Reclamă

Celine Dion este optimistă cu privire la evoluția bolii sale. Artista a fost diagnosticată cu sindromul persoanei rigide

Celine Dion este optimistă cu privire la evoluția bolii sale. Cântăreața internațională spune că este o luptătoare. Aceasta a fost diagnosticată în urmă cu mai mulți ani cu sindromul persoanei rigide. Recent paparazzi au surprins-o pe străzile din New York.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 20 martie 2024, 6:04

În ciuda problemelor grave de sănătate pe care le are, Celine încearcă să rămână activă și să aibă o viață cât mai normală cu putință. Anul trecut, sora artistei a declarat că Celine se află într-o stare foarte gravă, însă în prezent au apărut imaginii care i-au bucurat pe admiratorii artistei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Celine Dion este optimistă cu privire la evoluția bolii sale

Celine Dion a fost surprinsă pe străzile din New York. Cântăreața le-a zâmbit fanilor care au așteptat-o în fața hotelului în care a fost cauzată. Chiar dacă se confruntă cu o boală incurabilă, Celine știe că trebuie să lupte în continuare pentru a-și recupera viața de dinainte.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Celine Dion în timp ce iese dintr-un hotel din New york
Celine Dion încearcă să lupte pentru viața ei / Profimedia Images

Cântăreața a fost văzută într-o stare de spirit bună, scrie CNN. Celine a purtat o ținută casual, iar ulterior a urcat într-o mașină privată. Este o apariție rară a divei, un motiv de mare bucurie.

Reclamă

Recent, Celine a postat o fotografie rară cu băieții ei. Vedeta a postat o fotografie rară pentru a celebra ziua internațională a persoanelor care suferă de sindromul persoanei rigide. Boala incurabilă îi afectează organismul și îl face să-și atace propriile celule nervoase.

Cântăreața are dureri greu de suportat, iar boala îi afectează în mod direct mobilitatea. Cea mai recentă postare din mediul online a arătat că Celine vrea să lupte pentru viața ei. Cântăreața le-a mulțumit fanilor pentru susținerea arătată, dar mai ales copiilor ei.

Băieții artistei au fost alături de ea în toată această perioadă dificilă. Celine le-a promis fanilor ei că va lupta până la capăt pentru a se putea întoarce pe scenă.

Reclamă

Celine Dion lansează un documentar despre viața ei

Celine Dion a fost nevoită să-și anuleze turneul mondial din cauza problemelor de sănătate. Cântăreața nu a mai putut urca pe scenă și le-a cerut fanilor săi să fie răbdători. Pentru că și-a dorit să fie sinceră până la capăt, Celine a anunțat că va lansa un documentar despre viața ei. Documentarul se va numi „I Am: Celine Dion”

„Ultimii ani au fost o adevărată provocare pentru mine. Călătoria descoperirii bolii de care sufăr m-a învățat cum să trăiesc într-un mod diferit, dar să nu las acest lucru să mă definească. Realizez în fiecare zi cât de mult îmi lipsește să fiu pe scenă. Îmi este foarte dor să interepte și să fiu capabilă să-mi văd fanii”, a spus Celine într-un interviu din trecut.

Celine a dezvăluit că va adăuga în documentar părți dificile din viața sa. Vedeta vrea să atragă mai mult atenția cu privire la condiția de care suferă.

Celine vrea să-i ajute pe cei care suferă de sindromul persoanei rigide și să-i încurajeze să meargă mai departe prin această călătorie.

Celine a anunțat că se retrage din lumina reflectoarelor în luna decembrie a anului 2022. De atunci aceasta nu a mai ținut niciun concert. Cea mai recentă apariție a vedetei a avut loc la Premiile Grammy 2024. Celine încearcă să se recupereze și să meargă mai departe. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×