Reclamă

Filme în care a jucat Shiloh Jolie-Pitt. Unde o poți vedea pe fiica actriței Angelina Jolie

Angelina Jolie este una dintre cele mai îndrăgite și talentate actrițe din lume. Cu toate acestea, puțini știu cum arată viața profesională a copiilor săi. Deși sunt doar niște adolescenți, aceștia au avut deja tangențe cu lumea filmului. Ți-am pregătit o listă cu filme în care a jucat Shiloh Jolie-Pitt. Fiica actriței Angelina Jolie s-a făcut remarcată de la o vârstă foarte fragedă.

Publicat: 26 decembrie 2021, 7:25

Shiloh Jolie-Pitt a fost de multe ori în atenția presei. De cele mai multe ori ea s-a făcut remarcată prin stilul vestimentar androgin și faptul că și-a dorit în trecut să arate mai mult ca un băiețel. Însă lucrurile s-au schimbat, iar Shiloh este acum o domnișoară în toată regula care îi calcă pe urme mamei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Filme în care a jucat Shiloh Jolie-Pitt

Shiloh Jolie-Pitt îi seamănă tot mai mult mamei sale, Angelina Jolie. Tânăra în vârstă de 15 ani reușește să atragă privirile tuturor de fiecare dată. Asemănarea izbitoare dintre ea și mama sa nu poate trece neobservată. Shiloh s-a născut pe data de 27 mai 2006 în Swakopmund, Namibia și este primul copil biologic al Angelinei Jolie și al fostului său soț, Brad Pitt.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Shiloh Jolie-Pitt care a purtat rochia mamei sale, alături de Zahara într-o rochie galbenă, Angelina Jolie, Vivienne, Knox și Maddox la premiera filmului Eternals din Londra
Actrița Angelina Jolie și-a făcut apariția pe covorul roșu din Londra alături de copiii săi / Profimedia Images

Tânăra pare că are o relație mult mai apropiată cu tatăl său, fiind în prezent singura care îi ia apărarea în procesul de divorț cu mama sa, Angelina Jolie. Însă în ciuda acestor aspecte ce țin de viața sa privată, Shiloh se află la începutul unei cariere de succes în lumea filmului.

Reclamă

Ți-am pregătit o listă cu filme în care a jucat Shiloh Jolie-Pitt de-a lungul timpului. Descoperă și tu cum s-a făcut remarcată fiica Angelinei Jolie pe marile ecrane.

The Curious Case of Benjamin Button

La puțin timp după ce s-a născut Shiloh Jolie-Pitt a apărut deja în primul său film. Conform Inquisitr, fiica Angelinei a apărut în filmul The Curious Case of Benjamin Button în rolul personajului Caroline atunci când încă era un bebeluș. Rolul principal i-a aparținut desigur tatălui său, Brad Pitt. Rolul lui Caroline la maturitate a fost interpretat de actrița celebră, Julia Ormond.

Reclamă

Alte nume celebre de pe platourile de filmare ale producției au fost: Tilda Swinton, Faune Chambers Watkins și Elias Koteas. Filmul a câștigat în urma nominalizărilor trei premii Oscar. The Curious Case of Benjamin Button este unul din acele filme în care a jucat Shiloh Jolie-Pitt pe care trebuie să le vezi. Sursele spun totuși că micuța Shiloh nu ar fi dat niciodată audiție pentru rolul interpretat.

Conform People, la acel moment se afla un alt bebeluș în rolul Carolinei, însă acesta nu se putea opri din plâns. Întâmplarea a făcut ca fiica actorului Brad Pitt să se afle la acel moment pe platourile de filmare și să-i ia locul bebelușului care nu se putea opri din plâns.

Kung Fu Panda 3

Pare greu de crezut, dar Kung Fu Panda 3 este unul din acele filme în care a jucat și Shiloh Jolie-Pitt. Producția animată lansată în 2016 s-a bucurat de prezența tinerei actrițe prin împrumutarea vocii sale unuia dintre personaje. IMDb, scrie că Shiloh a făcut vocea personajului Shuai Shuai, o tânără panda care este rezidentă a orașului secret din animația Kung Fu Panda 3.

Angelina Jolie a avut și ea un rol extrem de important. Aceasta a făcut vocea personajului Tigroaica. Alți actori care și-au împrumutat vocea personajelor sunt Dustin Hoffman, Kate Hudson, Lucy Liu și Jackie Chan. Astfel, Shiloh a fost înconjurată mai tot timpul de nume mari din industria filmului în studioul de înregistrare.

Roluri pe care le-a refuzat

Deși nu sunt multe filme în care a jucat Shiloh Jolie-Pitt, aceasta ar fi avut ocazia să se facă remarcată într-o producție care a înregistrat un real succes. Cu toate acestea, fiica Angeline Jolie a învățațt să spună ”nu” rolurilor pe care nu și le dorește de la o vârstă fragedă.

Sursele externe spun că Shiloh ar fi avut șansa să apară în Maleficent, alături de mama sa. Conform publicației Hola, Shiloh nu ar fi vrut să apară într-un rol alături de unul din părinții săi. Aceeași publicație scrie că Shiloh nu a acceptat ideea de a juca rolul ”unei creaturi”.

Cea care totuși a ajuns pe platourile de filmare alături de Angelina a fost micuța Viviene Jolie-Pitt care a jucat rolul Prințesei Aurora atunci când era un copil.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×