Reclamă

Denisa Zaharia, medicul care iubește zâmbetele pacienților săi: „Sunt fericită că am ales acest domeniu”

Denisa Zaharia este medic stomatolog și încă de mică a știut că acesta este drumul ei în viață. Acesta a acceptat cu mare drag invitația noastră. Ne-a răspuns cu zâmbetul pe buze chiar și la cele mai amuzante întrebări.

Publicat: 3 mai 2021, 11:05 / Actualizat: 4 mai 2021, 7:44
Denisa Zaharia, pe fotoliu, relaxată și zâmbitoare la interviul CaTine.ro
Denisa Zaharia este medic stomatolog și încă de mică a știut că acesta este drumul ei în viață / CaTine.ro

La interviul pentru CaTine.ro, Denisa a venit îmbrăcată elegant și a adoptat încă de la început o poziție relaxată, dar elegantă în același timp. Aceasta ne-a povestit despre viața sa, despre ceea ce înseamnă să fii medic cu o carieră de invidiat, dar și mamă și soție.

Denisa Zaharia, medicul care iubește zâmbetele pacienților săi

Pasiunea pentru medicină vine încă din copilărie. Denisa ne-a povestit că mama sa este cea care a condus-o pe acest drum. Femeia care i-a ghidat pașii în viață și-a dorit această profesie pentru ea. Cum nu a reușit la vremea respectivă, a decis să-i insufle fiicei această dorință.

Dintotdeauna m-am văzut medic. Stomatologia am ales-o în ultima clasă de liceu, influențată de o prietenă bună. Sunt fericită că am ales acest domeniu.

– Denisa Zaharia

Denisa este extrem de bucuroasă cu viața pe care o are. Aceaste spune că se simte o femeie împlinită, atât pe plan profesional, dar și în plan personal.

Are acasă doi copii care o așteaptă zilnic și un soț iubitor. Nu ar schimba nimic din ceea ce trăiește acum.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Denisa Zaharia, la ședința foto pentru interviul CaTine.ro
La interviul pentru CaTine.ro, Denisa a venit îmbrăcată elegant și a adoptat încă de la început o poziție relaxată / CaTine.ro

Emoțiile o definesc pe Denisa Zaharia

Reclamă

Sunt multe momente emoționante despre care Denisa își amintește cu drag de fiecare dată. De la amintirile din copilărie și până la trăirile din facultate sau nașterea copiilor ei. Pentru că a studiat mult ca să ajungă ceea ce este acum, medicul Denisa Zaharia spune și acum cu lacrimi în ochi că cel mai emoționat moment pentru ea a fost cel când a văzut că a intrat prima la Facultatea de Stomatologie.

Am fost foarte impresionată și emoționată. Și acum când mă gândesc la acest lucru. Sper cumva ca atunci când vor crește copiii să nu mai fiu așa de emotivă când va fi rândul lor.

– Denisa Zaharia

Cel mai valoros lucru pe care îl are este ceea ce a reușit până acum. Ea spune că a reușit să creeze un mix perfect între familie și meserie. Toate acestea la un loc reprezintă cel mai important lucru pentru ea în acest moment. Denisa Zaharia spune că a reușit să obțină acest echilibru pentru că îi place enorm ceea ce face. Nimic nu i se mai pare dificil.

Dacă în acest moment ar avea acces la internetul de peste 5 ani, ea ar căuta tehnicile noi care au fost descoperite și lansate în domeniul stomatologiei pentru a putea să le anticipeze. Este un om care muncește mult pentru pasiunea pe care o are. Vrea cu orice preț să fie cea mai bună în domeniul în care activează. Cea mai mare bucurie a ei este să-și vadă la final pacienții zâmbind și să fie mulțumiți de rezultatele obținute în clinica sa.

Cum este omul Denisa Zaharia

Filmul care a impresionat-o cel mai mult este cel pe care l-a văzut cu copiii ei în urmă cu câțiva ani, Minunea. Producția are și acum efecte asupra ei. Spune că de acolo a reușit să înțeleagă cel mai bine ce înseamnă să fii mai bun cu cei din jur și cum să-i iubești necondiționat.

De multe ori am sentimentul că nu am suficient timp să trăiesc fiecare moment așa cum mi-l doresc. Am sentimentul acesta că în încercarea de a rezolva cât mai multe lucruri, nu am timp suficient să stau mai mult timp cu persoanele alături de care îmi face plăcere să stau.

