Reclamă

bucătăria indiană

Gulab jamun. Rețetă de gogoși însiropate, din bucătăria indiană
Rețete
// 12 aprilie 2024

Gulab jamun. Rețetă de gogoși însiropate, din bucătăria indiană

Gulab jamun este denumirea unor gogoși foarte gustoase și interesante, din bucătăria indiană. Sunt gogoși mai speciale, „îmbătate” într-un sirop foarte aromat, preparat cu șofran și apă de trandafiri.
Reclamă
Samosa. Rețetă de aperitiv cald din bucătăria indiană
Rețete
// 21 septembrie 2023

Samosa. Rețetă de aperitiv cald din bucătăria indiană

Samosa este denumirea unui aperitiv cald din gastronomia indiană și pakistaneză, devenit foarte popular de-a lungul timpului în toate bucătăriile lumii. Se prepară dintr-un aluat clasic de plăcintă și se modelează sub formă de triunghiuri micuțe ca niște mini pateuri.
Pâine indiană Naan, preparată la tigaie
Rețete
// 4 noiembrie 2021

Pâine indiană Naan, preparată la tigaie

Dacă ți-ai propus să prepari pâine de casă, dar nu ai suficient timp să aștepți dospirea aluatului și coacerea pâinii, îți recomandăm să încerci rețeta de pâine indiana Naan, preparată la tigaie.
×