Reclamă

Halle Bailey a dezvăluit de ce și-a păstrat sarcina secretă. Actrița a adus pe lume un băiețel anul trecut

Halle Bailey a dezvăluit de ce și-a păstrat sarcina secretă, după ce recent a anunțat nașterea băiețelului ei. Actrița, în vârstă de 23 de ani, a uimit fanii la începutul anului când a spus că ea și iubitul său au devenit părinții unui băiețel pe care l-au numit Halo.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 20 ianuarie 2024, 6:02

Într-un Q&A recent pe Snapchat, Halle a vorbit despre motivul pentru care a decis să păstreze sarcina secretă, în ciuda faptului că fanii au dat curs mai multor speculații pe tema acestui subiect.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Halle Bailey a dezvăluit de ce și-a păstrat sarcina secretă

„Am vrut doar să mă asigur că am parte de un timp frumos și sănătos în călătoria mea”, a mărturisit ea. „Simt uneori că oamenii din lumina reflectoarelor sunt obligați de fani să spună detașlii din viața lor. Dar eu cred că este foarte frumos dacă păstrezi unele lucruri doar pentru tine.”

Cineva a întrebat și dacă speculațiile fanilor despre sarcina ei au fost un factor de stres în viața ei. Deși a recunoscut că toate zvonurile i-au provocat sentimente negative, a încercat să stea departe de rețelele sociale.

Cât despre cei care au comentat că știau despre sarcină, ea a răspuns: „Aș spune că e grozav că știi, dar o să mă relaxez. Este minunat dacă mă susții, iar dacă nu, e în regulă și asta. Sper să ai o viață minunată”.

Între timp, Halle a redistribuit și un clip de pe TikTok-ul surorii sale Chloe pe Instagramul ei. Cele două se distrau de minune împreună și dansau, în timp ce Halle era însărcinată.

Reclamă

Halle purta atunci un sutien sport negru și o pereche de pantaloni de trening gri. Ținuta îi lăsa la vedere burtica în creștere, de care era tare mândră.

Halle a postat pe Instagram un videoclip din culisele unei ședințe foto cu ea, din timpul sarcinii. Sesiunea a fost inspirată de celebrul ei rol din Mica Sirenă.

@hallebailey

🧜🏽‍♀️missing my belly already 💜but i obviously had to do underwater pics 😉

♬ original sound – halle

Reclamă

​Burtica de gravidă era pusă în evidență de un crop top argintiu metalic, asortat cu o fustă, în timp ce Halle poza sub apă. Cântăreața s-a învârtit cu grație în piscină, amintind de rolul ei ca Ariel.

Halle și rapper-ul DDG trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții lor

De luni de zile circulau zvonuri că Halle și iubitul ei DDG așteptau un copil, dar amândoi au respins speculațiile.

Cu toate acestea, în prima săptămână a Anului Nou, Halle a dezvăluit că a devenit mamă, cu o fotografie cu ea ținând mâna minusculă a fiului ei, în timp ce acesta purta o brățară de aur cu numele său gravat pe ea.

Alături de fotografie ea a scris: „Chiar dacă suntem la câteva zile de noul an, cel mai grozav lucru pe care l-ar fi putut face 2023 pentru mine a fost să-mi aducă pe lume fiul. Bun venit pe lume, aureola mea ✨Lumea este disperată să te cunoască”.

În septembrie anul trecut, Halle a dezvăluit că dragostea ei cu DDG este „prima dată” în care s-a îndrăgostit cu adevărat.

Vorbind cu Cosmopolitan, ea a mărturisit: „Știi, ai experiențe de dragoste, crezi că ele sunt dragostea. Dar aceasta este prima mea iubire profundă, adevărată”.

Ea a adăugat: „Toată inspirația muzicală vine cu adevărat din experiențele de viață. Dragostea a fost una cu adevărat mare pentru mine, pentru că asta e ceva ce experimentez pentru prima dată”.

Despre cei doi s-a spus pentru prima dată că formează un cuplu la începutul anului 2022. Rapper-ul DDG și-a confirmat dragostea în martie, postând un mesaj pe Instagram de ziua lui Halle.

În luna august a aceluiași an, publicația Essence a întrebat-o pe Halle dacă este îndrăgostită de DDG, iar cântăreața pop a răspuns: „Da. Sigur că sunt”.

Mai târziu, în 2022, DDG a apărut în The Breakfast Club, unde a afrmat că era „în cele din urmă” deschis perspectivei de a o cere în căsătorie pe Halle.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×