Denisa Zaharia, medicul care iubește zâmbetele pacienților săi: „Sunt fericită că am ales acest domeniu”

Denisa Zaharia este medic stomatolog și încă de mică a știut că acesta este drumul ei în viață. Acesta a acceptat cu mare drag invitația noastră. Ne-a răspuns cu zâmbetul pe buze chiar și la cele mai amuzante întrebări.

Publicat: 3 mai 2021, 11:05 / Actualizat: 4 May 2021, 7:44

La interviul pentru CaTine.ro, Denisa a venit îmbrăcată elegant și a adoptat încă de la început o poziție relaxată, dar elegantă în același timp. Aceasta ne-a povestit despre viața sa, despre ceea ce înseamnă să fii medic cu o carieră de invidiat, dar și mamă și soție.

Denisa Zaharia, medicul care iubește zâmbetele pacienților săi

Pasiunea pentru medicină vine încă din copilărie. Denisa ne-a povestit că mama sa este cea care a condus-o pe acest drum. Femeia care i-a ghidat pașii în viață și-a dorit această profesie pentru ea. Cum nu a reușit la vremea respectivă, a decis să-i insufle fiicei această dorință.

Dintotdeauna m-am văzut medic. Stomatologia am ales-o în ultima clasă de liceu, influențată de o prietenă bună. Sunt fericită că am ales acest domeniu.

– Denisa Zaharia

Denisa este extrem de bucuroasă cu viața pe care o are. Aceaste spune că se simte o femeie împlinită, atât pe plan profesional, dar și în plan personal.

Are acasă doi copii care o așteaptă zilnic și un soț iubitor. Nu ar schimba nimic din ceea ce trăiește acum.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Denisa Zaharia, la ședința foto pentru interviul CaTine.ro
La interviul pentru CaTine.ro, Denisa a venit îmbrăcată elegant și a adoptat încă de la început o poziție relaxată / CaTine.ro

Emoțiile o definesc pe Denisa Zaharia

Sunt multe momente emoționante despre care Denisa își amintește cu drag de fiecare dată. De la amintirile din copilărie și până la trăirile din facultate sau nașterea copiilor ei. Pentru că a studiat mult ca să ajungă ceea ce este acum, medicul Denisa Zaharia spune și acum cu lacrimi în ochi că cel mai emoționat moment pentru ea a fost cel când a văzut că a intrat prima la Facultatea de Stomatologie.

Am fost foarte impresionată și emoționată. Și acum când mă gândesc la acest lucru. Sper cumva ca atunci când vor crește copiii să nu mai fiu așa de emotivă când va fi rândul lor.

– Denisa Zaharia

Cel mai valoros lucru pe care îl are este ceea ce a reușit până acum. Ea spune că a reușit să creeze un mix perfect între familie și meserie. Toate acestea la un loc reprezintă cel mai important lucru pentru ea în acest moment. Denisa Zaharia spune că a reușit să obțină acest echilibru pentru că îi place enorm ceea ce face. Nimic nu i se mai pare dificil.

Dacă în acest moment ar avea acces la internetul de peste 5 ani, ea ar căuta tehnicile noi care au fost descoperite și lansate în domeniul stomatologiei pentru a putea să le anticipeze. Este un om care muncește mult pentru pasiunea pe care o are. Vrea cu orice preț să fie cea mai bună în domeniul în care activează. Cea mai mare bucurie a ei este să-și vadă la final pacienții zâmbind și să fie mulțumiți de rezultatele obținute în clinica sa.

Cum este omul Denisa Zaharia

Filmul care a impresionat-o cel mai mult este cel pe care l-a văzut cu copiii ei în urmă cu câțiva ani, Minunea. Producția are și acum efecte asupra ei. Spune că de acolo a reușit să înțeleagă cel mai bine ce înseamnă să fii mai bun cu cei din jur și cum să-i iubești necondiționat.

De multe ori am sentimentul că nu am suficient timp să trăiesc fiecare moment așa cum mi-l doresc. Am sentimentul acesta că în încercarea de a rezolva cât mai multe lucruri, nu am timp suficient să stau mai mult timp cu persoanele alături de care îmi face plăcere să stau.

– Denisa Zaharia

Ce contează cel mai mult pentru ea

Denisa crede că fiecare zi trebuie trăită ca și când ar fi ultima. Ea spune că trebuie să stăm cât mai mult în preajma oamenilor cu care te simți bine. Este important să profiți de moment ca să îți duci la bun sfârșit meseria pe care o ai. Să le acorzi celor din jur atenția de care au nevoie.

Cât despre ceea ce adolescenții nu înțeleg din viața de adult, Denisa ne-a făcut să ne dăm seama că de multe ori adulții își înfrânează anumite porniri sau trăiri de frica de a nu eșua. Rețeta succesului pentru ea constă în îmbinarea părții profesionale cu viața de familie. Lipsa de onestitate este lucrul pe care îl detestă cel mai mult la cei din jur. Delimitarea de ei te poate face fericit la un moment dat, important este să-ți dai seama că trebuie să pui punct unor astfel de relații.

Încrederea în sine este singurul lucru care te poate ajuta să reușești cu adevărat în viață. Principiul la care nu renunță niciodată în viața sa este legat tot de profesionalism și de încercarea de a face lucrurile cât mai bine cu putință. Este foarte important ca oamenii să-și găsească calea și să le placă ceea ce fac.

Un sfat de la Denisa Zaharia pentru cititoarele CaTine.ro:

„Să aibă încredere în ele și să-și găsească drumul. Să iubească ceea ce fac și să facă totul cu plăcere. Trebuie ca la finalul zilei să fie la fel de energice și de fericite.”

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Ceas vintage, pe un fundal de toamnă, pus pe o pătură verde
Timp liber
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie...
2
Winnie Harlow într-un sacou negru de piele în timp ce pozează pe covorul roșu
Divertisment
Winnie Harlow a purtat o rochie din plasă. Cum a fost surprins modelul în Los Angeles
Winnie Harlow a atras atenția tuturor atunci când a purtat o rochie transparentă din plasă. Modelul internațional a fost invitat la petrecerea aniversară a artistei Cardi B. Winnie a profitată de ocazie pentru a-și...
3
Prințesa Diana, într--un costum cu dungi albe și albastru închis, pălărie albă. Zâmbește și se uită la cameră, pe fundal e un perete bej
Modă
Cele mai elegante ținute purtate de Prințesa Diana la nunți. Ce rochii au atras atenția tuturor
Cele mai elegante ținute purtate de Prințesa Diana la nunți au atras nu doar atenția invitaților, ci și a publicului internațional. „Prințesa Inimilor” a impresionat nu doar la nunta sa, ci și la evenimentele...
4
Actrița Renee Zellweger într-o cămașă albă și cu un sacou negru la Gala Premiilor Oscar
Divertisment
Renée Zellweger este de nerecunoscut. Cum a fost surprinsă actrița pe platourile de filmare din New Orleans
Actrița Renée Zellweger este de nerecunoscut în cel mai nou rol pe care îl interpretează. Vedeta în vârstă de 52 de ani a fost surprinsă pe platourile de filmare din New Orleans, în timp...
5
Chrissy Metz, îmbrăcată într-o rochie neagră, de gală, vorbește în fața unui microfon
Divertisment
Dieta cu care Chrissy Metz a slăbit aproape 50 kilograme
Fanii lui Chrissy Metz au apreciat-o întotdeauna pe actriță, nu numai pentru talentul său, ci și pentru că aceasta a devenit un simbol al pozitivității corpului. Încă de când a jucat în serialul NBB,...
PARTENERI
×