Reclamă

Denisa Zaharia, medicul care iubește zâmbetele pacienților săi: „Sunt fericită că am ales acest domeniu”

Denisa Zaharia este medic stomatolog și încă de mică a știut că acesta este drumul ei în viață. Acesta a acceptat cu mare drag invitația noastră. Ne-a răspuns cu zâmbetul pe buze chiar și la cele mai amuzante întrebări.

Publicat: 3 mai 2021, 11:05 / Actualizat: 4 mai 2021, 7:44
Denisa Zaharia, pe fotoliu, relaxată și zâmbitoare la interviul CaTine.ro
Denisa Zaharia este medic stomatolog și încă de mică a știut că acesta este drumul ei în viață / CaTine.ro

La interviul pentru CaTine.ro, Denisa a venit îmbrăcată elegant și a adoptat încă de la început o poziție relaxată, dar elegantă în același timp. Aceasta ne-a povestit despre viața sa, despre ceea ce înseamnă să fii medic cu o carieră de invidiat, dar și mamă și soție.

Denisa Zaharia, medicul care iubește zâmbetele pacienților săi

Pasiunea pentru medicină vine încă din copilărie. Denisa ne-a povestit că mama sa este cea care a condus-o pe acest drum. Femeia care i-a ghidat pașii în viață și-a dorit această profesie pentru ea. Cum nu a reușit la vremea respectivă, a decis să-i insufle fiicei această dorință.

Dintotdeauna m-am văzut medic. Stomatologia am ales-o în ultima clasă de liceu, influențată de o prietenă bună. Sunt fericită că am ales acest domeniu.

– Denisa Zaharia

Denisa este extrem de bucuroasă cu viața pe care o are. Aceaste spune că se simte o femeie împlinită, atât pe plan profesional, dar și în plan personal.

Are acasă doi copii care o așteaptă zilnic și un soț iubitor. Nu ar schimba nimic din ceea ce trăiește acum.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Denisa Zaharia, la ședința foto pentru interviul CaTine.ro
La interviul pentru CaTine.ro, Denisa a venit îmbrăcată elegant și a adoptat încă de la început o poziție relaxată / CaTine.ro

Emoțiile o definesc pe Denisa Zaharia

Reclamă

Sunt multe momente emoționante despre care Denisa își amintește cu drag de fiecare dată. De la amintirile din copilărie și până la trăirile din facultate sau nașterea copiilor ei. Pentru că a studiat mult ca să ajungă ceea ce este acum, medicul Denisa Zaharia spune și acum cu lacrimi în ochi că cel mai emoționat moment pentru ea a fost cel când a văzut că a intrat prima la Facultatea de Stomatologie.

Am fost foarte impresionată și emoționată. Și acum când mă gândesc la acest lucru. Sper cumva ca atunci când vor crește copiii să nu mai fiu așa de emotivă când va fi rândul lor.

– Denisa Zaharia

Cel mai valoros lucru pe care îl are este ceea ce a reușit până acum. Ea spune că a reușit să creeze un mix perfect între familie și meserie. Toate acestea la un loc reprezintă cel mai important lucru pentru ea în acest moment. Denisa Zaharia spune că a reușit să obțină acest echilibru pentru că îi place enorm ceea ce face. Nimic nu i se mai pare dificil.

Dacă în acest moment ar avea acces la internetul de peste 5 ani, ea ar căuta tehnicile noi care au fost descoperite și lansate în domeniul stomatologiei pentru a putea să le anticipeze. Este un om care muncește mult pentru pasiunea pe care o are. Vrea cu orice preț să fie cea mai bună în domeniul în care activează. Cea mai mare bucurie a ei este să-și vadă la final pacienții zâmbind și să fie mulțumiți de rezultatele obținute în clinica sa.

Cum este omul Denisa Zaharia

Filmul care a impresionat-o cel mai mult este cel pe care l-a văzut cu copiii ei în urmă cu câțiva ani, Minunea. Producția are și acum efecte asupra ei. Spune că de acolo a reușit să înțeleagă cel mai bine ce înseamnă să fii mai bun cu cei din jur și cum să-i iubești necondiționat.

