Reclamă

Cum găsești forma corectă a sprâncenelor și de ce este importantă

Cum găsești forma corectă a sprâncenelor nu trebuie să fie un lucru complicat, mai ales dacă apelezi de la început la specialiști. De ce este important pentru aspectul feței? Pentru că sprâncenele sunt cele care scot în evidență cele mai frumoase trăsături ale feței și tot ele pe pot urâți dacă sunt prea subțiri sau prea groase.

Publicat: 31 octombrie 2021, 7:49

Forma corectă a sprâncenelor tale nu trebuie să țină cont de tendințe. După ce ai obținut perfecțiunea la sprâncene trebuie doar să pensezi în jurul ei atunci când nu ai timp sau chefi să mergi la salon.

Cum găsești forma corectă a sprâncenelor

Sprâncenele au capacitatea de a transforma un chip banal într-unul care atrage toate privirile. Forma corectă a sprâncenelor ar trebui să îți completeze trăsăturile, lungimea sau lățimea feței și nuanța pielii, spun specialiștii.

Forma sprâncenelor trebuie să țină în primul rând cont de forma feței. Specialiștii în sprâncene ajung de cele mai multe ori să măsoare sau să calculeze pentru a obține forma corectă la fiecare clientă în parte, scrie Elle.com.

De asemenea, forma feței îți poate spune multe despre personalitatea ta. Află cum ești în funcție de fizionomie.

Fața rotundă

Reclamă

Dacă ai fața rotundă, atunci forma corectă a sprâncenelor pentru tine este cea de arc înalt. Fața ta va părea mai lată și va da de asemenea lungime feței, dând senzația că ochii sunt mari și expresivi. Trebuie să eviți o formă rotunjită a sprâncenelor pentru că nu te va avantaja deloc.

Vedetele care au sprâncenele pensate sub formă de arc înalt sunt Kelly Clarkson sau Adele.

Adele, fotografiată în timp ce face cu mâna, pe covorul roșu, la Annual Academy Awards, în 2013
Adele este una dintre cele mai frumoase artiste din industria muzicală / Getty Images
Reclamă

Fața în formă de inimă

Forma corectă a sprâncenelor dacă ai fața în formă de inimă este cea rotunjită, cu arc în jos. Liniile curbate vor completa rotunjimea feței și te vor ajuta să fii expresivă și să pari mereu optimistă indiferent de situație. Trebuie să eviți însă sprâncenele pensate cu arc înalt deoarece vei da un accent dramatic feței, iar focul se va muta către bărbie.

Vedeta care are sprâncenele pensate rotunjit este Reese Witherspoon.

Fața pătrată

În cazul în care ai fața pătrată, forma corectă a sprâncenelor pentru tine este cea dată de un pensat bine definit. Ai trăsături puternice și acestea trebuie îndulce din forma în care îți pensezi sprâncenele, deci nu opta nici pentru linii prea rotunjite, nici pentru cele în unghi. Trebuie să acorzi atenție jumătății superioare a feței pentru a nu pune accent pe linia maxilarului.

Vedeta care are fața rotundă și totuși a reușit să obțină forma corectă a sprâncenelor este Keira Knightley.

Fața ovală

Tu ai trăsăturile feței într-o armonie perfectă, așa că forma corectă a sprâncenelor pentru tine este cea în unghi, dar nu prea ascuțit. Trebuie să te ferești de arcuri înalte sau sprâncene alungite. Ai o față perfectă și e păcat să o strici dacă nu obții sprâncene frumoase de la specialiști.

Una dintre vedetele cu față ovală care are sprâncene pensate corect pentru trăsăturile ei este Kate Middleton.

Kate Middleton, fotografie portret, într-o maletă roșie, în timp ce zâmbește
Kate Middleton a arătat spectaculos, la fel ca întotdeauna, la cea mai recentă apariție în public / Profimedia Images

Fața alungită

Pentru tine sprânceana dreaptă este forma perfectă. Având fața alungită, o astfel de sprânceană te va ajuta mult să-ți pui în evidență trăsăturile perfecte ale feței. Trebuie să eviți sprâncenele pensate pe arc înalt, deoarece vor alungi și mai mult fața.

O vedetă cu fața ovală, dar cu sprâncene care au o formă corectă este Sarah Jessica Parker.

De ce este important să găsești forma corectă a sprâncenelor

Nu există o anumită grosime, lungime sau arcuire care să fie reprezentativă și să ofere definiția sprâncenei pensate corect. Sprâncenele corecte sunt cele care se potrivesc cu forma feței tale.

Este foarte important să ai o formă corectă a sprâncenelor pentru că acestea definesc și armonizează trăsăturile feței. Tot ele dau expresivitate și echilibru fizionomiei chipului. Un pensat corect poate face minuni. Un sfat util atunci când vine vorba de pensat este să faci acest pas imediat după baie. Firele de păr se smulg mai ușor după ce aburii au deschis foliculii.

Totodată, înainte de pensat trebuie să te demachiezi foarte bine și să ai tenul curat. Urmele de machiaj și impurități se vor îndepărta și nu te mai poate induce nimic în eroare în ceea ce privește forma, dar scazi și șansele de infectare sau roșeață.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Hartă astrală a fiecărei zodii în parte reprezentată de culoare albastru
Horoscop
Ce semnificație au semnele zodiacale. Cele 12 simboluri explicate pe înțelesul tuturor
Fiecare nativ aparține unui simbol specific, dar să știi ce semnificație au semnele zodiacale este esențial pentru cineva pasionat. Un exemplu elocvent o poate avea Taurul care arată un cerc cu două coarne deasupra....
2
Două borcane cu dulceață din flori de soc
Rețete
Dulceață din flori de soc, gustoasă și aromată
Dacă adori parfumul florilor de soc, află că poți profita de el și în diferite preparate culinare. Îți oferim o rețetă de dulceață din flori de soc, gustoasă și aromată, perfectă pentru răsfățul de...
3
Prăjitură spornică cu căpșuni porționată și decorată cu zahăr pudră și frunze de mentă
Rețete
Prăjitură spornică cu căpșuni. Rețetă simplă și ușoară de desert cu fructe
Dacă te ispitesc căpșunile parfumate care au apărut în piață, nu ezita să le incluzi în cât mai multe rețete de desert. Sunt gustoase, aromate și înnobilează aspectul preparatelor dulci. Îți oferim o rețetă...
4
Aishwarya Rai, elegantă și machiată la Festivalul de Film de la Cannes 2022
Divertisment
Aishwarya Rai a participat la Festivalul de Film de la Cannes 2022. Rochia spectaculoasă a atras privirile tuturor
Aishwarya Rai a participat la Festivalul de Film de la Cannes 2022. Rochia spectaculoasă a atras privirile tuturor pe covorul roșu, iar vedeta a primit aplauze pentru look-ul impresionant. Apariția sa la premiera filmului...
5
Două pahare și o sticlă cu socată, alături de o lămâie feliată și flori de soc
Rețete
Socată. Băutură răcoritoare tradițională românească
Luna mai este luna florilor, iar florile de soc se numără printre ele, fiind considerate unele dintre cele mai aromate. Nu ezita să profiți de proprietățile acestora, incluzându-le și în preparatele culinare. Începe cu...
PARTENERI
×