Reclamă

Coafuri care te pot ajuta să pari mai tânără. Ce recomandă specialiștii în beauty

Coafura unei femei poate spune multe despre aceasta. Dacă îți dorești o schimbare de look, atunci poți să te inspiri din propunerile făcute de specialiștii în beauty. Aceștia îți propun o listă cu coafuri care te pot ajuta să pari mai tânără.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 28 martie 2024, 3:22

O coafură potrivită te poate ajuta să pari mult mai tânără și mai plină de viață. Unii stiliști susțin că anumite coafuri te pot ajuta să par chiar și cu 10 ani mai tânără. Pe măsură ce înaintezi în vârstă este normal ca părul tău să se schimbe și el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Coafuri care te pot ajuta să pari mai tânără

Înaintarea în vârstă vine cu câteva schimbări la nivelul părului. Părul crește mai greu, firele de păr devin mai subțiri și mai fragile.

În plus, scalpul devine și el mai uscat. Hormonii joacă un rol important în acest proces.

Părul care este deja uscat, cum ar fi părul creț sau ondulat, poate deveni și mai uscat, deoarece îi este greu să rețină umezeala.

Specialiștii în beauty recomandă trei tunsori la modă pe care femeile peste 40 de ani le pot încerca pentru a ascunde vârsta pe care o au și pentru a-și pune în valoare trăsăturile.

Reclamă

Coafura pixie cu breton lateral

În timp ce multe femei se feresc de părul scurt, o coafură cu păr scurt este întotdeauna o idee bună pentru femeile mature.

O tunsoare pixie este o alegere îndrăzneață, deoarece va atrage atenția asupra feței și pomeților, ceea ce îți poate face chipul să pară mult mai tânăr, spun experții în beauty de la Glamour.

Reclamă

De asemenea, tunsoarea pixie este grozavă dacă părul tău este subțire în unele zone, deoarece straturile pot fi coafate pentru a le acoperi.

Straturile tunsorii pixie adaugă și volum, dacă dorești un aspect lejer, aerisit. Poți opta și pentru un breton pe o parte. Acesta va face întregul look să fie complet și elegant. Experții în beauty spun că această coafură este ideală pentru femeile care au peste 40 de ani.

Bob ondulat cu breton firav

Dacă ai părul ondulat sau creț și îți dorești o tunsoare ușor de întreținut, atunci poți lua în considerare un bob până la umeri, cu breton lejer.

Staturile adaugă volum și mișcare în timp ce evidențiază trăsăturile feței. Experții în beauty sugerează un bob plin, până la lungime a bărbiei, cu straturi în jurul feței.

Experții mai recomandă, de asemenea, adăugarea de franjuri în breton pentru a acoperi rărirea părului.

Acest bob ondulat și stratificat cu breton moale este perfect pentru femeile care au peste 40 de ani deoarece ascunde fruntea și posibilele semne ale îmbătrânirii. Bretonul la un astfel de bob poate fi purtat pe mijloc sau într-o parte. Este o alegere ideală pentru primăvara aceasta. Descoperă câteva recomandări de coafuri care îți pot pune în evidență trăsăturile feței.

Bob asimetric

Bobul asimetric este recomandat pentru femeile mature. Pe măsură ce înaintezi în vârstă, părul devine fragil și subțire. O modalitate de a adăuga volum instantaneu este tăietura asimetrică. Este, de asemenea, o alegere excelentă pentru cei care doresc să păstreze o lungime.

Un bob asimetrix și texturat creează o atracție tinerească. Adăugarea de straturi poate, de asemenea, înlăturarea semnelor îmbătrânirii. Culoarea părului se schimbă, de asemenea, odată cu vârsta, iar părul gri se observă mai greu într-o tunsoare asimetrică. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Porții de Bougatsa pe un tocător de lemn
Rețete
Bougatsa. Rețetă de plăcintă grecească cu cremă de griș și vanilie
Bougatsa este o plăcintă tradițională grecească, foarte populară, umplută de obicei cu cremă de griș și vanilie. Se servește adesea la micul dejun sau ca gustare, fiind presărată cu zahăr pudră și scorțișoară. Aluatul...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
Hartă astrală cu toate zodiile pe un fundal negru
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie 2024
Nativii se vor vindeca de traumele din trecut și li se va permite să gândească altfel. Află care este cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie...
5
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
PARTENERI
×