Reclamă

Fundația caritabilă a Ducilor de Sussex a fost închisă temporar. Ce probleme au descoperit autoritățile și de ce nu mai au voie să solicite sau să cheltuiască bani din conturi

Fundația caritabilă a Ducilor de Sussex a fost închisă temporar. Autoritățile au găsit mai multe nereguli și le-au interzis Ducilor să mai solicite sau să mai cheltuiască banii din conturi. Prințul Harry și soția sa așteaptă ca problema să fie rezolvată.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 15 mai 2024, 6:28 / Actualizat: 7 iunie 2024, 18:29

Presa scrie că problema Ducilor s-ar putea afla sub inspecția autorităților pentru mai bine de o săptămână. În tot acest timp, Meghan și Harry au primit ordin să înceteze solicitările sau cheltuielile pentru Fundația Archewell. Cererile au fost făcute de Registrul de Caritate și Strângeri de Fonduri din California.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundația caritabilă a Ducilor de Sussex a fost închisă temporar

O sursă apropiată a Ducilor a declarat pentru People că ar fi fost trimis un cec de către fundația Archewell, dar că acesta nu ar fi ajuns niciodată.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Prințul Harry și Meghan Markle în timp ce se țin de mână în Florida
Ducesa a ajuns să trăiască o viață fără griji / Profimedia Images

Fundația se așteaptă ca problema să fie rezolvată rapid. Pe data de 3 mai, procurorul general al Californiei, Rob Bonta, a emis o notificare în numele Registrului organizațiilor de caritate și strângeri de fonduri către Fundația Archerwell.

Reclamă

Potrivit documentului obținut de People, organizația prezintă „probleme la Registrul Organizațiilor de Caritate și Strângeri de Fonduri pentru că nu a prezentat rapoartele anuale solicitate și/sau taxele de reînnoire”.

Sursele spun că organizația Ducilor poate fi supusă, de asemenea, unor penalități, iar înregistrarea acesteia poate fi suspendată sau revocată de către Registru. Astfel, Ducii urmează să fie informați cu privire la taxele întârziate și la celelalte probleme pe care le au.

Potrivit unei surse apropiate Ducilor, Fundația ar fi depus actele la timp, dar acestea nu ar fi ajuns niciodată. Fundația a luat la cunoștință acest lucru abia atunci când a fost emis avizul. 

Reclamă

Fundația Archerwell este organizația non-profit înființată de Prințul Harry, în vârstă de 39 de ani, și de Meghan, în vârstă de 42 de ani, în anul 2020.

Ce și-au propus Ducii de Sussex să schimbe cu ajutorul fundației lor

Misiunea fundației a fost specificată încă de la început, iar Meghan și Harry și-au dorit să vină în sprijinul celor aflați la nevoie.

„Misiunea noastră este simplă: facem bine. Întâmpinăm momentul prezentându-ne, luând măsuri și utilizând mijloacele noastre pentru a ridica comunitățile locale și globale. Facem totul prin acte de serviciu și compasiune”, scrie pe site-ul fundației.

Scopul principal al Fundației este de a sprijini comunitățile locale și internaționale. Prințul Harry și Meghan Markle au spus anterior că Archerwell s-a inspirat din „arche”, cuvântul grecesc care înseamnă „sursă de acțiune” . Cuvântul precede numele fiului lor în vârstă de cinci ani, Prințul Archie.

De asemenea, numele a fost împrumutat pentru compania de producție a Ducelui și Ducesei de Sussex, Archewll Productions.

Fundația a împărtășit două actualizări în timpul călătoriei Ducilor din Nigeria.

Vizita lor a fost una semnificativ, fiind primul turneu internațional de când s-au retras din rolurile regale în 2020, iar cuplul a călătorit la invitația celui mai înalt oficial militar al țării. Meghan Markle a impresionat pe parcursul călătoriei cu ținutele sale elegante.

Ea și Prințul Harry s-au bucurat de turneul oficial și se zilele pe care le-au petrecut în compania oficialilor din Nigeria.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Zodiile intră într-o perioadă intensă din toate punctele de vedere. Citește horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024 și vezi ce rezervă astrele pentru fiecare nativ în parte. Este momentul ca nativii să...
2
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză porționată pe farfurie, alături de platoul cu ruladă, un dovlecel și usturoi
Rețete
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză. Gustare de vară, savuroasă
Această ruladă de dovlecei cu cremă de brânză poate fi servită ca un aperitiv sau ca gustare și este ușoară și savuroasă. Este un preparat ușor și rafinat, cu o textură moale și cremoasă....
3
O femeie care bea cafeaua la geam, îmbrăcată într-un halat alb
Horoscop
Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare. Nativii care se pot baza pe Univers
În timpul conjuncției Lunii cu Pluto, schimbarea este inevitabilă. Pe 24 iunie 2024 a avut loc o schimbare majoră care a influențat tranzitele cosmice. Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare...
4
Un cuplu de îndrăgostiți care ține în brașe un balon cu cuvântul iubire
Horoscop
4 zodii care se îndrăgostesc cel mai repede. Nativii care se află în căutarea sufletului pereche
Cele 4 zodii care se îndrăgostesc cel mai repede se fac imediat remarcate. Acești nativi se află în căutarea sufletului pereche și nu se opresc până nu găsesc persoana potrivită. Descoperă mai jos dacă...
5
portret al unei fete care zâmbește pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână. Vezi dacă te numeri printre ele
Atunci când planetele se aliniază, nativii au parte de zile perfecte. Află care sunt acele 3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână. Cu Mercur cu Rac ce vine alături de Saturn în...
PARTENERI
×