Reclamă

Cu ce poți înlocui pâinea. Alimente cu calorii puține

Dacă vrei să slăbești, dar adori produsele de panificație, află cu ce poți înlocui pâinea mai ușor. Indiferent dacă încerci să ai o alimentație săracă în carbohidrați sau doar vrei să ai un stil de viață mai sănătos, există o mulțime de idei pentru a face mai ușoară schimbarea.

Publicat: 3 aprilie 2023, 8:47

Foarte mulți oameni iubesc pâinea, dar adesea e indicat să renunți la rutina de sandvișuri și să o înlocuiești cu alte opțiuni. Există, de asemenea, câteva idei pentru a avea înlocui pâinea atunci când urmează să consumi supă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu ce poți înlocui pâinea

De cele mai multe ori tipurile de pâine comercializate în magazine au în compoziție coloranți alimentari, conținând, în cel mai bun caz, doar o cantitate mică de făină integrală. De altfel, pâinea de pe rafturile magazinelor conține o mulțime de E-uri, aditivi, potențiatori de gust, conservanți și zahăr.

Specialiștii recomandă să găsești alternative sănătoase și să afli cu ce poți înlocui pâinea.

Wrap

Un bun înlocuitor pentru pâine? Wrap-urile! Există o mulțime de opțiuni pentru wrap-uri la majoritatea magazinelor alimentare. În timp ce multe sunt făcute din făină, există o mulțime de opțiuni fără gluten. Căută pe eticheta ambalajele să fie făcute cu făină de migdale, făină de năut, făină de manioc, tapioca ori cartofi dulci.

Reclamă

Wrap cu salată verde

Un alt înlocuitor comun pentru pâine care nu are gluten? Wrap-urile cu salată verde. Acestea sunt perfecte pentru atunci când consumi o salată cu ton sau salată de ouă.

De asemenea, sunt grozave pentru orice fel de burrito, cum ar fi cele cu fasole neagră sau cele picante.

Reclamă

Wrap cu frunze de varză

Frunzele de varză sunt un alt înlocuitor grozav al pâinii care funcționează ca înveliș pentru un wrap. Pur și simplu îndepărtează tulpina dură de pe frunza verde devarză și înfășoar-o în jurul umpluturii de sandviș. Încearcă această variantă pentru variantele cu hummus.

Tortila de porumb

Un alt înlocuitor bun pentru pâine? Tortila. Dacă alegi varianta fără gluten, folosește tortilla de porumb. Au o aromă puternică de porumb, dar vor funcționa în funcție de umplutura de sandviș.

Cartofi dulci

Știai că poți folosi cartofii dulci ca înlocuitor pentru pâine? Această idee creativă se numește pâine prăjită cu cartofi dulci și funcționează cel mai bine atunci când vrei un sandviș sănătos. Taie cartofii dulci în straturi subțiri, apoi pune-i în prăjitorul de pâine. Funcționează ca pâinea pentru sandviș pentru oricare dintre ideile tale de umplutură.

Pâine cu făină de migdale sau pâine fără gluten

Există o mulțime de opțiuni de pâine fără gluten pe piață în zilele noastre, dacă ești în căutarea unui înlocuitor pentru pâinea care nu conține gluten. Poți face și pâine de casă fără gluten. Caută în supermarket sau încearcă o rețetă de pâine cu făină de migdale sau o pâine cu făină fără gluten.

Pâinea nor

Un înlocuitor popular de pâine keto se numește pâinea nor sau pâinea cloud! Este făcută cu albușuri și cremă de brânză, iar după ce o coaci, arată la fel ca o pâine. Încearcă să faci Cloud Bread acasă.

Pâinea naan

Un alt înlocuitor pentru pâine este tipul de pâine plată. Există multe tipuri diferite de pâine, cum ar fi naan în stil indian sau turte făcute cu alte ingrediente. Ar trebui să poți găsi o gamă variată la magazinul alimentar local, inclusiv variante fără gluten. Sau poți face pâine naan acasă.

Popovers

Popovers nu sunt un înlocuitor de pâine fără gluten, dar sunt grozave dacă pur și simplu încerci să găsești o variantă de servit cu supă. Sunt rapid și ușor de pregătit și fac magie în tigaie.

Pâine de porumb

Un ultim înlocuitor pentru pâine? Pâinea de porumb! Deși nu este cea mai bună pentru sandviș, este o altă idee grozavă pentru a înlocui pâinea. Pâinea tradițională cu porumb nu este fără gluten, dar există rețete care se potrivesc fiecărei diete.

Reclamă
whatsapp share pinterest share
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×