Reclamă

Fiul lui Billy Bob Thornton a vorbit despre cum se comportă Angelina Jolie ca mamă vitregă

Fiul lui Billy Bob Thornton a vorbit despre cum se comportă Angelina Jolie ca mamă vitregă. Chiar dacă actrița și Billy Bob nu mai formează un cuplu, acest lucru nu înseamnă că vedeta a uitat de Harry James Thornton.

Publicat: 18 ianuarie 2022, 7:34

Tânărul de 27 de ani a dezvăluit că Angelina Jolie îl are încă pe lista ei de corespondență. "Până în ziua de azi, ea încă îmi trimite cadouri de Crăciun în fiecare an și chestii de genul acesta", a spus Harry pentru Entertainment Tonight recent. "Nu vorbesc cu ea la telefon în fiecare zi, dar din când în când vorbim."

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiul lui Billy Bob Thornton a vorbit despre Angelina Jolie

Angelina Jolie și Billy Bob Thornton au fost căsătoriți din anul 2000 până în 2003. În acea perioadă, Jolie a fost și mamă vitregă pentru cei trei copii ai lui Thornton – Harry, William de 28 de ani și Amanda de 42 de ani, copiii lui din două căsătorii separate, scrie yahoonews.com.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Angelina Jolie și Billy Bob Thorton, împreună la un eveniment în 2002
În anul 2000, Billy Bob Thorton și Angelina Jolie s-au căsătorit / Profimedia Images

Harry a remarcat că petrecerea timpului cu Jolie în copilărie l-a ajutat să se pregătească pentru noua lui emisiune „Relatively Famous: Ranch Rules”, în care copiii de celebrități lucrează ca membri ai fermei. „Era atât de cool”, a spus el. „Ne-a dus săptămânal la camping și a închiriat o singură dată un RV și am plecat într-o excursie minunată. Era atât de distractivă pentru noi când eram mai tineri”, a continuat Harry.

Reclamă

După ce Jolie și Thornton s-au separat, actrița s-a căsătorit cu Brad Pitt în 2014. Cei doi au pornit pe drumuri separate în 2019. Angelina și Brad au împreună șase copii: Maddox, 20 ani, Pax, 18 ani, Zahara, 17 ani, Shiloh, de 16 ani și gemenii Knox și Vivienne de 13 ani.

Vezi cine au fost cei trei soți ai Angelinei Jolie până în prezent.

Cum a decurs relația Angelinei cu Thornton

Reclamă

În timpul unui interviu din iunie 2018 cu HFPA, Thornton și-a amintit căsnicia sa de trei ani cu Jolie.

„A fost o perioadă grozavă”, a spus el. „Angie este încă o prietenă de-ale mele și este o persoană grozavă și a făcut atât de multe. Face filme care sunt importante pentru ea, indiferent dacă reușesc sau eșuează, încă face ceea ce crede și o voi respecta întotdeauna pentru asta”.

Thornton a remarcat că el și Jolie s-au despărțit pentru că aveau „stiluri de viață diferite”.

„Al ei este un stil de viață global, iar al meu este un stil de viață agorafob”, a spus el. „Deci, acesta este cu adevărat, acesta este singurul motiv pentru care probabil nu suntem încă împreună”.

„Suntem prieteni de ani de zile. Ținem pasul unul cu celălalt. Nu este prea mult în oraș, așa că nu ne vedem prea mult, dar vorbim”, a spus actorul pentru publicația We Weekly în anul 2019.

După ce a divorțat de Jolie, Thornton s-a căsătorit cu Connie Angland, care este cunoscută pentru efectele speciale din filmul „Planeta maimuțelor”. Cei doi au împreună o fiică, Bella, în vârstă de 17 ani.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×