Reclamă

Greșeli pe care le poți face atunci când folosești mașina de spălat vase

În acest articol vei descoperi greșeli pe care le poți face atunci când folosești mașina de spălat vase. Probabil că până acum nici nu ți-ai dat seama de ele. Fiecare gospodină își dorește să aibă vase strălucitoare și imaculate. De aceea, mașina de spălat vase este considerată invenția tuturor timpurilor.

Publicat: 12 ianuarie 2023, 6:38

Pe lângă faptul că vei câștiga mai mult timp liber lăsând mașina de spălat să își facă treaba, economisești apă și energie. Desigur, pentru a te bucura de rezultatele garantate de mașina de spălat, există unele obiceiuri de care să ții cont.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Greșeli pe care le poți face atunci când folosești mașina de spălat vase

Mașinile de spălat sunt o metodă rapidă și convenabilă când vine vorba de curățarea veselei. Cu toate acestea, există greșeli frecvente pe care le faci atunci când folosești mașina de spălat vase care afectează rezultatul final.

Mașinile de spălat vase au dimensiuni diferite și dispun de compartimente mai mici sau mai mari, în funcție de nevoile tale. Felul în care organizezi vasele înainte de spălare, în interiorul mașinii va face mereu diferența între curățenie și murdărie, scrie Express.

Clătirea vaselor înainte de a le pune în mașină

Pentru a economisi apă și energie, este suficient să așezi vasele murdare în compartimentele special dedicate. Întreg scopul mașinii de spălat vase este de a le curăța, de aceea, nu mai ai nevoie de clătirea lor înainte.

Reclamă

Mașinile de spălat vase au fost concepute pentru a-ți ușura viața și pentru a-ți oferi mai mult timp liber. Cele mai noi modele au incorporate sisteme inteligente care detectează, prin senzori, murdăria de pe vase. De asemenea, un ciclu de spălare este programat pentru o anumită cantitate de vase, deci, ai grijă câte obiecte pui în mașina de spălat.

Așezarea incorectă a veselei

Se întâmplă destul de des ca ustensilele de bucătărie, farfuriile și paharele să fie așezate greșit în mașina de spălat. De aceea, nu vei obține niciodată vase imaculate. Spre exemplu, obiectele mari, cum ar fi tigăile și oalele, trebuie încărcate cu fața în jos, de la cele mai mari la cele mai mici. Obiectele mai mici, cum ar fi cănile trebuie să meargă în raftul superior.

Reclamă

Poziționarea vaselor în unghiuri greșite

Din lista cu greșeli pe care le poți face atunci când folosești mașina de spălat vase face parte și poziționarea obiectelor în aceasta.

Vasele ar trebui să fie așezate într-un unghi spre interior pentru cele mai bune rezultate de spălare.

Limitarea puterii jeturilor de apă

Din cauza faptului că vasele nu sunt așezate corect, acestea se opun brațelor care furnizează apa și le limitează puterea. Trebuie menținută o cale liberă prin care apa să pătrundă corespunzător pentru rezultate eficiente, scrie Southern Living

Curățarea filtrului mașinii de spălat vase

Curățarea filtrului mașinii de spălat vase este extrem de simplă. Cu toate acestea, unele persoane uită acest aspect. Trebuie doar să detașezi filtrul respectiv din interiorul mașinii de spălat și ulterior, îl clătești bine sub un jet de apă curată. În ceea ce privește frecvența cu care trebuie curățat filtrul, aceasta depinde de cât de des folosești mașina de spălat vase. Îți recomandăm mai multe idei pentru a igieniza corect mașina de spălat vase.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
2
Femeie frumoasă, blondă, de peste 50 de ani, fotografie portret
Frumusețe
Tunsori de evitat dacă ai peste 50 de ani. Pot adăuga mulți ani pe chipul tău
Vremea frumoasă de afară te poate împinge pe drumul către un salon de înfrumusețare. Pe măsură ce vremea se încălzește, s-ar putea să vrei să te bucuri de o tunsoare complet nouă și nu...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
4
Lisa Rinna în timp ce ncearcă să se ascundă de fotografi
Divertisment
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta care s-a transformat complet în ultimii ani
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta din imagine spune că s-a transformat complet în ultimii ani. Chipul ei nu mai este același, dar este dispusă să-și repare greșelile. Lisa Rinna...
5
Ouă pe felii de pâine cu firișoare de ceapă
Sănătate
Ce trebuie să mănânci ca să slăbești la burtă. Alimente pentru un abdomen plat
Mulți oameni sunt în căutare de soluții pentru a obține un abdomen plat, mai ales acum că vremea s-a încălzit, iar hainele subțiri lasă la iveală orice acumulare de grăsime. Desigur, un abdomen plat...
PARTENERI
×