Discursul Prințului Harry la concertul VAX Live: „Această pandemie nu se poate termina decât dacă acționăm colectiv”

Ducii de Sussex sunt președinții campaniei care promovează concertul VAX Live, ce va avea loc pe data de 8 mai. Meghan Markle și Prințul Harry fac echipă cu cele mai mari nume din muzică și politică. Oameni importanți ajută la distribuirea vaccinurilor COVID-19 în întreaga lume. Discursul Prințului Harry la concertul VAX Live este unul extrem de emoționant.

4 mai 2021 la 7:39

Prințul Harry a participat duminică la înregistrarea concertului VAX Live, scrie People. Aceasta este prima sa apariție publică în SUA de la înmormântarea bunicului său, Prințul Philip și după interviul cu Oprah Winfrey.

Discursul Prințului Harry la concertul VAX Live

Bună tuturor. Suntem într-un moment decisiv în lupta globală împotriva COVID-19. În această seară este o sărbătoare a fiecăruia dintre noi, a lucrătorilor din prima linie și a milioanelor de eroi din întreaga lume. Ați petrecut ultimul an luptându-vă curajos și dezinteresat pentru a ne proteja pe toți. V-ați slujit și v-ați sacrificat, v-ați pus în pericol cu mult curaj deși știați riscurile. Vă datorăm o mare recunoștință, vă mulțumesc.

– Prințul Harry

Acesta a ținut să puncteze că pandemia nu se va termina decât dacă se acționează colectiv. Pentru că pericolul să fie mult mai mic, aceasta a spus că vaccinul trebuie să ajungă peste tot în lume.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Prințul Harry, îmbrăcat lejer, în cămașă și pantaloni, pe scena concertului VAX Live
Prințul Harry a participat duminică la înregistrarea concertului VAX Live / Profimedia Images

„Nu ne putem odihni cu adevărat până când nu există o distribuție echitabilă în fiecare colț al lumii. Misiunea este una pe care nu ne putem permite să o omitem și despre asta este vorba în această seară. Virusul nu respectă granițele. Accesul la vaccin nu poate fi determinat de geografie. Trebuie acceptat ca un drept fundamental al tuturor și acesta este punctul nostru de plecare”, a continuat Harry.

Ducele de Sussex a mai spus că nimeni nu trebuie să se simtă confortabil pentru că în lume sunt mulți oameni care suferă cu adevărat din cauza acestui virus. Prințul Harry a declarat că fiecare dintre noi trebuie să se asigure că niciun om nu va rămâne în urmă.

„Ceea ce facem în acest moment va rămâne în istorie și în această seară. Vom fi solidari cu milioanele de familii din toată India, care se luptă cu un al doilea val devastator”, și-a încheiat el discursul.

Ce este VAX Live: Concert to Reunite the World

VAX Live este un concert organizat de Global Citizen și susținut de Ducii de Sussex. Evenimentul își propune să inspire încredere în vaccinuri la nivel mondial și să ajute la obținerea vaccinurilor COVID-19 pentru toată lumea, indiferent de zona geografică din care fac parte.

Global Citizen’s VAX Live: Concert to Reunite the World va fi găzduit de Selena Gomez. Joe Biden alături de prima doamnă Dr. Jill Biden, Vicepreședintele Kamala Harris, Ben Affleck, Chrissy Teigen, David Letterman, Gayle King, Jimmy Kimmel, Nomzamo Mbatha, Olivia Munn și Sean Penn sunt și ei pe listă.

Evenimentul a fost înregistrat pe data de 2 mai pe stadionul SoFi din Los Angeles. El fi difuzat pe 8 mai. Acesta va fi transmis pe YouTube și pe posturile tv ABC și CBS pe 8 mai. Evenimentul va fi difuzat la nivel internațional pe Globo din Brazilia, Caracol din Columbia, SABC în Africa de Sud și MultiChoice în Africa.

Ducii de Sussex au spus într-o declarație anterioară că nu putem lăsa pe nimeni în urmă în această luptă cu virusul.

Vom beneficia cu toții, vom fi cu toții mai în siguranță, când toată lumea, peste tot, are acces egal la vaccin.

– Ducii de Sussex

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Alex Rodriguez, zâmbitor, îmbrăcat în cămașă cu cravată, la o conferință cu tematică sportivă
Divertisment
Cum a fost fotografiat Alex Rodriguez după ce JLo și Ben Affleck s-au împăcat
Vestea că Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au împăcat a ținut primele pagini ale tabloidelor. Cei doi au fost fotografiați în Montana, iar împăcarea lor este un subiect intens discutat. Nici faptul că fostul...
2
Justin Bieber s-a lăsat pe mâinile stiliștilor și este îmbrăcat într-un tricou negru și o cămașă gri desfăcută, cu părul prins într-o bandană albă în timp ce în spatele său apare publicul plin de lumini
Divertisment
Justin Bieber s-a lăsat pe mâinile stiliștilor. Cum arată noul look al cântărețului
Artistul a fost fotografia recent alături de soția sa Hailey Bieber în Miami. Fanii săi au fost surprinși să vadă cum Justin Bieber s-a lăsat din nou pe mâinile stiliștilor. Ultimele sale apariții au...
3
O căpușă, alături de o pensetă specială de extracție
Sănătate
Ce trebuie să știi despre mușcătura de căpușă
Căpușele fac parte din familia Arahnidelor. Acestea se hrănesc cu sângele organismului parazitat în fiecare ciclu de viață. În întrega lume există peste 800 de specii de căpușe, iar în România doar 27, dintre...
4
Arnold Schwarzenegger și Joseph Baena sunt îmbrăcați sport și se plimbă cu bicicletele
Divertisment
Joseph Baena s-a angajat. În ce domeniu va lucra
Joseph Baena s-a angajat și a ales un domeniu foarte dinamic, dar și foarte interesant. Fiul lui Arnold Schwarzenegger, acum în vârstă de 23 de ani, a anunțat că va intra în domeniul imobiliar....
5
Adele pe scenă îmbrăcată într-o rochie albastră cu paiete în timp ce zâmbește și îndreaptă microfonul către public
Divertisment
Adele, muzica poate trece dincolo de orice aparență
Copilăria, tărâmul magic în care Adele și-a întalnit pasiunea care avea să o transforme într-una dintre cele mai apreciate interprete muzicale. De la pereții camerei acoperiți cu posterele fetelor de la Spice Girls, la...
PARTENERI
×