Reclamă

Trucul simplu care îți spune dacă îți stă bine cu părul lung sau scurt. Sfaturi utile de la specialiștii în beauty

Probabil orice femei a fost pusă la un momentat în situația în care a trebuit să aleagă dacă vrea să-și păstreze părul lung sau este dispusă să renunțe la câțiva centimetri. De multe ori ne dorim o schimbare, însă ne temem de aceasta. Specialiștii în beauty îți vin în ajutor și îți oferă trucul simplu care îți spune dacă îți stă bine cu părul lung sau scurt.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 9 noiembrie 2023, 6:30 / Actualizat: 9 noiembrie 2023, 9:48

Sezonul rece își intră în drepturi, iar spre final de an multe femei își doresc o schimbare. Dacă nu te-ai decis la o coafură perfectă, atunci ar fi bine să încerci acest truc. El te-ar putea ajuta să te decizi ce anume ți s-ar potrivi mai bine.

Trucul simplu care îți spune dacă îți stă bine cu părul lung sau scurt

O expertă în beauty a distribuit în mediul online o tactică geometrică. Aceasta este aproape sigură că îți poate spune dacă părul scurt este mai potrivit pentru tine.

Acest truc a devenit rapid viral în mediul online. Laudi Lee are peste 4 sute de mii de urmăritori în mediul online. Ea vrea să le ajute pe femei să ia o decizie cu privire la coafura ideală, scrie The New York Post. Pentru a putea pune în practică acest truc simplu vei avea nevoie de două stilouri și de un centimetru.

Tot ce trebuie să faci este să începi prin a ține un stilou vertical de la nivelul lobului urechii în jos. Apoi trebuie să iei cel de-al doilea stilos și să-l așezi orizontal sub bărbie.

Reclamă

În felul acesta cele două stilouri formează un unghi drept pe măsură ce ajung să se întâlnească. Trucul simplu îți va putea spune dacă ai nevoie să-ți tunzi părul sau dacă te-ar avantaja să-l păstrezi lung.

Cum pui în practică trucul de beauty

După ce ai așezat cele două stilouri așa cum ți-a fost indicat, folosește stiloul orizontal pentru a lăsat un mic semn pe celălalt instrument de scris. Folosește mai apoi banda de măsurat pentru a vedea până unde ajunge.

Reclamă

„Dacă măsurătoare are mai puțin de cinci centimetri, atunci îți stă mai bine cu părul scurt, iar dacă are mai mult de cinci centimetri atunci îți stă mai bine cu părul lung”, spune Lee.  Experții în beaty susțin că acest truc te poate ajuta să te decizi mai ușor atunci când trebuie să alegi dacă vrei să te tunzi scurt sau să optezi pentru o coafură cu o lungime mai mare a părului.

Fanii lui Lee s-au arătat a fi încântați de acest truc simplu și rapid. Vedeta a postat și un videoclip pentru a putea explica mult mai ușor teoria sa. Coafura ideală poate fi influențată și de forma feței.

Forma feței te poate ajuta să determini ce tip de coafură ar trebui să alegi astfel încât să-ți pui cât mai bine în valoare trăsăturile naturale. Experții în beaty spun că îngrijirea părului reprezintă și ea un factor important.

Anumite coafuri sunt mai potrivite pentru un păr subțire, lipsit de volum. În același timp, există coafuri recomandate femeilor care au un volum natural. Tot ce trebuie să faci este să porți o discuție sinceră cu stilistul tău înainte de a decide care ar fi cea mai bună opțiune pentru tine.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Flori și plante care aduc ghinion puse pe o tăblie de lemn
Timp liber
Flori care aduc ghinion. Nu se țin în casă și nu se pun în buchetele pentru evenimente
Felul în care îți decorezi casa poate spune multe despre personalitatea ta. Obiectele de decor trebuie alese cu mare atenție, la fel și plantele. Specialiștii în Feng Shui susțin că există anumite flori care...
2
O femeie frumoasă care stă într-un lac și ține în mâini luna pentru a ilustra ce impact are Luna Plină în Gemeni pe data de 27 noiembrie 2023
Horoscop
Lună Plină în Gemeni pe 27 noiembrie 2023. Cum sunt afectate zodiile
Luna Plină în Gemeni pe 27 noiembrie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac. Totuși, anumiți nativi vor fi afectați în mod negativ și vor avea de înfruntat unele probleme....
3
Patru turte cu ceapă verde într-o tavă
Rețete
Turte cu ceapă verde, preparate la tigaie. Rețetă de post
Pentru gustări delicioase și consistente sau pentru a înlocui pâinea la micul dejun, îți oferim o rețetă de turte cu ceapă verde la tigaie. Turtele din aluat de pâine, preparate la tigaie sunt una...
4
Două pahare, unul cu apă plată și unul cu apă minerală cu fructe pentru a ilustra cât de sănătoasă este apa plată în comparație cu apa minerală
Sănătate
Cât de sănătoasă este apa minerală în comparație cu apa plată. La ce concluzii au ajuns specialiștii
Specialiștii au dezvăluit cât de sănătoasă este apa minerală în comparație cu apa plată. Dacă și tu te numeri printre iubitorii de apă carbogazoasă, atunci poate ar fi bine să arunci o privire asupra...
5
O prințesă cu coroniță, zodia norocoasă a lunii decembrie 2023, care ține în frâu un ponei într-o pădure înzăpezită
Horoscop
Zodia norocoasă a lunii decembrie 2023. El este nativul care se afirmă pe toate planurile
Zodia norocoasă a lunii decembrie 2023 este reprezentată de Capricorn. Acest nativ va reuși să se afirme cu ușurință pe toate planurile și se va face remarcat în fața celorlalți. Ultima lună din an...
PARTENERI
×