Reclamă

Oana Zara, despre ambiție și curaj: „Mi-aș dori ca femeile să-și păstreze feminitatea”

Oana Zara este una dintre actrițele care fac parte din distribuția serialului Lia – Soția soțului meu. Deși are un program aglomerat, aceasta a acceptat invitația echipei noastre și ni s-a alăturat pe platourile de filmare. Săptămâna aceasta te invităm să o descoperi pe Oana Zara dincolo de personajul său din serial, Dana.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 25 septembrie 2023, 11:06 / Actualizat: 26 septembrie 2023, 10:14

Gingașă și feminină, Oana ne-a povestit mai multe despre pasiunile pe care le are, despre prima sa dragoste, dar și despre modul în care a evoluat în ultimii ani. Este una dintre actrițele care preferă să-și țină viața personală departe de ochii curioșilor, dar de această dată a făcut o mică excepție și ne-a dezvăluit mici secrete.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oana Zara, despre ambiție și curaj

Ambiția și curajul Oanei au pornit încă din copilărie.

Aceasta ne-a povestit cum se distra atunci când era mică, dar și cât de importantă a fost educația pe care a primit-o de la părinții săi.

–        Prin ochii adultului de astăzi, cum a-i descrie-o pe fetița Oana?
–        Oana era o fată care credea că orice se poate face. Ai mei m-au învățat că, atât timp cât nu încurcă pe nimeni, eu pot să-mi realizez visurile, dacă muncesc pentru ele. Oana visa să fie artistă.

–        Cum erau zilele când erai copil?
–        Foarte frumoase. Eu am stat la casă și tot timpul făceam activități. Ai mei mă luau la câmp, mergeam la cartofi cu mama, mergeam la fân cu tata și cu unchii mei, mă jucam cu păpușile cu vecinele mele. Toată ziua alergam, mă urcam în copaci, mă duceam la bunici, îmi plăcea să fac toate activitățile. Eram o sursă de energie.

Reclamă

–        Ai avut un vis în copilărie pe care l-ai îndeplinit recent?
–        Visul meu cred că a fost să fiu artistă și cred că s-a împlinit pe partea cu dansul. Am dansat foarte mulți ani. Cred că și de asta am schimbat de la dans la actorie. Simțeam că am făcut cam tot ce ține de mine în această țară. Am dansat cu toți artiștii pe care îi iubesc. Am participat la multe emisiuni în care am fost în balet. Cred că visul acesta mi s-a îndeplinit. Acum îmi îndeplinesc și visul cu actoria.

–        Ne poți face un portret al părinților tăi?
–        Mama e cea mai sensibilă persoană pe care o știu. Tata este cel de la care am moștenit și simțul umorului. Noi ne distrăm foarte bine împreună. El este omul care a muncit foarte mult pentru ceea ce are. Este omul care mi-a dat încredere, la fel și mama. Părinții mei m-au ajutat să-mi crească aripile. Ei mă susțin în tot ceea ce fac.

–        Ce ai învățat din căsnicia părinților tăi?
–        Că lucrurile nu sunt întotdeauna frumoase, lucrurile mai sunt și grele. Trebuie să fii pentru celălalt și la bine și la greu.

Reclamă

Dansul, prima iubire a Oanei Zara

Prima dragoste a Oanei a fost dansul. Aceasta a fost dornică să se descopere prin intermediul acestuia. Nu doar că i-a fost refugiu în momentele dificile, dar a și ajutat-o să evolueze și să-și îmbrățișeze feminitatea. Dansul continuă să fie pentru Oana una dintre activitățile sale preferate.

–        Care este frumusețea dansului prin ochii tăi?
–        Dansul a fost prima mea dragoste. Am dansat de la vârsta de 6 ani. Am fost prima dată la gimnastică, dar corpul meu nu era pregătit, eram și rușinoasă. Dansul a fost refugiul meu.

–        Cum te-au modelat dansurile ca femeie?
–        Cred că cel mai mult m-au învățat să am o ținută, să fiu în formă și să am o disciplină. Dansurile mi-au dat încredere și curaj.

–        Consideri că dansul este un sport al puterii?
–        Trebuie să fii puternic în industrie. Eu am făcut și dans contemporan în facultate, dar m-a atras mai mult partea comercială pentru că este mai luminoasă.

Pe lângă dans, Oana este pasionată de actorie. În prezent joacă în Lia, soția soțului meu. Poți urmări și tu serialul exclusiv în AntenaPLAY.

Oana și-a descoperit a doua iubire pe platourile de filmare ale serialului Lia – Soția soțului meu

Pentru că și-a dorit întotdeauna să evolueze, Oana a decis să studieze actoria în cadrul Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică din București. Tot acolo a descoperit-o și pe Ana Bodea, care i-a devenit la scurt timp prietenă. Pa Ana am avut-o și noi invitată pe platourile de filmare ale echipei CaTine.ro. Te invităm să o descoperi pe Ana Bodea în cadrul unui interviu exclusiv CaTine.ro.

