Reclamă

Filme noi care apar în luna august 2021. Producții pe care nu trebuie să le ratezi

Sunt multe filme noi care apar în luna august 2021, dintre acestea ți-am pregătit cinci dintre cele mai bune. Aceste producții sunt așeptate cu nerăbdare și promit să-i facă pe telespectatori să nu se dezlipească de micile ecrane. Fie că ești adepta comediilor romantice sau a filmelor de acțiune, una dintre aceste pelicule te va surprinde.

Publicat: 28 iulie 2021, 7:25

Pregătește floricelele favorite, strânge-ți gașca de prieteni și alege unul dintre cele mai noi filme ale lunii august. Peliculele surprind povești de viață emoționante, dar și petreceri colorate specifice unei veri plină de distracție. Dacă nu te-ai decis încă la un film preferat, te intvităm să studiezi lista cu cele cinci filme propuse de noi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Filme noi care apar în luna august 2021

Cele mai bune filme noi care apar în luna august a anului 2021 promit să te aducă într-o lume plină de aventură, distracție și iubire. Fie că îți plac filmele de acține sau comediile romantic, cu siguranță unul dintre aceste cinci filme va fi perfect pentru tine.

Sunt unele dintre cele mai așteptate producții ale anului, iar rezultatele se anunță a fi pe măsură. Așteptarea aproape a luat sfârșit, iar unul din următoarele filme ar putea chiar să ajungă pe lista ta de vizionări. Te invităm să descoperi ce producții cuceresc deja publicul înainte de a fi lansate.

Beckett

Regia: Ferdinando Cito Filomarino
Cu: John David Washington, Alicia Vikander, Boyd Holbrook

Reclamă

Becket este un thriller extrem de așteptat avându-i ca protagoniști pe John David Washington, Boyd Holbrook și Vicky Krieps. Premiera filmului va avea loc pe data de 4 august 2021 la Festivalul de Film de la Locarno.

Povestea îl urmărește pe Beckett, un turist american care devine țintă garantată după un șir de neînțelegeri. Acesta este forțată să fugă pentru a-și salva viața și a ajunge la ambasada SUA din Atena. Producția a fost anunțată încă din 2019, iar fanii sunt nerăbdători să o vadă pe marile ecrane.

Reclamă

Free Guy

Regia: Shawn Levy
Cu:
Ryan Reynolds, Jodie Comer, Taika Waititi

Free Guy este un film de comedie american care combină și elemente desprinse din seriile SF. Povestea pornește de la un joc video, Free City, unde Guy este un caracter NPC. Datorită unui program special care se dezvoltă în acea perioadă, Guy devine capabil să pătrundă în lumea sa din jocul video.

Pas cu pas, Guy urmează un parcurs presărat cu suspans pentru a ajunge ceea ce și-a dorit întotdeauna, un erou. Cursa protagonistului se dă împotriva timpului, încercând să salveze jocul înainte ca dezvoltatorii să-l închidă pentru totdeauna. Premiera va avea loc pe 13 august în Statele Unite ale Americii.

Annette

Regia: Leos Carax
Cu:
Adam Driver, Marion Cotillard, Simon Helberg

Annette face parte din acele filme noi care apar în luna august 2021 pe care nu trebuie să le ratezi. Filmul este un musical superb care te va purta într-o călătorie în timp. Pelicula spune povestea unui comediant și a soției sale. În rolurile principale se vor afla Adam Driver și Marion Cotillard.

Viața lor plină de glamour va lua o întorsătură neașteptată atunci când fiica lor, Annette se va naște cu un dar unic. Filmul a avut deja premiera la Festivalul de Film de la Cannes, iar acum este așteptat pe marile ecrane. 

The Kissing Booth 3

Regia: Vince Marcello
Cu:
Joey King, Joel Courtney, Jacob Elordi

O comedie romantică așteptată de foarte mult timp este The Kissing Booth 3. Pelicula surprinde povestea unor adolescenți care își petrec vara împreună înainte de a merge fiecare pe drumuri diferite. Cum facultatea bate la ușă, adolescenții decid să petreacă ultima lor vacanță împreună într-un mod cu totul inedit.

Filmul este o continuare a primelor două părți The Kissing Booth și The Kissing Booth 2 și va încheia această trilogie. Seria de filme a avut la bază cărțile cu același nume scrise de Beth Reekles. Premiera oficială va avea loc pe data de 11 august pe una din platformele celebre de streaming.

Respect

Regia: Liesl Tommy
Cu:
Jennifer Hudson, Forest Whitaker, Audra McDonald

Ultimul de pe lista celor mai bune filme noi care apar în luna august 2021 este Respect. Filmul biografic surprinde viața uimitoare a artistei Aretha Franklin. Filmul reunește nume mari din industria cinematografică și nu numai, iar premiera va avea loc pe data de 13 august 2021 în Statele Unite ale Americii.

Povestea are un fir narativ emoționant și surprinde cele mai intime detalii ale vieții artistei. Micuța Aretha Franklin care obișnuia să cânte în corul bisericii tatălui său care ajunge o vedetă internațională, supranumită și The Queen of Soul. În timp ce trece printr-o căsnicie abuzivă, constrângerile societății, Aretha reușește să atingă sufletele oamenilor cu muzica sa.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×