Denisa Zaharia, medicul care iubește zâmbetele pacienților săi: „Sunt fericită că am ales acest domeniu”

Denisa Zaharia este medic stomatolog și încă de mică a știut că acesta este drumul ei în viață. Acesta a acceptat cu mare drag invitația noastră. Ne-a răspuns cu zâmbetul pe buze chiar și la cele mai amuzante întrebări.

3 mai 2021 la 11:05
Denisa Zaharia, pe fotoliu, relaxată și zâmbitoare la interviul CaTine.ro
Denisa Zaharia este medic stomatolog și încă de mică a știut că acesta este drumul ei în viață / CaTine.ro

La interviul pentru CaTine.ro, Denisa a venit îmbrăcată elegant și a adoptat încă de la început o poziție relaxată, dar elegantă în același timp. Aceasta ne-a povestit despre viața sa, despre ceea ce înseamnă să fii medic cu o carieră de invidiat, dar și mamă și soție.

Denisa Zaharia, medicul care iubește zâmbetele pacienților săi

Pasiunea pentru medicină vine încă din copilărie. Denisa ne-a povestit că mama sa este cea care a condus-o pe acest drum. Femeia care i-a ghidat pașii în viață și-a dorit această profesie pentru ea. Cum nu a reușit la vremea respectivă, a decis să-i insufle fiicei această dorință.

Dintotdeauna m-am văzut medic. Stomatologia am ales-o în ultima clasă de liceu, influențată de o prietenă bună. Sunt fericită că am ales acest domeniu.

– Denisa Zaharia

Denisa este extrem de bucuroasă cu viața pe care o are. Aceaste spune că se simte o femeie împlinită, atât pe plan profesional, dar și în plan personal.

Are acasă doi copii care o așteaptă zilnic și un soț iubitor. Nu ar schimba nimic din ceea ce trăiește acum.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Denisa Zaharia, la ședința foto pentru interviul CaTine.ro
La interviul pentru CaTine.ro, Denisa a venit îmbrăcată elegant și a adoptat încă de la început o poziție relaxată / CaTine.ro

Emoțiile o definesc pe Denisa Zaharia

Sunt multe momente emoționante despre care Denisa își amintește cu drag de fiecare dată. De la amintirile din copilărie și până la trăirile din facultate sau nașterea copiilor ei. Pentru că a studiat mult ca să ajungă ceea ce este acum, medicul Denisa Zaharia spune și acum cu lacrimi în ochi că cel mai emoționat moment pentru ea a fost cel când a văzut că a intrat prima la Facultatea de Stomatologie.

Am fost foarte impresionată și emoționată. Și acum când mă gândesc la acest lucru. Sper cumva ca atunci când vor crește copiii să nu mai fiu așa de emotivă când va fi rândul lor.

– Denisa Zaharia

Cel mai valoros lucru pe care îl are este ceea ce a reușit până acum. Ea spune că a reușit să creeze un mix perfect între familie și meserie. Toate acestea la un loc reprezintă cel mai important lucru pentru ea în acest moment. Denisa Zaharia spune că a reușit să obțină acest echilibru pentru că îi place enorm ceea ce face. Nimic nu i se mai pare dificil.

Dacă în acest moment ar avea acces la internetul de peste 5 ani, ea ar căuta tehnicile noi care au fost descoperite și lansate în domeniul stomatologiei pentru a putea să le anticipeze. Este un om care muncește mult pentru pasiunea pe care o are. Vrea cu orice preț să fie cea mai bună în domeniul în care activează. Cea mai mare bucurie a ei este să-și vadă la final pacienții zâmbind și să fie mulțumiți de rezultatele obținute în clinica sa.

Cum este omul Denisa Zaharia

Filmul care a impresionat-o cel mai mult este cel pe care l-a văzut cu copiii ei în urmă cu câțiva ani, Minunea. Producția are și acum efecte asupra ei. Spune că de acolo a reușit să înțeleagă cel mai bine ce înseamnă să fii mai bun cu cei din jur și cum să-i iubești necondiționat.