– Denisa Zaharia

Ce contează cel mai mult pentru ea

Denisa crede că fiecare zi trebuie trăită ca și când ar fi ultima. Ea spune că trebuie să stăm cât mai mult în preajma oamenilor cu care te simți bine. Este important să profiți de moment ca să îți duci la bun sfârșit meseria pe care o ai. Să le acorzi celor din jur atenția de care au nevoie.

Cât despre ceea ce adolescenții nu înțeleg din viața de adult, Denisa ne-a făcut să ne dăm seama că de multe ori adulții își înfrânează anumite porniri sau trăiri de frica de a nu eșua. Rețeta succesului pentru ea constă în îmbinarea părții profesionale cu viața de familie. Lipsa de onestitate este lucrul pe care îl detestă cel mai mult la cei din jur. Delimitarea de ei te poate face fericit la un moment dat, important este să-ți dai seama că trebuie să pui punct unor astfel de relații.

Încrederea în sine este singurul lucru care te poate ajuta să reușești cu adevărat în viață. Principiul la care nu renunță niciodată în viața sa este legat tot de profesionalism și de încercarea de a face lucrurile cât mai bine cu putință. Este foarte important ca oamenii să-și găsească calea și să le placă ceea ce fac.

Un sfat de la Denisa Zaharia pentru cititoarele CaTine.ro:

„Să aibă încredere în ele și să-și găsească drumul. Să iubească ceea ce fac și să facă totul cu plăcere. Trebuie ca la finalul zilei să fie la fel de energice și de fericite.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Regina Elisabeta într-o rochie labă cu o diademă din pietre rpețioase pe cap
Divertisment
Regina Elisabeta a zburat cu elicopterul la Casa Sandringham. Motivul pentru care a luat această decizie cu puțin înainte de aniversarea celor 70 ani de domnie
Regina Elisabeta a zburat cu elicopterul la Casa Sandringham din Norfolk. Conform publicației People, Majestatea Sa urmează să-și petreacă timpul aici pentru a-l comemora pe Prințul Philip, dar și pentru a celebra aniversarea a...
2
Jennifer Lopez alături de fostul său soț, Marc Anthony
Divertisment
Jennifer Lopez a spus că anxietatea și atacurile de panică au făcut-o să-i ceară divorțul lui Marc Anthony. Declarațiile vedetei privind căsnicia cu fostul soț
Jennifer Lopez a oferit recent un interviu în cadrul căruia a spus că anxietatea și atacurile de panică au făcut-o să-i ceară divorțul lui Marc Anthony. Vedeta latino și cântărețul au fost căsătoriți din...
3
Un blat de lemn pe care se găsesc banane, semințe de chia, pere, nuci, grâne, afine și zmeură alături de câteva cuburi cu litere pentru a reprezenta principalelel alimente bogate în fibre
Sănătate
Alimente bogate în fibre pe care le poți adăuga în dieta ta. De ce este important să le consumi
Fibrele sunt extrem de importante pentru sănătatea ta. Ele pot să-ți îmbunătățească digestia, iar în unele cazuri să te ajute să pierzi în greutate. Un studiu realizat în Amercica a demonstrat fatul că 95%...
4
Prințul Harry alături de Meghan Markle îmbrăcați pentru ceremonia de nuntă din anul 2018 în timp ce fac cu mâna publicului dintr-o trăsură
Divertisment
Jurnalista Camilla Tominey a vorbit despre nunta Ducilor de Sussex. Ce detalii noi a oferit despre evenimentul din 2018
Nunta Ducilor de Sussex a fost așteptată de oamenii din lumea întreagă în anul 2018. Evenimentul la care au participat o mulțime de celebrități și nume importante din Familia Regală Britanică a fost urmărit...
5
Thylane Blondeau pe covorul rou la Festivalul de Film de la Cannes
Divertisment
Thylane Blondeau s-a pozat în costum de baie. Cum arată la 20 de ani tânăra care în copilărie era supranumită „cea mai frumoasă fetiță din lume”
Thylane Blondeau a atras atenția tuturor atunci când s-a pozat în costum de baie. Modelul în vârstă de 20 de ani a distribuit imaginile pe contul personal de Instagram. Fanii s-au bucurat să o...
PARTENERI
×