Reclamă

Culori recomandate pentru a face impresie bună. Ce ținute poți purta pentru a avea mai multă încredere în tine

Un expert în psihologia culorilor a împărtășit câteva sfaturi cu femeile din lumea întreagă. Acesta a alcătuit o schemă de culori recomandate pentru a face o impresie bună. Ne place sau nu, prima impresie este extrem de importantă, iar hainele pe care le alegem vor fi cu siguranță un punct de reper atunci când ne întâlnim pentru prima dată cu o persoană.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 12 mai 2023, 6:38
Haine puse pe umeraș în culori diferite pentru a ilustra ce culori sunt recomandate pentru a face impresie bună
Un expert în psihologia culorilor a împărtășit câteva sfaturi cu femeile din lumea întreagă. Acesta a alcătuit o schemă de culori recomandate pentru a face o impresie bună / Shutterstock

Analiza culorilor a devenit virală pe rețelele de socializare. Tot mai mulți utilizatori sunt interesați să afle modul în care culorile îți pot influența starea psihică și încrederea de sine. Michelle Lewis, expertă în psihologia culorilor, a povestit pentru Insider despre beneficiile alegerii culorilor potrivite.

Culori recomandate pentru a face impresie bună

Culorile pe care le alegem în ținutele noastre ne pot influența starea de bine, spun specialiștii pentru Insider. Garderoba trebuie să ne definească stilul și să ne reflecte personalitatea. Vara bate deja la ușă, iar în această perioadă sunt recomandate culorile vibrante și puternice. În cele ce urmează îți vom prezenta părerea experților cu privire la culorile care nu ar trebui să lipsească din garderoba ta.

Roșu

Specialiștii susțin că roșul este culoarea afecțiunii și a fizicității. Purtarea acestei culori îți va da mai multă energie și te va ajuta să te simți mult mai încrezătoare. Este un mod bun de a-ț păcăli starea de spiriti și de a o ridica atunci când te simți cu moralul la pământ.

Roșul este o culoare primară și te ajută să-ți centreazi atenția asupra sa. Unii experți susțin că această culoare poate crește ritmul cardiac. Roșul poate fi, de asemenea, o culoare minunată de purtat atunci când ieși la o primă întâlnire. Această culoare te va face să te simți sexy și puternică.

Reclamă

Portocaliu

Specialiștii susțin că nuanțele de portocaliu au tendința să-i facă pe oameni să se simtă echilibrați și liniștiți. Dacă ești în căutarea echilibrului în viața de zi cu zi, atunci această culoare este potrivită pentru tine. Nuanțele portocalii sunt cele asociate cu un mediu familiar și ajută la menținerea calmului.

Oamenii percep portocaliul ca o nuanță liniștitoare deoarece o asociază cu culorile răsăritului, care este calm și liniștitor, susțin specialiștii pentru Insider.

Reclamă

Galben

Dacă vrei să faci o primă impresie bună, atunci din ținuta ta nu trebuie să lipsească galbenul. Această culoare te va face să te simți energică și fesirică. Această culoare primară te poate ajuta să te simți fericită, plină de speranță și te poate ajuta să te concentrezi mai mult asupra viitorului tău.

Galbenul poate fi grozav într-o ținută, mai ales dacă vrei să-i adaugi acesteia puțină culoare.

Albastru

Albastrul este deseori asociat cu regalitatea. Este o nuanță superbă, care te poate ajuta să te simți puternică și încrezătoare. Kate Middleton a purtat albastru în ținuta de la încoronarea Regelui Charles. Albastru este o culoare care poate ajuta la reducerea ritmului cardiac și a tensiunii arteriele, deoarece relaxează. Nuanțele de albastru au efecte benefice asupra calmului unei persoane. Albastrul este o culoare incredibilă care te poate face să ai mai multă încredere în tine, spun specialiștii.

Verde

Dacă îți dorești să ai o imagine mult mai relaxată și mai calmă, atunci poți apela cu încredere la nuanțele de verde. Verdele este culoarea care poate echilibra celelalte nuanțe. Verdele are puterea de a evoca nenumărate sentimente în organism. Această culoare ajută la reducerea stresului și nu numai.

Violet

Violetul este vizibil și este asociat cu spiritualitatea și relațiile sincere și pure. Purtarea de violet are puterea de a ajuta oamenii să se concentreze profund la persoanele din jurul lor. Specialiștii spun că dacă porți violet atunci când întâlnești o persoană nouă, această nuanță te va ajuta să formezi mult mai repede o conexiune nouă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Kate Middleton într-o fotografie portret în care poartă zos și cercei cu perle
Divertisment
Kate Middleton a strălucit într-o rochie roz. Prințesa de Wales a participat la nunta regală din Iordania
Kate Middleton a strălucit într-o rochie roz. Prințesa de Wales s-a aflat printre participanții la nunta regală din Iordania. Aceasta a fost însoțită de soțul său, Prințul William. Viitoarea Regină a Marii Britanii i-a...
2
O femeie frumoasă îmbrăcată în zână alături de partenerul ei de cuplu
Horoscop
Cupluri zodiacale care devin mai puternice peste ani. Dragostea lor durează o viață întreagă
În „baletul cosmic”, anumite perechi zodiacale se angajează într-un dans care se adâncește și devine mai armonios cu timpul. Aceste relații nu se estompează, ci mai degrabă înfloresc și fac asta cu fiecare moment...
3
O hartă astrală cu nativii din zodiac și palnetele care îi pot influența
Timp liber
Motivul pentru care credem în horoscop. La ce concluzii au ajuns specialiștii
Specialiștii au explicat care este motivul pentru care credem în horoscop. Concluziile lor au fost complet surprinzătoare. Probabil și tu ai citit horoscopul la un moment dat în viață și te-ai întrebat care este...
4
O femeie care își îndepărtează părul din bărbie cu ajutorul unei pensete
Frumusețe
Motivul pentru care îți pot crește fire de păr în bărbie. Procesul care are loc pe măsură ce înaintezi în vârstă
Te-ai întrebat vreodată care este motivul pentru care îți pot crește fire de păr în bărbie? Procesul acesta are loc pe măsură ce înaintezi în vârstă și este unul complet normal. Pilozitatea nu ar...
5
Luna plină roz pe un fundal închis la culoare cu tente de mov și roz
Horoscop
Fazele lunii în iunie 2023. Luna Plină pe data de 4 iunie, în zodia Săgetător
Pentru a vedea care sunt fazele lunii în iunie 2023, trebuie ținut cont de faptul că acest corp astronomic apare în diferite forme în funcție de mișcarea de evoluție. Ca de obicei, Luna are...
PARTENERI
×