De multe ori am sentimentul că nu am suficient timp să trăiesc fiecare moment așa cum mi-l doresc. Am sentimentul acesta că în încercarea de a rezolva cât mai multe lucruri, nu am timp suficient să stau mai mult timp cu persoanele alături de care îmi face plăcere să stau.

– Denisa Zaharia

Ce contează cel mai mult pentru ea

Denisa crede că fiecare zi trebuie trăită ca și când ar fi ultima. Ea spune că trebuie să stăm cât mai mult în preajma oamenilor cu care te simți bine. Este important să profiți de moment ca să îți duci la bun sfârșit meseria pe care o ai. Să le acorzi celor din jur atenția de care au nevoie.

Cât despre ceea ce adolescenții nu înțeleg din viața de adult, Denisa ne-a făcut să ne dăm seama că de multe ori adulții își înfrânează anumite porniri sau trăiri de frica de a nu eșua. Rețeta succesului pentru ea constă în îmbinarea părții profesionale cu viața de familie. Lipsa de onestitate este lucrul pe care îl detestă cel mai mult la cei din jur. Delimitarea de ei te poate face fericit la un moment dat, important este să-ți dai seama că trebuie să pui punct unor astfel de relații.

Încrederea în sine este singurul lucru care te poate ajuta să reușești cu adevărat în viață. Principiul la care nu renunță niciodată în viața sa este legat tot de profesionalism și de încercarea de a face lucrurile cât mai bine cu putință. Este foarte important ca oamenii să-și găsească calea și să le placă ceea ce fac.

Un sfat de la Denisa Zaharia pentru cititoarele CaTine.ro:

„Să aibă încredere în ele și să-și găsească drumul. Să iubească ceea ce fac și să facă totul cu plăcere. Trebuie ca la finalul zilei să fie la fel de energice și de fericite.”

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Alex Rodriguez, zâmbitor, îmbrăcat în cămașă cu cravată, la o conferință cu tematică sportivă
Divertisment
Cum a fost fotografiat Alex Rodriguez după ce JLo și Ben Affleck s-au împăcat
Vestea că Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au împăcat a ținut primele pagini ale tabloidelor. Cei doi au fost fotografiați în Montana, iar împăcarea lor este un subiect intens discutat. Nici faptul că fostul...
2
Justin Bieber s-a lăsat pe mâinile stiliștilor și este îmbrăcat într-un tricou negru și o cămașă gri desfăcută, cu părul prins într-o bandană albă în timp ce în spatele său apare publicul plin de lumini
Divertisment
Justin Bieber s-a lăsat pe mâinile stiliștilor. Cum arată noul look al cântărețului
Artistul a fost fotografia recent alături de soția sa Hailey Bieber în Miami. Fanii săi au fost surprinși să vadă cum Justin Bieber s-a lăsat din nou pe mâinile stiliștilor. Ultimele sale apariții au...
3
O căpușă, alături de o pensetă specială de extracție
Sănătate
Ce trebuie să știi despre mușcătura de căpușă
Căpușele fac parte din familia Arahnidelor. Acestea se hrănesc cu sângele organismului parazitat în fiecare ciclu de viață. În întrega lume există peste 800 de specii de căpușe, iar în România doar 27, dintre...
4
Arnold Schwarzenegger și Joseph Baena sunt îmbrăcați sport și se plimbă cu bicicletele
Divertisment
Joseph Baena s-a angajat. În ce domeniu va lucra
Joseph Baena s-a angajat și a ales un domeniu foarte dinamic, dar și foarte interesant. Fiul lui Arnold Schwarzenegger, acum în vârstă de 23 de ani, a anunțat că va intra în domeniul imobiliar....
5
Adele pe scenă îmbrăcată într-o rochie albastră cu paiete în timp ce zâmbește și îndreaptă microfonul către public
Divertisment
Adele, muzica poate trece dincolo de orice aparență
Copilăria, tărâmul magic în care Adele și-a întalnit pasiunea care avea să o transforme într-una dintre cele mai apreciate interprete muzicale. De la pereții camerei acoperiți cu posterele fetelor de la Spice Girls, la...
PARTENERI
×