Reclamă

Trucul simplu care îți spune dacă îți stă bine cu părul lung sau scurt. Sfaturi utile de la specialiștii în beauty

Probabil orice femei a fost pusă la un momentat în situația în care a trebuit să aleagă dacă vrea să-și păstreze părul lung sau este dispusă să renunțe la câțiva centimetri. De multe ori ne dorim o schimbare, însă ne temem de aceasta. Specialiștii în beauty îți vin în ajutor și îți oferă trucul simplu care îți spune dacă îți stă bine cu părul lung sau scurt.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 9 noiembrie 2023, 6:30 / Actualizat: 9 noiembrie 2023, 9:48

Sezonul rece își intră în drepturi, iar spre final de an multe femei își doresc o schimbare. Dacă nu te-ai decis la o coafură perfectă, atunci ar fi bine să încerci acest truc. El te-ar putea ajuta să te decizi ce anume ți s-ar potrivi mai bine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Trucul simplu care îți spune dacă îți stă bine cu părul lung sau scurt

O expertă în beauty a distribuit în mediul online o tactică geometrică. Aceasta este aproape sigură că îți poate spune dacă părul scurt este mai potrivit pentru tine.

Acest truc a devenit rapid viral în mediul online. Laudi Lee are peste 4 sute de mii de urmăritori în mediul online. Ea vrea să le ajute pe femei să ia o decizie cu privire la coafura ideală, scrie The New York Post. Pentru a putea pune în practică acest truc simplu vei avea nevoie de două stilouri și de un centimetru.

Tot ce trebuie să faci este să începi prin a ține un stilou vertical de la nivelul lobului urechii în jos. Apoi trebuie să iei cel de-al doilea stilos și să-l așezi orizontal sub bărbie.

Reclamă

În felul acesta cele două stilouri formează un unghi drept pe măsură ce ajung să se întâlnească. Trucul simplu îți va putea spune dacă ai nevoie să-ți tunzi părul sau dacă te-ar avantaja să-l păstrezi lung.

Cum pui în practică trucul de beauty

După ce ai așezat cele două stilouri așa cum ți-a fost indicat, folosește stiloul orizontal pentru a lăsat un mic semn pe celălalt instrument de scris. Folosește mai apoi banda de măsurat pentru a vedea până unde ajunge.

Reclamă

„Dacă măsurătoare are mai puțin de cinci centimetri, atunci îți stă mai bine cu părul scurt, iar dacă are mai mult de cinci centimetri atunci îți stă mai bine cu părul lung”, spune Lee.  Experții în beaty susțin că acest truc te poate ajuta să te decizi mai ușor atunci când trebuie să alegi dacă vrei să te tunzi scurt sau să optezi pentru o coafură cu o lungime mai mare a părului.

Fanii lui Lee s-au arătat a fi încântați de acest truc simplu și rapid. Vedeta a postat și un videoclip pentru a putea explica mult mai ușor teoria sa. Coafura ideală poate fi influențată și de forma feței.

Forma feței te poate ajuta să determini ce tip de coafură ar trebui să alegi astfel încât să-ți pui cât mai bine în valoare trăsăturile naturale. Experții în beaty spun că îngrijirea părului reprezintă și ea un factor important.

Anumite coafuri sunt mai potrivite pentru un păr subțire, lipsit de volum. În același timp, există coafuri recomandate femeilor care au un volum natural. Tot ce trebuie să faci este să porți o discuție sinceră cu stilistul tău înainte de a decide care ar fi cea mai bună opțiune pentru tine.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×