Reclamă

Chantel Jeffries nu ratează zilele de plajă din Miami. Vedeta a fost surprinsă în compania unui grup de prieteni

Chantel Jeffries nu ratează zilele de plajă din Miami. Vedeta internațională a fost surprinsă în compania unui grup de prieteni. Bruneta și-a expus formele perfecte într-un costum de baie din două piese. De data aceasta a ales un costum de baie cu animal print.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 31 decembrie 2023, 6:41

Temperaturile din termometre au crescut atunci când Chantel Jeffries a pășit pe plajele din Miami. Ceejay The DJ, așa cum îi place să fie numită, a ales să se bucure de vacanță și să profite de soarele arzător pentru a obține bronzul perfect.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chantel Jeffries nu ratează zilele de plajă din Miami

Stilul de viață agitat nu-i permite vedetei să se relaxeze ori de câte ori își dorește. După ce a fost invitată ca DJ la o petrecere privată de sărbători, Chantel s-a relaxat în compania unui grup de prieteni.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Chantel Jeffries în timp ce stă la plajă pe un șezlong
Chantel Jeffries are o colecție impresionantă de tatuaje / Profimedia Images

Ori de câte ori are ocazia, aceasta preferă să meargă la plajă și să se bălăcească în apa rece a oceanului. Bruneta focoasă deține o colecție impresionantă de costume de baie.

Reclamă

De data aceasta a optat pentru un costum minuscul. Costumul de baie din două piese i-a lăsat la vedere și colecția impresionantă de tatuaje. Diva ar avea peste nouă tatuaje, scrie presa internațională. Chantel Jeffries se mândrește nu doar cu formele perfecte, dar și cu o carieră de succes. Aceasta a preferat să se axeze pe cariera sa și mai puțin pe viața personală.

Astfel că bruneta vorbește rareori despre relațiile sale amoroase. Pe plaja fierbinte din Miami s-a bucurat de distracție cu un grup de prietene paparazzi au surprins-o de mai multe ori în compania fetelor.

Aceasta are un grup restrâns de prietene apropiate, dar atunci când merge la o petrecere pare să fie mereu în centrul atenției.

Reclamă

Chantel Jeffries a devenit tot mai activă în mediul online. Pe conturile de social media postează imagini din viața sa de zi cu zi, dar și de la evenimentele unde este DJ.

Chantel Jeffries a postat o poză rară din copilărie

Chantel Jeffries și-a surprins admiratorii din mediul online cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Aceasta a postat o fotografie rară din copilăria sa. Chantel Jeffries s-a născut pe 30 septembrie 1992, în Colorado, California, scrie PageSix.

Părinții săi sunt colonelul Edward Jeffries și Kathleen Jeffries. Puțini sunt cei care știu că Chantel mai are un frate și o soră. Frații acesteia au putut fi văzuți și în imaginea rară postată de Jeffries pe contul său de Instagram. Chantel Jeffries a crescut alături de frații ei în Jacksonville, Carolina de Nord.

Tatăl divei este veteran în marină și a lucrat mai multă vreme în corpul militar. În cea mai mare parte a timpului, familia sa a fost mereu dintr-un oraș în altul datorită locului de muncă al tatălui său. Chantel Jeffries a absolvit un liceu din Virginia, iar mai apoi a studiat la Florida International University.

Aceasta a studiat un program de comunicare și arte. Chantel Jeffries a devenit cunoscută în urma zvonurilor potrivit cărora ar fi avut o relație cu Justin Bieber.

Cei doi nu și-au confirmat niciodată povestea de iubire. Chantel Jeffries a preferat să urmeze o carieră ca DJ, iar acum se bucură de succesul său în mediul online și nu numai.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×