Reclamă

Tabletele pentru mașina de spălat vase vs. detergent pulbere: care dintrele ele curăță mai bine resturile de mâncare

Detergentul pentru mașina de spălat vase este și el pe lista de necesare în casă dacă ai o mașină de spălat vase. Din păcate, costul ridicat al vieții îi face pe oameni să se întrebe ce e mai bine să cumpere ca să fie și mulțumiți de rezultat și să facă și economie. Tu ce alegi? Ai mai jos o comparație între tabletele pentru mașina de spălat vase vs. detergent pulbere.

Publicat: 7 aprilie 2023, 7:13

Între timp, detergentul pulbere de spălat vase costă de obicei mult mai puțin. Acesta promite strălucire și o aromă plăcută de lămâie pentru a elimina cele mai persistente mirosuri.

Tabletele pentru mașina de spălat vase vs. detergent pulbere

În acest punct, s-ar putea deja să te întrebi dacă trecerea la detergentul pulbere pentru mașina de spălat vase merită și ajută la economisirea banilor. Din păcate, verdictul asupra tabletelor pentru mașina de spălat vase de la o testare arată că tabletele pentru mașina de spălat vase oferă o curățare superioară în comparație cu pulberile.

„În timp ce tabletele și capsulele pentru mașina de spălat vase tind să fie mai scumpe, ele depășesc pulberea în testele noastre de detergent pentru mașina de spălat vase”, a declarat Matthew Steen, șeful de recenzii și testare la CHOICE, într-un ghid pentru tablete și pulberi pentru mașina de spălat vase pe site-ul web CHOICE.

„Primele patru produse recomandate în recenzia noastră privind detergentii pentru mașina de spălat vase, cu scoruri de 75% și mai mult, sunt toate fie tablete, fie capsule.”

De ce sunt recomandate capsulele sau tabletele

Reclamă

Există două tipuri de tablete pentru mașina de spălat vase în prezent pe piață. Una este cea descrisă drept tableta în stil „clasic”. Apoi există versiunea mai nouă, care include adesea ingrediente lichide, cum ar fi agentul de clătire, într-o pungă solubilă.

Ceea ce face ca capsulele și unele tablete să depășească în eficiență detergentul pulbere este cantitatea de sare pentru mașina de spălat vase. Aceasta poate preveni depunerile de calcar pe vase și agent de clătire pentru detergent. Acești agenți de curățare sunt, de asemenea, mai concentrați sub formă de tablete sau capsule. Ei oferă cantitatea exactă necesară pentru fiecare spălare.

Soluțiile de tip pulbere sunt pur și simplu detergent. Așa că, nu beneficiezi de avantajul suplimentar al sării și agentului de clătire pentru mașina de spălat vase. Cu toate acestea, ele tot vor curăța vasele. Dar e necesar să te asiguri că cureți filtrul în mod regulat și adaugi și agent de clătire. Toți acești pași trebuie făcuți pentru a avea rezultatele pe care ți le dorești.

Reclamă

De ce trebuie să ții cont dacă ai mașină de spălat vase

Performanța superioară a tabletelor nu înseamnă că ești obligată să plătești prețuri mari pentru a obține vase mai curate. Există o mulțime de opțiuni prietenoase care funcționează bine la testarea produselor.

Cealaltă modalitate de a obține tablete pentru mașină de spălat vase la prețuri mai mici este să ai grijă când sunt la reducere. Dacă ții cont de oferte, vei descoperi că tabletele pentru mașina de spălat pot fi uneori la jumătate de preț.

De asemenea, merită să te uiți la prețul unitar al unei tablete de spălat vase pentru a găsi cel mai mic preț per tabletă, mai degrabă decât întregul pachet.

O altă opțiune este să cumperi produsele marcă proprie ale magazinului de unde faci cumpărăturile. Dar doar pentru că tabletele funcționează mai bine decât pulberile nu înseamnă că poți uita de obiceiurile bune de spălat vase.

Acestea includ curățarea regulată a filtrului mașinii de spălat vase. Doar așa poate funcționa corect, și de clătirea vaselor înainte de a le pune în interior.

Modul în care încarci o mașină de spălat vase poate face și el o diferență. Asigură-te că vasele sunt aranjate cum trebuie, astfel încât apa să poată ajunge pe toate suprafețele.

În cele din urmă, încearcă să pornești mașina atunci când e încărcată complet pentru o utilizare cât mai eficientă. Atât din punct de vedere energetic și din punct de vedere al costurilor mașinii, dar și al detergentului pentru mașina de spălat vase. Indiferent dacă este praf sau tablete.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Kate Middleton într-o fotografie portret în care poartă zos și cercei cu perle
Divertisment
Kate Middleton a strălucit într-o rochie roz. Prințesa de Wales a participat la nunta regală din Iordania
Kate Middleton a strălucit într-o rochie roz. Prințesa de Wales s-a aflat printre participanții la nunta regală din Iordania. Aceasta a fost însoțită de soțul său, Prințul William. Viitoarea Regină a Marii Britanii i-a...
2
O balerină într-o rochie albastră cu alb pentru a ilustra una dintre cele tri zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023
Horoscop
Zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Acești trei nativi se vor confrunta cu multe probleme. Zodiile sunt influențate de energia venită din partea planetei Neptun. Cele mai multe...
3
O femeie îmbrăcată în rochie cu tul, care ține reprezentarea lunii în mână
Horoscop
Luna Plină în Săgetător pe 4 iunie 2023. Ce aduce Luna Căpșună pentru 3 nativi ai zodiacului
Luna Plină în Săgetător pe 4 iunie 2023 va afecta aceste 3 semne astrologice. Această Lună plină în Săgetător va fi un eveniment cosmic puternic, care are potențialul de a avea un impact profund...
4
O femeie care își îndepărtează părul din bărbie cu ajutorul unei pensete
Frumusețe
Motivul pentru care îți pot crește fire de păr în bărbie. Procesul care are loc pe măsură ce înaintezi în vârstă
Te-ai întrebat vreodată care este motivul pentru care îți pot crește fire de păr în bărbie? Procesul acesta are loc pe măsură ce înaintezi în vârstă și este unul complet normal. Pilozitatea nu ar...
5
Un congelator în care se află mai multe pungi cu legume congelate
Sănătate
Cât de sănătoase sunt alimentele congelate. Nutriționiștii avertizează cu privire la consumul lor
Nutriționiștii au dezvăluit cât de sănătoase sunt alimentele congelate. Noi studii arată beneficiile acestora, dar și contraindicații privind consumul lor. La fel ca orice alte produse, alimentele congelate ar trebui consumate cu măsură. Alimentele...
PARTENERI
×