperi sau să adopți o pisică, cel mai important aspect de care trebuie să ții cont este comportamentul acesteia. De aceea, numele unei pisici trebuie ales cu atenție, în funcție de cât de bine o definește pe mica ta felină.

Cele mai frumoase nume de pisici

Cu siguranță, primele aspecte de care vei ține cont atunci când decizi numele pisicii sunt forma, culoarea, blana și stilul care o caracterizează. În cazul în care întâmpini dificultăți și nu ai imaginație, lasă-te purtată de val. Fii atentă la cele mai caraghioase lucruri pe care le face pisica ta.

De asemenea, felul în care merge, se joacă sau miaună pot fi niște factori decisivi cu privire la alegerea numelui acesteia. În plus, poate nu știai, dar pisica ta poate fi și un ajutor de nădejde în casă, mai precis, la curățenie. Spre exemplu, nisipul din litiera pisicii poate să prevină condensul din interiorul locuinței.

Loki

În cazul în care pisica ta este jucăușă, șireată și profitoare, cel mai bun nume pe care i-l poți da este Loki. Numele provine din mitologia scandinavă, mai precis din Norvegia. Loki înseamnă, de fapt, „zeul păcălelilor” și este derivat dintr-un cuvânt nordic străvechi.

Reclamă

Coco

Un nume perfect pentru o pisică albă, jucăușă și plină de viață. Coco poate semnifica spiritul energic al pisicii tale, dar și trăsăturile ei fizice.

De exemplu, dacă blănița ei este perfect albă și pe alocuri are niște pete mai închise la culoare, poți alege acest nume gândindu-te la o nucă de cocos, scrie The Scotsman.

Reclamă

Bella

Poate unul dintre cele mai comune nume de pisică, Bella sugerează frumusețea felinei tale.

Fie că preferi să folosești și apelative derivate de la acest nume, Bella reprezintă o variantă simplă, dar de impact.

Pufy

Nimic mai simplu decât atât, Pufy sugerează aspectul blănos, pufos al pisicii tale. Poate fi folosit atât pentru femele cât și pentru masculi și este un nume foarte simpatic.

Oscar

Oscar este un nume potrivit pentru un motan caraghios și jucăuș. De asemenea, se potrivește pentru motanii care au ochii foarte mari, de culoare albastră.

Boris

Un nume mai aparte pentru un motan mai corpolent, poate. Chiar dacă nu are neapărat o semnificație istorică sau mitologică, Boris este potrivit pentru un motan foarte blănos și leneș.

Lady

Lady se află printre cele mai frumoase nume de pisici. Unul dintre motive: reprezintă calitățile și prestanța de care dă dovadă pisica ta. De asemenea, sugerează eleganță, rafinament și delicatețe.

Lulu

Lulu este un nume simpatic, potrivit pentru un motan sau o pisică cu un comportament mai agitat. De asemenea, poate fi folosit pentru a sugera faptul că pisica ta este și destul de neascultătoare.

Kiwi

Un nume perfect pentru pisica ta dacă aceasta este sprintenă, energică și spontană. În plus, o poți numi astfel dacă kiwi este fructul tău preferat.

Whiskey

Un nume inspirat de o băutură alcoolică, Whiskey poate sugera inclusiv culoarea pisicii tale. Cu cât culoarea pisicii tale este mai auriu-ambră, cu atât numele este mai potrivit, scrie publicația Country Living.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie cu părul scurt stă în fața unei oglinzi și se dă cu ruj pe buze, sugerând nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani
Frumusețe
Nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani. Care sunt explicațiile make-up artiștilor
Există o serie de nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani, iar specialiștii în frumusețe explică motivele. De cele mai multe ori, femeile aleg să folosească rujul...
2
O femeie tânără, în echipament sportiv se pregîtește de mișscare, unul dintre obiceiurile prin care să reduci grăsimea abdominală
Lifestyle
Obiceiuri prin care să reduci grăsimea abdominală. Ce exerciții fizice să faci
Recomandăm câteva obiceiuri prin care să reduci grăsimea abdominală, astfel încât să îți atingi obiectivele. În cazul în care grăsimea din zona abdomenului îți dă bătăi de cap, ai ajuns la locul potrivit. Îți...
3
O femeie mai în vârstă stă în fața unei oglinzi, fiind atentă la ce să nu facă părului său
Frumusețe
Ce să nu faci părului tău. Aceste sfaturi te vor ajuta să arăți cu 10 ani mai tânără
Stiliștii te învață ce să nu faci părului tău atunci când îl îngrijești. Deși poate ai impresia că îi oferi toată atenția de care are nevoie, s-ar putea să faci niște greșeli de care...
4
O femeie frumoasă, îmbrăcată într-o rochie roșie, cu aripi
Horoscop
Top 3 zodii care au faima la picioare. Ele sunt cele care reușesc să obțină tot ceea ce își doresc
Fie că se întâmplă accidental sau chiar își doresc, ele se încadrează în top 3 zodii care au faima la picioare. Reușesc întotdeauna să obțină atât lucruri materiale cât și prietenii. Fac mari eforturi...
5
O hartă cu zodii și monede
Horoscop
Top 3 zodii materialiste. Ele sunt cel mai greu de satisfăcut într-o relație
Se spune despre acestea că s-ar încadra în top 3 zodii materialiste, asta pentru știu să aprecieze bunurile de valoare și vor întotdeauna să fie înconjurate de lux și frumusețe. Au pretenții în viață,...
PARTENERI
×