–        Care este pentru tine cel mai dificil lucru de care te-ai lovit jucând-o pe Dana?
–        Cred că cel mai dificil lucru a fost să mă pun în postura de amantă.

–        Ce ai descoperi la tine prin rolul Danei?
–        Că sunt puternică și că pot să îndur.

–        Care crezi că este cel mai frumos aspect al meseriei tale?
–        Că pot să redau oamenilor povești.

–        Ne poți spune și un dezavantaj pe care îl are această meserie?
–        Un dezavantaj este că te afectează pe tine. Ai tendința să preiei emoții care nu sunt ale tale. Trebuie să fii tare în această meserie.

–        Ai reușit să te deconectezi mai ușor de personaj?
–        Am reușit să o separ pe Dana de Oana.

Ce spune Oana Zara despre povestea ei de iubire

Oana Zarea trăiește o frumoasă poveste de iubire cu un artist celebru de la noi din țară. Ea și Bogdan Medvedi au o relație de lungă durată. Nu vorbește foarte des despre viața ei privată, însă atunci când o face în ochii ei se zăresc imediat emoțiile puternice.

–        Crezi în suflete pereche?
–        Eu cred în suflete pereche. Eu trăiesc o poveste de iubire.

–        Cum ți-ai dat seama că ți-ai găsit sufletul pereche?
–        A rămas lângă mine. Noi am reușit să trecem și prin bune și prin rele. Cred că despre asta e dragostea. Nu trebuie să fugi când s-a întâmplat ceva rău, trebuie să continui și să lupți pentru ceea ce iubești.

–        Îți amintești momentul în care Bogdan ți-a spus pentru prima dată „te iubesc”?
–        Eu i-am spus prima. Nu cred că s-a așteptat.

–        Cum gestionați momentele dificile din relație?
–        Comunicăm foarte mult și punem în balanță ce putem face.

–        Care este secretul unei relații de lungă durată?
–        Cred că dacă e dragoste se poate. Respectul e și el foarte important. Contează să comunici cu cel de lângă tine.

Vezi mai multe imagini în Galeria FOTO!

O fotografie portret cu Oana Zara care stă picior peste picior la interviul echipei CaTine.ro
Oana este una dintre actrițele care preferă să-și țină viața personală departe de ochii curioșilor / CaTine.ro

Cine este Oana atunci când se sting luminile de pe platourile de filmare

Atunci când luminile se sting de pe platourile de filmare, Oana Zara este o femeie curajoasă, puternică, dar și feminină. Aceasta și-ar dori să inspire mai mult femeile din jurul său.

–        Pentru ce ți-ai mulțumi?
–        Că am crezut în mine și nu i-am lăsat pe ceilalți să mă doboare.

–        Există un principiu de la care nu te abați niciodată?
–        Dacă cineva are de suferit în urma acțiunilor tale, atunci nu le face.

–        Dacă ai putea să influențezi populația feminină, atunci în ce direcție ai vrea să o faci?
–        Mi-aș dori ca femeile să se respecte. Mi-aș dori ca femeile să-și păstreze feminitatea.

–        Care este definiția unei femei puternice?
–        O femei care iubește.  

Ne-am bucurat să aflăm care este definiția Oanei pentru „o femeie puternică” și să descoperim cum vede evoluția pe care a avut-o.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care stă pe un trunchi de copac, într-o rochie albă
Horoscop
4 zodii cărora le place să se joace cu sentimentele partenerilor lor. Nativii care nu sunt statornici în relații
Ai simțit vreodată că cineva se joacă cu sentimentele tale? Ei bine, astrologia ar putea avea un cuvânt de spus în această situație. Ai mai jos lista cu 4 zodii cărora le place să...
2
Gogoși berlineze umplute cu dulceață
Rețete
Gogoși berlineze. Rețetă de gogoși pufoase, umplute cu dulceață
Dacă îți plac gogoșile și obișnuiești să le prepari în modul clasic, încearcă și rețeta de gogoși berlineze. Este o rețetă de gogoși mari și pufoase, aromate cu vanilie și coajă de lămâie și...
3
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2023. Balanțele își găsesc sufletul pereche
Astrele aduc surprize pentru toți nativii din zodiac la final de an. Astfel, horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2023 clarifică multe situații dificile. Între 4 și 29 decembrie, Venus le aduce Balanțelor sufletul pereche,...
4
Apă de cuișoare pusă într-un pahar elegant
Frumusețe
Beneficii uimitoare ale apei de cuișoare pentru piele. De ce e recomandat să o incluzi în rutina de îngrijire
Apa de cuișoare a fost folosită de secole în medicina tradițională pentru tratarea unei game variate de afecțiuni. Cercetările recente au arătat că are și multiple beneficii pentru piele. Specialiștii au oferit mai multe...
5
O banană verde tăiată pe un blat de bucătărie
Sănătate
Ce se întâmplă dacă mănânci în fiecare zi o banană verde
Dacă ai consumat până acum o banană verde, probabil ai realizat repede că are un gust destul de diferit față de cele coapte și galbene. Și nu neapărat într-un mod bun. În loc de...
PARTENERI
×