Reclamă

Holy Molly este grijulie CaMama. Artista ne-a povestit despre femeia care a influențat-o pozitiv în noua campanie CaTine.ro

Holy Molly este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară. Cântăreața ne bucură de fiecare dată cu proiectele sale muzicale. De data aceasta și-a luat din timp pentru a participa la cea mai recentă campanie a echipei CaTine. Află și tu cum Holy Molly este deja CaMama.

Publicat: 4 martie 2023, 6:50 / Actualizat: 7 martie 2023, 9:31

Holy Molly sau Maria Alexandra Florea are o relație strânsă cu femeia care i-a dat viață. Am putut să ne dăm și noi seama de acest lucru încă de la primele răspunsuri pe care ni le-a oferit. Cântăreața a fost sinceră în totalitate cu noi și abia a așteptat să ne povestească ce calități a luat de la mama sa.

Holy Molly este grijulie CaMama

Veselă, plină de energie și gata să se împărtășească fiecare detaliu despre femeia care a inspirat-o, Holy Molly ne-a conturat o imagine superbă despre mama sa.

Cel mai nou proiect al echipei CaTine a surprins-o pe Holy Moly într-o ipostază cu totul emoționantă. Relația pe care o are cu mama sa este una strînsă și puternică, bazată pe încredere, iubire și respect. Holy Molly este CaMama, iar acest lcuru o bucură enorm.

– Ce atribut ai preluat de la mama ta?
– La „mămisme”. În grupul de prieteni eu sunt cea care are grijă de ceilalți. Eu sunt mămic. Am preluat asta de la mama și e un atribut frumos. Am grijă de oameni!

– La ce ți-ai dori să fii ca mama?
– La curaj! La spiritul creativ și la libertate. Mama este foarte liberă și contruiește mult, pictează, mama este o epopee de stări și poate că o să fiu și eu așa la vârsta ei, mai centrată pe nevoile mele.Vreau să fiu așa.

Reclamă

Cum o descrie Holy Molly pe mama sa

Holy Molly o privește cu admirație pe cea care i-a dat viață și își dorește să-i semene mai mult. Moly spune că mama sa este ambițioasă, iar noi putem spune că artista a moștenit-o. Proiectele sale muzicale sunt de succes, iar acest lucru se observă pe zi ce trece.

Sunt anumite lucruri pe care doar de la mama sa le poate învăța. În ceea ce privește viața de zi cu zi, Holy spune că mama sa este un bucătar excelent, mai ales când vine vorba de „preparatele de 5 minute”

Reclamă

– Ce mâncare îi iese cel mai bine mamei tale?
-Mama e maestră la a face mâncăruri în 5 minute. Nu e genul de mamă care să gătească foarte mult, dar mâncarea de 5 minute este senzațională. Are o rețetă de ciuperci trase în coia și coniac care este divină și care vă asigur că durează fix 5 minute.

-Când ai supărat-o cel mai tare?
– Cred că în perioada adolescenței. Există un conflict mamă-fiică atunci când fiica crește, l-am observat în mai toate familile. Am supărat-o foarte tare când eram la țară la mamaie și nu-i lăsam pe ceilalți copii să se joace cu jucăriile mele. Eu plângeam și făceam pe victima pentru că ceilalți copii plecau și nu se mai jucau cu mine. Până s-a prins ea de ce făceam eu. În rest nu cred că am supărat-o foarte tare. 

Ce a învățat Holy Molly de la mama sa

Maria Alexandra Florea și-ar dori să fie mai mult ca mama sa. Femeia care i-a dat viață îi este și acum sprijin și refugiu.

Familia este extrem de importantă pentru Holy Molly, iar iubirea necondiționată pe care a primit-o de-a lungul timpului este extraordinară. Te invităm să descoperi mai multe despre Holy Molly și parcursul său profesional într-un interviu CaTine.ro.

–  Avea vreo vorbă pe care ți-o spunea foarte des?
-Nu-mi aduc aminte de o anumită replică. Replica ei e: „am încredere că poți!”

– Care este cel mai bun sfat primit de la mama?
– Să trăiesc pentru mine mai mult. Sunt foarte conectată cu oamenii mei și cu familia. Când mă năvălesc grijile și fricile, mama știe să fie acolo și să-mi spună că nu contează ce se întâmplă în jurul meu pentru că îi am pe ei și o să-mi fie bine.

Holy Molly ne-a emoționat cu poveștile despre mama sa. În mod cert, femeia care i-a dat viață este un reper important pentru artistă. Aceasta o admiră pe mama sa și speră ca într-o zi să spună că Holy Molly este CaMama.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
Rose Hanbury într-o rochie galbenă și cu o mască neagră pe față în timp ce participă la o cursă de cai din 2021
Divertisment
Detalii mai puțin cunoscute despre Rose Hanbury. Presa internațională scrie intens despre ea și aventura avută cu Prințul William
Admiratorii se întreabă cine este și cu ce se ocupă Rose Hanbury. În presa internațională au apărut tot mai multe zvonuri legate de infidelitatea Prințului William. Se crede că femeia în vârstă de 39...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×