Reclamă

Tabletele pentru mașina de spălat vase vs. detergent pulbere: care dintrele ele curăță mai bine resturile de mâncare

Detergentul pentru mașina de spălat vase este și el pe lista de necesare în casă dacă ai o mașină de spălat vase. Din păcate, costul ridicat al vieții îi face pe oameni să se întrebe ce e mai bine să cumpere ca să fie și mulțumiți de rezultat și să facă și economie. Tu ce alegi? Ai mai jos o comparație între tabletele pentru mașina de spălat vase vs. detergent pulbere.

Publicat: 7 aprilie 2023, 7:13

Între timp, detergentul pulbere de spălat vase costă de obicei mult mai puțin. Acesta promite strălucire și o aromă plăcută de lămâie pentru a elimina cele mai persistente mirosuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tabletele pentru mașina de spălat vase vs. detergent pulbere

În acest punct, s-ar putea deja să te întrebi dacă trecerea la detergentul pulbere pentru mașina de spălat vase merită și ajută la economisirea banilor. Din păcate, verdictul asupra tabletelor pentru mașina de spălat vase de la o testare arată că tabletele pentru mașina de spălat vase oferă o curățare superioară în comparație cu pulberile.

„În timp ce tabletele și capsulele pentru mașina de spălat vase tind să fie mai scumpe, ele depășesc pulberea în testele noastre de detergent pentru mașina de spălat vase”, a declarat Matthew Steen, șeful de recenzii și testare la CHOICE, într-un ghid pentru tablete și pulberi pentru mașina de spălat vase pe site-ul web CHOICE.

„Primele patru produse recomandate în recenzia noastră privind detergentii pentru mașina de spălat vase, cu scoruri de 75% și mai mult, sunt toate fie tablete, fie capsule.”

De ce sunt recomandate capsulele sau tabletele

Reclamă

Există două tipuri de tablete pentru mașina de spălat vase în prezent pe piață. Una este cea descrisă drept tableta în stil „clasic”. Apoi există versiunea mai nouă, care include adesea ingrediente lichide, cum ar fi agentul de clătire, într-o pungă solubilă.

Ceea ce face ca capsulele și unele tablete să depășească în eficiență detergentul pulbere este cantitatea de sare pentru mașina de spălat vase. Aceasta poate preveni depunerile de calcar pe vase și agent de clătire pentru detergent. Acești agenți de curățare sunt, de asemenea, mai concentrați sub formă de tablete sau capsule. Ei oferă cantitatea exactă necesară pentru fiecare spălare.

Soluțiile de tip pulbere sunt pur și simplu detergent. Așa că, nu beneficiezi de avantajul suplimentar al sării și agentului de clătire pentru mașina de spălat vase. Cu toate acestea, ele tot vor curăța vasele. Dar e necesar să te asiguri că cureți filtrul în mod regulat și adaugi și agent de clătire. Toți acești pași trebuie făcuți pentru a avea rezultatele pe care ți le dorești.

Reclamă

De ce trebuie să ții cont dacă ai mașină de spălat vase

Performanța superioară a tabletelor nu înseamnă că ești obligată să plătești prețuri mari pentru a obține vase mai curate. Există o mulțime de opțiuni prietenoase care funcționează bine la testarea produselor.

Cealaltă modalitate de a obține tablete pentru mașină de spălat vase la prețuri mai mici este să ai grijă când sunt la reducere. Dacă ții cont de oferte, vei descoperi că tabletele pentru mașina de spălat pot fi uneori la jumătate de preț.

De asemenea, merită să te uiți la prețul unitar al unei tablete de spălat vase pentru a găsi cel mai mic preț per tabletă, mai degrabă decât întregul pachet.

O altă opțiune este să cumperi produsele marcă proprie ale magazinului de unde faci cumpărăturile. Dar doar pentru că tabletele funcționează mai bine decât pulberile nu înseamnă că poți uita de obiceiurile bune de spălat vase.

Acestea includ curățarea regulată a filtrului mașinii de spălat vase. Doar așa poate funcționa corect, și de clătirea vaselor înainte de a le pune în interior.

Modul în care încarci o mașină de spălat vase poate face și el o diferență. Asigură-te că vasele sunt aranjate cum trebuie, astfel încât apa să poată ajunge pe toate suprafețele.

În cele din urmă, încearcă să pornești mașina atunci când e încărcată complet pentru o utilizare cât mai eficientă. Atât din punct de vedere energetic și din punct de vedere al costurilor mașinii, dar și al detergentului pentru mașina de spălat vase. Indiferent dacă este praf sau tablete.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×