Reclamă

Winnie Harlow a apărut alături de iubitul ei la Festivalul de Film de la Cannes. Cine este Kyle Kuzma și cu ce se ocupă

Winnie Harlow a apărut alături de iubitul ei la Festivalul de Film de la Cannes. Modelul pare că și-a găsit liniștea alături de starul NBA, Kyle Kuzma. Cei doi și-au făcut apariția în ținute elegante pe covorul roșu.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 25 mai 2023, 13:56

Modelul, în vârstă de 28 de ani, a avut o apariție incendiară. Ea s-a prezentat la eveniment într-o ținută elegantă. În tot acest timp, iubitul ei sportiv, de 27 de ani, i-a stat mereu aproape.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Winnie Harlow a apărut alături de iubitul ei

Winnie și-a afișat silueta incredibilă într-o rochie neagră cu gât și o trenă verde. Accesoriul vestimentar îi scotea și mai mult în evidență trupul tras prin inel. Ei au participat la premiera La Passion De Dodin Bouffant.

Vedeta canadiană, care are vitiligo, a fost extrem de încrezătoare în ținuta pe care a ales-o. Acest lucru s-a văzut în timp ce a pozat pentru fotografi la evenimentul plin de vedete.

Ea a adăugat câțiva centimetri în plus cu o pereche de pantofi negri, stiletto. Ținuta a mai fost completată de o pereche de cercei statment și câteva brățări fixe.

Winnie a optat pentru o paletă impecabilă de machiaj pentru seară, inclusiv un fard de ochi strălucitor. Vedeta a zâmbit superb și a stat mult timp la poze pentru presa prezentă la eveniment.

Reclamă

Winnie a asistat la premiera filmului La Passion De Dodin Bouffant la centrul de convenții Palais des Festivals pentru Festivalul de Film de la Cannes.

Filmul francez, cunoscut sub numele de The Pot-au-Feu în engleză, este o dramă romantică plasată în 1885, care înfățișează o poveste de dragoste între o bucătăreasă (Juliette Binoche) și bucătarul chef pentru care lucrează (Benoit Magimel).

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Winnie Harlow, alături de iubitul ei baschetbalist NBA, la Festivalul de Film de la Cannes
Winnie a optat pentru o paletă impecabilă de machiaj pentru seară, inclusiv un fard de ochi strălucitor / Profimedia Images

Winnie Harlow a dezvăluit cum se menține în formă

Această apariție a lui Winnie vine după ce modelul a pozat nud într-o ședință foto uimitoare. Modelul și-a dezvăluit trupul pentru cel mai recent număr al revistei Women’s Health UK.

Vedeta și-a prezentat fizicul intens antrenat în sală în ședința foto și a detaliat cum își menține corpul de supermodel. Winnie a vorbit despre regimul de fitness pe care îl are, citând genuflexiunile și răsucirile rusești drept două dintre exercițiile ei preferate.

Ea a spus: „Mă simt cel mai bine când merg la sală în mod constant. O mulțime de genuflexiuni, plie și TRX. Mișcarea mea preferată sunt răsucirile rusești cu o minge medicinală.

Winnie a dezvăluit, de asemenea, că s-a confruntat cu multă respingere în primele zile ale carierei sale.

Ea a spus: „Eul meu mai tânăr a crezut întotdeauna în puterea credinței, a forței și a perseverenței, în timp ce învăța vulnerabilitatea și fiind eu însumi în mod autentic. Am primit o mulțime de „nu”-uri pe parcurs, dar am trecut peste”.

Winnie, pe numele ei real Chantelle Brown-Young, a detaliat și de unde provine numele ei de scenă.

Ea a spus: „Pe atunci, toată lumea avea o poreclă. Dacă numele tău ar fi Chanel, ai putea ajunge la Chan-Chan Monroe, sau orice altceva. L-am iubit pe Winnie The Pooh când eram copil și eram, de asemenea, obsedat de Marilyn Monroe, iar inspirația ei a fost Jean Harlow”.

„Este frumos că pot contribui la a inspira oamenii să aibă încredere, indiferent din ce categorie provin”.

Winnie a mai spus de asemenea că i-a luat „timp” să-și accepte corpul așa cum este, în timp ce creștea și învăța să-și iubească trupul. În 2016, Winnie a făcut istorie când a devenit primul fotomodel cu vitiligo care a participat la Victoria’s Secret Fashion Show.

De atunci, ea a dominat podiumul pentru o serie de case de modă, în timp ce apare des și pe coperțile lucioase ale revistelor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×