Reclamă

Holy Molly este grijulie CaMama. Artista ne-a povestit despre femeia care a influențat-o pozitiv în noua campanie CaTine.ro

Holy Molly este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară. Cântăreața ne bucură de fiecare dată cu proiectele sale muzicale. De data aceasta și-a luat din timp pentru a participa la cea mai recentă campanie a echipei CaTine. Află și tu cum Holy Molly este deja CaMama.

Publicat: 4 martie 2023, 6:50 / Actualizat: 13 aprilie 2023, 16:31

Holy Molly sau Maria Alexandra Florea are o relație strânsă cu femeia care i-a dat viață. Am putut să ne dăm și noi seama de acest lucru încă de la primele răspunsuri pe care ni le-a oferit. Cântăreața a fost sinceră în totalitate cu noi și abia a așteptat să ne povestească ce calități a luat de la mama sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Holy Molly este grijulie CaMama

Veselă, plină de energie și gata să se împărtășească fiecare detaliu despre femeia care a inspirat-o, Holy Molly ne-a conturat o imagine superbă despre mama sa.

Cel mai nou proiect al echipei CaTine a surprins-o pe Holy Moly într-o ipostază cu totul emoționantă. Relația pe care o are cu mama sa este una strînsă și puternică, bazată pe încredere, iubire și respect. Holy Molly este CaMama, iar acest lcuru o bucură enorm.

– Ce atribut ai preluat de la mama ta?
– La „mămisme”. În grupul de prieteni eu sunt cea care are grijă de ceilalți. Eu sunt mămic. Am preluat asta de la mama și e un atribut frumos. Am grijă de oameni!

– La ce ți-ai dori să fii ca mama?
– La curaj! La spiritul creativ și la libertate. Mama este foarte liberă și contruiește mult, pictează, mama este o epopee de stări și poate că o să fiu și eu așa la vârsta ei, mai centrată pe nevoile mele.Vreau să fiu așa.

Reclamă

Cum o descrie Holy Molly pe mama sa

Holy Molly o privește cu admirație pe cea care i-a dat viață și își dorește să-i semene mai mult. Moly spune că mama sa este ambițioasă, iar noi putem spune că artista a moștenit-o. Proiectele sale muzicale sunt de succes, iar acest lucru se observă pe zi ce trece.

Sunt anumite lucruri pe care doar de la mama sa le poate învăța. În ceea ce privește viața de zi cu zi, Holy spune că mama sa este un bucătar excelent, mai ales când vine vorba de „preparatele de 5 minute”

Reclamă

– Ce mâncare îi iese cel mai bine mamei tale?
-Mama e maestră la a face mâncăruri în 5 minute. Nu e genul de mamă care să gătească foarte mult, dar mâncarea de 5 minute este senzațională. Are o rețetă de ciuperci trase în coia și coniac care este divină și care vă asigur că durează fix 5 minute.

-Când ai supărat-o cel mai tare?
– Cred că în perioada adolescenței. Există un conflict mamă-fiică atunci când fiica crește, l-am observat în mai toate familile. Am supărat-o foarte tare când eram la țară la mamaie și nu-i lăsam pe ceilalți copii să se joace cu jucăriile mele. Eu plângeam și făceam pe victima pentru că ceilalți copii plecau și nu se mai jucau cu mine. Până s-a prins ea de ce făceam eu. În rest nu cred că am supărat-o foarte tare. 

Ce a învățat Holy Molly de la mama sa

Maria Alexandra Florea și-ar dori să fie mai mult ca mama sa. Femeia care i-a dat viață îi este și acum sprijin și refugiu.

Familia este extrem de importantă pentru Holy Molly, iar iubirea necondiționată pe care a primit-o de-a lungul timpului este extraordinară. Te invităm să descoperi mai multe despre Holy Molly și parcursul său profesional într-un interviu CaTine.ro.

–  Avea vreo vorbă pe care ți-o spunea foarte des?
-Nu-mi aduc aminte de o anumită replică. Replica ei e: „am încredere că poți!”

– Care este cel mai bun sfat primit de la mama?
– Să trăiesc pentru mine mai mult. Sunt foarte conectată cu oamenii mei și cu familia. Când mă năvălesc grijile și fricile, mama știe să fie acolo și să-mi spună că nu contează ce se întâmplă în jurul meu pentru că îi am pe ei și o să-mi fie bine.

Holy Molly ne-a emoționat cu poveștile despre mama sa. În mod cert, femeia care i-a dat viață este un reper important pentru artistă. Aceasta o admiră pe mama sa și speră ca într-o zi să spună că Holy Molly este CaMama.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×