Reclamă

De ce are nevoie o mireasă în ziua nunții. Lista cu lucrurile esențiale

Ziua nunții este una dintre cele mai importante din viața unei femei. Evenimenul în sine este unul frumos, dar care aduce cu el un carusel de emoții. Pentru că intensitatea lor poate crește de la un moment la altul, femeile au nevoie de o organizare foarte bună. Află de ce are nevoie o mireasă în ziua nunții.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 9 iulie 2024, 8:32

Nu se poate nega că dimineața unei nunți poate fi puțin agitată pentru mireasă. Sunt atât de multe de făcut și de gândit, lucruri detalii importante care pot fi ratate. O femeie care a fost mireasă știe că acele lucruri mărunte pot face ziua mai ușoară și mai plăcută.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De ce are nevoie o mireasă în ziua nunții

Pentru ca nimic să nu lipsească, viitoare mireasă trebuie să știe care sunt lucrurile de care are nevoie în ziua cea mare. Geanta miresei este printre primele lucruri care ar trebui organizate. În dimineața nunții ei, mireasa va avea probabil o geantă plină cu lucruri de care are nevoie pentru ziua ei cea mare.

Află în continuare care sunt acele lucruri importante de care are nevoie. Sunt 14 la număr, iar femeile din întreaga lume care au avut deja nunta le-au numit lucruri esențiale pentru ziua cea mare.

Un halat confortabil. Nu vei purta rochia de mireasă toată ziua. Un halat drăguț, dintr-un material bun, e nemaipomenit pentru momentul în care ți se aranjează părul și machiajul. Cu toate acestea, asigură-te că halatul este ales în funcție de decorul camerei în care te pregătești. Trebuie să ții cont și de acest lucru, mai ales dacă fotograful va face câteva fotografii cu tine din timpul pregătirii.

Apă. Deși cel mai probabil vei avea apă disponibilă, nu este o idee rea să ai o sticlă în plus în geantă.

Reclamă

Apă termală. Aceasta este un produs care nu trebuie să lipseacă din geanta miresei. Sigur vei dori din când în când să te răcorești pe parcursul zilei atât de solicitante.

Apa de gură. Poți opta pentru o sticluță de călătorie cu apă de gură. Ea te va ajuta să-ți împrospătezi respirația, mai ales după ce ai mâncat și e nevoie să-ți întâmpini invitații.

Incărcătorul pentru telefonul mobil nu ar trebui să-ți lipsească din geantă. Cu siguranță vei primi o mulțime de mesaje și apeluri într-una dintre cele mai importante zile din viața ta.

Reclamă

Pachet de șervețele umede și uscate. Cele umede poate îți vor fi de folos să-ți cureți încălțările din când în când. Cele uscate te vor ajuta să cureți transpirația. Deși nu sună deloc bine, vei transpira mult în ziua nunții.

Alte obiecte care pot salva o mireasă din situații incomode

Trusa de cusut este și ea printre obiectele de care poți avea nevoie în ziua nunții. Nu îți dorim, dar se poate întâmpla ca rochia să se agațe. Un ac și o ață te pot salva dintr-o situație problematică.

Deodorantul nu trebuie să lipsească nici el. Așa cum am spus mai sus, emoțiile te vor face să transpiri. Din când în când va trebui să-ți împrospăteți suprafața pielii de la axile și nu, nu e nicio rușine.

Un medicament pentru calmarea durerii. Căldura, stresul, emoțiile, agitația, toate acestea cumulate îți pot da dureri de cap de care vei vrea să scapi rapid. O pastilă te poate face să treci mai ușor peste situație astfel încât să nu-ți afecteze ziua.

Oja transparentă, ruj, ace de siguranță, o rolă de scame. Deși pot părea lucruri banale, ele îți pot fi de mare ajutor. Sigur vei vrea la un moment dat să-ți împrospătezi machiajul, așa că rujul trebuie să fie mereu la îndemână.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală pe un fundal auriu
Horoscop
Nativii care își găsesc adevărata fericire pe 5 septembrie 2024. Sunt pregătiți să se bucure de viață
Nativii care își găsesc adevărata fericire pe 5 septembrie 2024 sunt mai pregătiți decât oricând să se bucure de viață și să-și urmeze propria cale pentru a obține împlinirea sufletească care i-a cam ocolit...
2
Fată fericită stă pe o canapea cu un laptop în brațe pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
4 zodii care sunt favoritele astrelor până pe 22 septembrie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
Venus în Balanță deschide oportunități pentru optimism și romantism. 4 zodii care sunt favoritele astrelor până pe 22 septembrie 2024 își vor duce planurile la bun sfârșit. Deși nativii vor profita de aceste schimbări...
3
O femeie care prinde soarele în mâini la apus
Horoscop
Zodii care sunt norocoase până pe 8 septembrie 2024. Nativii care au șansa să-și confrunte sentimentele
Ei sunt nativii care sunt sfătuiți să vadă ce au cu adevărat în suflet. Săptămâna aceasta a început cu o Lună Nouă în Fecioară care sugerează ce va aduce noul ciclu de eclipsă în...
4
Georgina Rodriguez în costum de baie alături de Cristiano Ronaldo pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată. Presa susține că acesta ar fi dat de înțeles că s-a căsătorit în...
5
Magiun de prune în borcan și în linguriță, alături de prune proaspete
Rețete
Magiun de prune. Rețetă tradițională, românească
Rețeta de magiun de prune este o rețetă tradițională din bucătăria românească, foarte populară și foarte des preparată. Dacă nu ai încercat până acum rețeta, ți-o oferim detaliată mai jos. Magiunul este cunoscut pentru...
PARTENERI
×