Reclamă

Emma de la ZU, despre emoție și sensibilitate: „O femeie puternică știe să-și asculte sufletul”

Emma Ștefan, cunoscută drept Emma de la ZU, a venit plină de energie pe platourile de filmare ale echipei noastre. Deși are un program aglomerat, aceasta a acceptat invitația noastră cu zâmbetul pe buze. Alături de Mihai Morar și Daniel Buzdugan, Emma aduce un strop de fericire în fiecare dimineață prin intermediul radioului.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 2 octombrie 2023, 14:13 / Actualizat: 3 octombrie 2023, 12:55

Emma și-a deschis sufletul în fața camerelor de filmat. Obișnuită să vorbească în fața unui microfon, de data aceasta s-a aflat în postura de invitat al echipei noastre.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emma de la ZU, despre emoție și sensibilitate

Ne-am dorit să o cunoaștem pe Emma în profunzime, să află mai multe despre cum a arătat copilăria ei, dar și cum a evoluat în ultimii șapte ani în cadrul emisiilor de la Radio ZU.

–        Cum te-ai descrie în trei cuvinte?
–        Timidă, determinată și gânditoare. Cred că sunt trei lucruri pe care oamenii nu le știu despre mine. Sunt lucruri pe care încerc să le păstrez pentru mine.

–        Cum era fetița Emma în copilărie?
–        Era o fetiță foarte răzvrătită. Eram fata lui „de ce?”.

–        Mai ești atât de curioasă?
–        Da! Nu mă mulțumește un lucru superficial, îmi doresc să intru în profunzimea lucrurilor. Această curiozitate m-a ajutat să cresc.

Reclamă

–        Dacă ți-ai mulțumi pentru un lucru, atunci pentru ce ai face-o?
–        Mi-aș mulțumi pentru curajul nebunesc pe care l-am avut. Curajul de a crede foarte mult în visurile mele, în viziunea mea. Am avut ceva în mine care nu m-a lăsat să mă întorc din drum.

–        Ce vis ți-ai îndeplinit recent?
–        Recent mi-am împlinit visul de avea o vacanță adevărată. Am avut parte de o vacanță în care nu am făcut nimic. Timp de două săptămâni am fost foarte atentă la mine, ceea ce nu mai făcusem de mult. Nici nu știam câtă nevoie am să mă deconectez de la tot și să stau cu mine.

–        Care este definiția unei femei puternice?
–        Cred că dacă m-ai fi întrebat acum doi, trei ani, aș fi spus că este o femeie care nu are nevoie de nimic și se mândrește cu asta. Între timp mi-am schimbat percepția. Cred că a fi o femeie puternică înseamnă să îți accepți slăbiciunile și vulnerabilitățile. O femei puternică este o femeie care știe să-și asculte sufletul. E o femeie care nu se teme să iubească, să se iubească și să arate asta. E o femei care nu se teme să plângă.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Emma de la Zu într-o bluză neagră în timp ce pozează pentru interviul echipei CaTine
Emma de la ZU este complet îndrăgostită de ceea ce face / CaTine.ro

Cum a arătat copilăria Emmei

Copilăria Emmei a fost una plină de iubire. Fiecare lecție pe care a învățat-o a ajutat-o pe termen lung să evolueze în femeia care este astăzi. Oana Zara, o altă invitată a echipei noastre, ne-a povestit cu la fel de multă emoție în glas despre copilăria sa. Te invităm să descoperi și interviul cu actrița din Lia – Soția soțului meu.

–        Cum erau părinții tăi?
–        Părinții mei sunt la poli opuși. Mama este ambițioasă, determinată, empatică și pasională. Mama e tot timpul în priză. Tata în schimb e mult mai blând, mult mai așezat, iar mama e jucăușă. Cred că lucrurile astea au făcut să aibă o căsnicie de peste 50 de ani.

–        Ce rană i-ai vindeca fetiței Ema?
–        Cred că i-aș spune că nu o să fie niciodată singură.

–        Cum crezi că te-au ajutat valorile transmise în copilărie de către părinții tăi?
–        Valorile de acasă sunt un mare reper pentru ceea ce o să fii tu. Stabilitatea pe care am văzut-o acasă a fost un fel de ghidaj pentru mine. Mi-am dorit o carieră stabilă, să mă bazez întotdeauna pe mine. Structura asta e un fundament care o să te țină indiferent de unde o să te ducă viața.

Ce spune Emma despre experiența sa la Radio ZU

Emma de la ZU este complet îndrăgostită de ceea ce face. Proiectul Morning ZU este unul de suflet pentru ea. Emma mai are și alte proiecte importante. Te invităm să le descoperi în rândurile de mai jos.

–        Ești de șapte ani la Radio ZU. Cum ai văzut evoluția radioului și ce schimbări crezi că s-au produs?
–        E foarte distractiv. La început când m-am angajat nu am conștientizat în ce m-am băgat. Cumva asta m-a ajutat foarte mult. Neștiind câți oameni ne ascultă, nu a trebuit să-mi creionez un personaj. Radioul se schimbă odată cu oamenii care îl fac. Colegii mei au evoluat foarte mult. Radioul se face prin oameni și cu oameni.

–        Cum ai învățat micile trucuri?
–        Cred că le-am învățat pe parcurs prin atenția pe care le-am acordat-o lui Buzdugan și Morar. Nu cred că sunt lucruri pe care le poți învăța. Sunt multe lucruri de stare. Nu cred că radioul e ceva ce se poate învăța, radioul e ceva ce se trăiește. Norocul meu e că am intrat într-o echipă de oameni maturi. Să faci radio vine cu un har.

–        Cum a fost atunci când te-au auzit cei dragi pentru prima dată la radio?
–        Subiectul acesta nu l-am abordat până acum cu părinții mei. Prietenii în schimb au apelat la sarcasm.

–        Mai ai emoții în timpul emisiilor?
–        Tot timpul am emoții. Cât timp o să am emoții când fac ceva, asta înseamnă că încă ard pentru treaba aia.

–        Care este proiectul tău de suflet de la Radio ZU?
–        Proiectul meu de suflet e o extensie a radioului. Podcastul care mi-a fost dat pe mână, care se numește DilEMMA. Este un podcast cu o noblețe aparte.

–        A fost un invitat sau o poveste care te-a impresionat și nu te așteptai?
–        Romanița Iovan a avut o deschidere extraordinară. A vorbit cu atâta sinceritate, iar asta m-a impresionat.

Găsești interviurile din seria CaTine și în AntenaPLAY.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Două ouă care se află într-o crăticioară la fiert
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari. Câte minute se țin în apă pe foc
Ouăle roșii nu vor lipsi de pe masa ta de Pește. Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari? Află și tu câte minute se țin în apă pe foc. Specialiștii în bucătărie...
5
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
Toată această perioadă vine cu schimbări uriașe pentru nativii din zodiac. Horoscopul lunii mai 2024 oferă promisiuni și noi direcții, atât în viața personală cât și profesională. Este important să nu ne îndepărtăm de...
PARTENERI
×