Reclamă

Filmările serialului „Bridgerton” – sezon 2 au fost suspendate. Care e motivul din spatele acestei decizii

Lucrurile nu par să meargă foarte bine în industria cinematografică. Filmările serialului Bridgerton pentru cel de-al doilea sezon au fost suspendate după ce producătorii au descoperit câteva probleme printre actori. Conform delcarațiilor care au apărut în presă, unul dintre actori ar fi fost testat pozitiv în urma unui control periodic.

Publicat: 20 iulie 2021, 7:34

Platorma de streaming care găzduiește serialul Bridgerton a anunțat că va suspenda filmările pentru aesta. Deși este o decizie extrem de grea, producătorii nu și-au dorit să pună în pericol viața actorilor. Se pare că fanii nerăbdători vor fi nevoiți să aștepte mut mai mult timp pentru a vedea episoadele noi ale serialului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Filmările serialului „Bridgerton” – sezon 2 au fost suspendate

Veștile rele au circulat destul de repede în lumea online. Producătorii serialului care a reușit să strângă milioane de aprecieri au fost nevoiți să ia o decizie de ultim moment. Filmările pentru sezonul al doilea al serialului Bridgerton au fsot momentan suspendate.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Daphne Bridgerton și Simon se țin de braț la un bal în Bridgerton
Toate personajele din serialul Bridgerton au o poveste de spus și au un caracter unic / Profimedia Images

Decizia dificilă vine ca urmare a testării periodice a întregii echipe care se ocupă de serial. Deși nu există declarații oficiale, confrm publicației Deadline, producătorii au efectuat mai multe teste de COVID-19, iar unul dintre actori ar fi fost descoperit drept pozitiv. În acest sens, filmările au fost oprite pentru a nu pune în pericol viețile celorlalți actori, dar și a echipei.

Reclamă

Conform surselor, producția va fi suspendată pentru o perioadă nedefinită de timp. Întoarcerea pe platourile de filmare va fi destul de dificilă în condițiile unei noi variante a virusului. În Marea Britanie, varianta Delta a virusului de COVID-19 a fost tot mai des depistată în rândul populației.

Cum virusul se transmite mult mai ușor și rapid, producătorii sunt nevoiți să aștepte înainte de a relua filmările serialului Bridgerton. Acest eveniment nu face altceva decât să amintească pericolul în care lumea se află.

Fragilitatea lumii cinematografice este influențată în mod direct de pandemia de COVID-19. Deși primul sezon a fost vizionat de milioane de oameni, fanii vor mai avea de așteptat până ce noul sezn va fi lansat.

Reclamă

Cum va arăta sezonul 2 al seriei „Bridgerton”

Serialul Bridgerton a fost foarte îndrăgit de către fani. După lansarea primului sezon, seria a avut atât de multe vizionări încât nu se putea să nu aibă și un sezon doi. Cum restricțiile pentru pandemia de COVID-19 au fost diminuate, producătorii au fost nerăbdători să se întoarcă pe platourile de filmare.

La fel de entuziasmați au fos și actorii care si-au dorit să se întoarcă la muncă. Fanii au speculat mult timp despre începerea filmărilor, până ce platfora de streaming a anunțat în mod public decizia finală de a pune din nou pe roți serialul îndrăgit. În ciuda eforturilor și a măsurilor de protecție care s-au luat, recent sursele au afirmat faptul că filmările serialului Bridgerton pentru cel de-al doilea sezon vor fi suspendate.

Unul dintre actori ar fi fost testat pozitiv, conform publicațiilor media. Pentru a nu pune în pericol viața echipei, cea mai potrivită decizie a fost să se amâne filmările până ce se va permite reluarea în siguranță a activității pe platourile de filmare.

Sezonul doi al seriei Bridgerton este fosrte așteptat de către fani. Protagoniști ai serialului precum actrița Phoebe Dynevor a declarat în trecut câteva aspecte privind felul în care va arăta noul sezon. Aceasta a povestit despre cum vede desfășurarea serialului, mai ales după plecarea partenerului său de scenă, Rege-Jean Page. Phoebe este de părere că noul sezon trebuie să se cocentreze mai mult pe poveștile celorlalte personaje, astfel că plecarea lui Page nu va afecta foarte mult firul narativ al poveștii.

Actrița părea atunci nerăbdătoare să înceapă filmările pentru serialul Bridgerton. La fel ca restul fanilor și actorii speră să se poată întoarce curând în siguranță pe platourile de filmare pentru a aduce la viață lumea desprinsă din povești a serialului Bridgerton.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×