De multe ori am sentimentul că nu am suficient timp să trăiesc fiecare moment așa cum mi-l doresc. Am sentimentul acesta că în încercarea de a rezolva cât mai multe lucruri, nu am timp suficient să stau mai mult timp cu persoanele alături de care îmi face plăcere să stau.

– Denisa Zaharia

Ce contează cel mai mult pentru ea

Denisa crede că fiecare zi trebuie trăită ca și când ar fi ultima. Ea spune că trebuie să stăm cât mai mult în preajma oamenilor cu care te simți bine. Este important să profiți de moment ca să îți duci la bun sfârșit meseria pe care o ai. Să le acorzi celor din jur atenția de care au nevoie.

Cât despre ceea ce adolescenții nu înțeleg din viața de adult, Denisa ne-a făcut să ne dăm seama că de multe ori adulții își înfrânează anumite porniri sau trăiri de frica de a nu eșua. Rețeta succesului pentru ea constă în îmbinarea părții profesionale cu viața de familie. Lipsa de onestitate este lucrul pe care îl detestă cel mai mult la cei din jur. Delimitarea de ei te poate face fericit la un moment dat, important este să-ți dai seama că trebuie să pui punct unor astfel de relații.

Încrederea în sine este singurul lucru care te poate ajuta să reușești cu adevărat în viață. Principiul la care nu renunță niciodată în viața sa este legat tot de profesionalism și de încercarea de a face lucrurile cât mai bine cu putință. Este foarte important ca oamenii să-și găsească calea și să le placă ceea ce fac.

Un sfat de la Denisa Zaharia pentru cititoarele CaTine.ro:

„Să aibă încredere în ele și să-și găsească drumul. Să iubească ceea ce fac și să facă totul cu plăcere. Trebuie ca la finalul zilei să fie la fel de energice și de fericite.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care se măsoară cu un centimetru în talie
Sănătate
Obiceiul care te poate ajuta să pierzi în greutate. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor
În sezonul cald multe persoane s-au preocupat să obțină silueta perfectă. Vara este aproape pe sfârșite, însă nu este prea târziu pentru a-ți atinge obiectivele când vine vorba de fizicul tău. Specialiștii au descoperit...
2
Scarlett Johansson la premiera filmului Sing 2
Divertisment
Scarlett Johansson a purtat un costum de baie roșu. Actrița se află în vacanță cu soțul său, Colin Jost
Scarlett Johansson a purtat un costum de baie roșu. Actrița și-a expus silueta într-o vacanță de vis pe care a petrecut-o alături de soțul său, Colin Jost. Cei doi îndrăgostiți se bucură de timpul...
3
Fată frumoasă cu părul roșcat și lung se află într-o pădure în anotimpul toamna
Horoscop
Ce spune zodia despre starea ta de sănătate. Află ce îți rezervă astrele
Dacă vrei să știi ce spune zodia despre starea ta de sănătate, trebuie să cunoști detalii despre astrologia medicală. Numită și iatromatematică, aceasta ghidează nativii către găsirea unor răspunsuri clare și concise. Este vorba...
4
Meghan Markle ]n timpul unui interviu pe care l-a oferit c\nd a ]mplinit v\rsta de 40 de ani
Divertisment
Preparatul preferat al lui Meghan Markle. Cum arată masa ideală pentru Ducesa de Sussex
Familia Regală Britanică s-a aflat tot timpul în atenția presei internaționale. De data aceasta s-a aflat care este preparatul preferat al lui Meghan Markle. Se pare că Ducesa de Sussex are un regim alimentar...
5
Ashton Kutcher într-un costum gri suferă de o boală autoimună rară
Știri
Ashton Kutcher suferă de o boală autoimună rară: „Sunt norocos că sunt în viață”
Ashton Kutcher suferă de o boală autoimună rară. Actorul a declarat recent că se simte bine și că este foarte norocos că a scăpat cu viață. Boala de care suferă l-a lăsat incapabil să...
PARTENERI
×