Reclamă

Winnie Harlow a fost surprinsă la Wireless Festival. Ținuta vedetei ține primele pagini

Winnie Harlow a fost surprinsă la Wireless Festival într-o ținută excentrică. Vedeta în vârstă de 27 de ani și-a pus în evidență silueta perfectă cu ajutorul unei costumații atipice. Modelul s-a bucurat de toată atenția pe care a primit-o din partea fotografiilor și a petrecut până în zori alături de mulțimea prezentă la eveniment.

Publicat: 12 iulie 2022, 7:40

Winnie a s-a distrat în Londra la unul din cele mai așteptate evenimente ale anului acesta. Diva internațională a fost imediat remarcată de paparazzi printre fanii care au venit să se distreze. Modelul și-a făcut rapid prieteni și a stat alături de aceștia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Winnie Harlow a fost surprinsă la Wireless Festival

Winnie Harlow le-a oferit admiratorilor săi o nouă lecție de stil. De data aceasta vedeta a participat la un festival muzical și a ales o ținută care ține acum primele pagini ale presei internaționale. Modelul a decis că este mult prea cald pentru pantaloni așa că a optat pentru un bikini minuscul.

Vezi mai multe imagini cu Winnie Harlow în Galeria Foto!

Winnie Harlow într-un costum de baie din două piese și o geacă din denim în timp ce participă la Wireless Festival
Winnie Harlow le-a oferit admiratorilor săi o nouă lecție de stil / Profimedia Images

Picioarele lungi ale acesteia au fost lăsate la vedere în cea de-a treia zi a festivalului. Petrecerea a ținut până în zori, iar artista a cântat alături de mulțime și de artiștii care au fost prezenți la festival.

Reclamă

Pentru evenimentul acesta Winne a preferat să poarte un costum de baie din două piese la care a asortat o geacă din denim.

La întreaga ținută a asortat o poșetă albă, o pereche de ochelari de soare și câteva bijuterii. Diva a avut un machiaj de seară și o prezență de spirit impresionantă.

Winnie a fost fotografiată în timp ce dansa sau făcea poze cu fanii din mulțime. Diva s-a bucurat cel mai mult atunci când pe scenă a urcat unul din artiștii săi preferați, rapperul Lil Baby. 

Reclamă

Ce a declarat Winnie Harolow înainte de a ajunge la festival

Winnie Harlow a fost surprinsă la Wireless Festival alături de un grup de prieteni. Vedeta nu a putut rata ocazia de a posta câteva imagini pe rețelele sociale. Modelul de 27 de ani a distribuit câteva povești pe contul său personal de Instagram.

Înainte de a ajunge la festival aceasta și-a ținut tot timpul fanii la curent cu ceea ce face. Aceasta a postat un videoclip în care le arăta admiratorilor săi ținuta pe care și-a ales-o și modul în care se pregătește. Ulterior aceasta a postat un story în care declara: ”Suntem în Londra și ne îndreptăm către Wireless!”. Vedeta a părut vizibil entuziasmată de evenimentul la care a luat parte.

După ce a coborât dintr-un taxi aceasta nu mai ținut cont de nimic și a început să se distreze. Diva a dansat întreaga seară alături de grupul său de prieteni. Modelul și-a făcut prieteni noi chiar în cadrul festivalului.

Aceasta este extrem de sociabilă și adoră să interacționeze cu admiratorii săi. În trecut a fost surprinsă la plajă alături de câțiva admiratori care i-au cerut să se fotografieze alături de ei. Diva a acceptat provocarea și le-a făcut pe plan fanilor săi. Winnie este unu dintre cele mai cunoscute modele din întreaga lume și bucură de apreciere la nivel internațional.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×