Reclamă

Culoarea de ruj care îți adaugă ani în plus. Ce nuanță nu este recomandă de specialiștii în frumusețe

Culoarea de ruj care îți adaugă ani în plus ar trebui să fie evitată, spun experții în beauty. Această nuanță te poate face să pari mai matură decât îți dorești. Rujurile vin într-o mulțime de nuanțe și texturi, motiv pentru care uneori poate fi dificil să alegi ceea ce este cu adevărat potrivit pentru tine.

Publicat: 21 februarie 2023, 7:08

Atunci când ai atât de multe variante, poate fi dificil să te decizi asupra unei nuanțe potrivite. Rujul trebuie ales în funcție de tonul și subtonul pielii tale. Indiferent dacă preferi nuanțele îndrăznețe sau cele naturale, rujurile trebuie alese cu atenție.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Culoarea de ruj care îți adaugă ani în plus

Experții în frumusețe susțin că anumite rujuri pot accentua mai mult liniile fine din jurul buzelor. Astfel, aceste nuanțe de ruj te pot face să pari mult mai în vârstă. Makeup artista Ai Andreea a explicat într-un videoclip cum să alegi nuanța de ruj care să te avantajeze și la ce anume trebuie să fii atentă atunci când alegi aplici rujul pe buze.

Ali a remarcat că anumite nuanțe și finisaje ale unor rujuri pot ”sublinia”semnele de îmbătrânire din jurul gurii. Ea susține că finisajele sunt cele care pot repara orice situație. Ali susține că nuanțele ”palide și șterse” de ruj pot să-ți adauge ani în plus.

Aceasta a recomandat evitarea nuanțelor metalice și a culorilor care par a fi șterse. Mai mult, aceasta susține că rujurile cremoase cu o strălucire subtilă sau cu pete de slipici în pigment nu sunt deloc flatante pentru buzele femeilor mature.

Nuanța de ruj pe care nu ar ar trebui să o folosești este cea de roz metalic, spune makeup artista. Culoarea aceasta ar sublinia ridurile naturale din jurul buzelor.

Reclamă

Află mai multe și despre nuanțele de ruj pe care e recomandat să le eviți dacă ai peste 40 de ani.

Ce nuanțe să alegi pentru un aspect frumos

În timp ce nuanțele metalice nu sunt recomandate de specialiști, nuanțele calde precum cele de piersică și corai sunt perfecte pentru un look vesel și tineresc. Aceste nuanțe jucăușe sunt ideale chiar și pentru femeile care au peste 40 de ani ani, spun specialiștii în beauty.

Reclamă

Aceștia spun că nuanța de ruj trebuie aleasă și în funcție de subtonul pielii. Totodată, dacă optezi pentru o nuanță de ruj puternică, atunci asigură-te că ai o atitudine încrezătoare. De multe ori atitudinea este cea care face diferența.

Nuanța potrivită pentru tine trebuie să te reprezinte și să reflecte personalitatea pe care o ai. Rujul perfect ar trebui să fie asociat și cu un fard de obraz.

Dacă optezi pentru un ruj corai, atunci alege un fard de obraz într-o nuanță de roz. Aceste nuanțe te vor ajuta să ajungi la un rezultat plăcut și să ascunzi liniile fine din jurul buzelor.

Trăsăturile naturale ale feței sunt puse mult mai bine în evidență atunci când alegi nuanțele potrivit pentru tine. Nu uita că rujul trebuie aplicat pe buzele hidratate. Ai grijă de sănătatea buzelor tale pentru ca acestea să aibă un aspect cât mai plăcut și mai sănătos.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×