Reclamă

Nuanțe de ruj pentru tenul bronzat. Culori care evidențiază perfect pielea bronzată

Pielea bronzată este superbă și poate să dea un cu totul alt aspect unei ținute banale dacă este pusă bine în evidență. Cu toate acestea, nuanța greșită de ruj poate scădea din frumusețea unui corp bronzat frumos. Dacă ești în căutare de nuanțe de ruj pentru tenul bronzat, citește în continuare acest articol.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 27 iunie 2024, 8:26

A alege culoarea potrivită pentru buzele tale atunci când ai pielea bronzată înseamnă să optezi pentru o nuanță care îți scoate tenul în evidență. Ai mai jos câteva sfaturi pentru alegerea unei culori de ruj perfecte pentru pielea bronzată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nuanțe de ruj pentru tenul bronzat

De cele mai multe ori, femeile cu pielea bronzată natural vor opta pentru nuanțe calde. Aceasta înseamnă că pielea lor are o nuanță asemănătoare piersicilor, aurie sau uneori măslinie. Desigur, pielea bronzată de la soare poate fi orice ton sau subton.

Rujuri nude

Acestea sunt pe primul loc pe listă deoarece un ruj nud, natural, este un clasic în materie de machiaj. Rujul nude se potrivește în orice moment al zilei. Îl poți folosi la birou, la un prânz cu prieteii sau chiar la club. Nu ai cum să dai greș cu o nuanță de nude pe buze.

Indiferent dacă ai pielea mai deschisă sau medie, alege nuanțe nude calde care îți completează subtonurile pielii. Cu alte cuvinte, alege nuanțe nude cu note de piersică, maro sau caramel în ele. Evită nuanțele roz, roșu sau violet.

Reclamă

Nuanțe de ruj roșu pentru tonuri de piele bronzate

Dacă ai deja pielea bronzată este momentul să-ți dai seama că nuanța perfectă de ruj roșu mat este ceea ce ai nevoie. Rodia și cardinalul sunt exemple de roșu aprins cu note galbene. Nuanțele roșii cu mai mult albastru ar fi vișiniu sau bordeaux.

Nuanțe de ruj maro pentru piele bronzată

Reclamă

O altă nuanță perfectă de ruj pentru pielea bronzată este maro. Nuanțele de maro bogate în galben și portocaliu, precum caramelul sau culorile calde de nuci, se asortează frumos pe diferite tipuri de piele bronzată. Indiferent dacă ai pielea mai deschisă, pielea mai închisă sau pe undeva pe la mijloc, tonurile portocalii intense sunt perfecte pentru pielea bronzată.

Dacă acum ai aflat ce culoare de ruj este cea mai potrivită pentru pielea bronzată, acum poți trece la nivelul următor. Acum poți să aprofundezi mai bine gama variată disponibilă în magazine și să alegi cu încredere rujul potrivit pentru tine. Fie că este sub formă de ruj mat, nuanță semi-mată sau luciu de buze, ai toate informațiile să faci alegerea potrivită.

Testează culorile rujului într-un magazin unde le poți vedea pe toate împreună pentru a le compara. Când le încerci, igienizează rujul cu alcool, șterge-l pe un șervețel și apoi aplică-l. Dacă nu vrei să îl încerci pe buze, poți aplica culoarea pe vârful degetului, deoarece acesta este tonul cel mai apropiat de cel al buzelor tale.

Sau, dacă alegi rujul online, vezi dacă site-ul îți permite să faci o testare virtuală. Mai multe mărci oferă acest lucru, împreună cu o sesiune de consultare sau un chat unde poți discuta cu un specialist.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna iulie 2024. Balanțele se întorc în trecut
Vara continuă cu succes pentru câteva dintre zodii. Citește horoscopul dragostei pentru luna iulie 2024 și află despre ce este vorba. Cele 12 semne își vor găsi locul special alături de cei dragi. Leii...
2
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii iulie 2024. Zodiile renunță la măști și își arată adevărata personalitate
Este perioada ideală pentru vindecare și pentru a face pace cu trecutul mai puțin pozitiv. Citește horoscopul lunii iulie 2024 și află detalii despre toate zodiile în parte. Atunci când începe sezonul Leului toți...
3
O femeie elf, într-o rochie albastră
Horoscop
Zodii care sunt testate de Univers în iulie 2024. Nativii care se pot confrunta cu provocări în perioada următoare
Ai mai jos lista cu zodii care sunt testate de Univers în iulie 2024. Deși provocarea se simte la fiecare pas pentru acești nativi, astrele îi vor ajuta să se reconecteze cu stima de...
4
O femeie machiată natural
Frumusețe
Cu ce poți înlocui fondul de ten vara. Soluții pentru un look impecabil
În ultimul timp, femeile optează pentru un look cât mai natural. De la vizionarea tutorialelor de machiaj până la mărturisirile specialiștilor din industria frumuseții, din ce în ce mai multe recomandări se referă la...
5
Prăjitura răsturnată cu piersici pe un platou de sticlă cu picior
Rețete
Prăjitura răsturnată cu piersici, pentru răsfățul unei zile de vară
Prăjitura răsturnată cu piersici este un desert clasic, cu o prezentare spectaculoasă și un gust delicios. Baza caramelizată cu piersici adaugă o notă de dulceață și savoare, în timp ce aluatul este pufos și...
PARTENERI
×