Reclamă

Horoscopul dragostei pentru luna martie 2023. Fecioarele simt din nou fluturi în stomac. Află ce îți rezervă astrele

Horoscopul dragostei pentru luna martie 2023 spune că fiecare nativ din zodiac își va pune amprenta în relația de cuplu. Chiar și în cazul acelora care nu formează un cuplu, vor încerca să domine posibile relații. În ceea ce privește atenția pentru partener, astrele recomandă ca nativii să fie mult mai naturali și mai hotărâți.

Publicat: 28 februarie 2023, 7:54

Berbecii vor fi dominați de energii pasionale și romantice. Este o perioadă bună în care relațiile aproape destrămate se pot reconstrui. Racii sunt sfătuiți să accepte faptul că persoana iubită dorește anumite schimbări în relație. Se vor întâmpla lucruri benefice pentru amandouă părțile implicate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul dragostei pentru luna martie 2023

Horoscopul dragostei pentru luna martie 2023 spune că nativii din zodia Gemeni se vor confrunta cu situații mai dificile în viața de cuplu. Își pun problema că relația în care se află poate fi din ce în ce mai benefică. Totuși, partenerul s-ar putea să nu împărtășească aceleași convingeri. Se anunță o lună cu multe rezolvări în plan emoțional, fie că este vorba de cuplu sau de familie, ori prieteni.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Berbecii sunt zodii de aer, care adoră să fie în centrul atenției în relația de cuplu. Chiar și așa, nativii fac tot ce le stă în putință pentru ca partenerul să nu ducă lipsa de nimic. Se asigură că se pot bucura de mai mult timp împreună, că pot face diferite activități și că sunt exact ceea ce partenerul are nevoie. Nativii din zodia Berbec știu să se facă plăcuți, dar și să îi facă pe ceilalți să se simtă iubiți. Vei încerca să nu mai neglijezi relația din cauza stresului de la locul de muncă.

Reclamă

Astrele spun că luna aceasta vei face și un pas mai mare în ceea ce privește dragostea. În relația de cuplu se pot petrece lucruri noi, deosebite, speciale, precum o cerere în căsătorie.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Taurii sunt genul de zodii pe care îi interesează relațiile lungi. Nativii din zodia Taur nu renunță niciodată la partener și sunt fideli până în ultimul moment. Preocupările de luna aceasta vor fi crearea unui spațiu mai sigur și mai de încredere pentru partenerul tău. Te vei concentra și mai mult pe nevoile cuplului.

Reclamă

Se anunță multe lucruri benefice pentru cuplu, de la comunicare mai eficientă la mai mult timp de calitate petrecut împreună. Chiar dacă ai impresia că sufoci cu dragostea ta persoana iubită, continuă să faci lucrurile exact așa cum simți, te sfătuiește YourTango.com.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Horoscopul dragostei pentru luna martie 2023 spune că nativii din zodia Gemeni s-ar putea să aibă câteva probleme în cuplu. Chiar dacă ai cele mai pure intenții și vrei ca lucrurile să meargă și mai bine, partenerul s-ar putea să nu-ți împărtășească aceleași sentimente. De aceea, îți propune o perioadă în care să vă luați mai mult timp singuri, să vă ocupați de lucruri personale, pasiuni, familii sau chiar job-uri.

Chiar dacă lucrurile par destul de instabile, spre finalul lunii, relațiile de cuplu vor experimenta schimbări în mai bine. Astrele spun că situațiile de acest fel sunt lecții utile despre autocunoaștere pe care fiecare nativ ar trebui să le ia, la un moment dat, în calcul.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Viața amoroasă a nativilor din zodia Rac va depinde, în mare parte, luna aceasta, de ceea ce dorește partenerul. Racii sunt firi emotive, sensibile, care nu pot lua decizii importante singuri. Motiv pentru care, s-ar putea produce niște schimbări.

Astrele recomandă să fii alături de partener, indiferent de deciziile pe care le ia, în afara cuplului. Mai precis, dacă partenerul decide că vrea mai mult spațiu, acceptă acest lucru. În cele din urmă acțiunile de acest fel vor fi benefice pentru cuplul vostru.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii din zodia Leu se îndrăgostesc nebunește. Ei sunt extrem de pasionali și romantici, în ceea ce privește relația de cuplu. Între familii și prieteni, se simte și mai multă dăruire din partea nativilor. Vei petrece mult timp alături de aceștia, clipe frumoase și de calitate care te vor face să te simți uimitor. Atunci când simți iubire și din partea celorlalți, ai impresia că ești cea mai norocoasă persoană din lume.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Horoscopul dragostei pentru luna martie 2023 spune că nativii din zodia Fecioară s-ar putea să se îndrăgostească, dacă nu fac parte deja dintr-un cuplu. Cineva interesant ți-a atras atenția în cadrul unui eveniment și faci tot posibilul pentru schimba câteva vorbe cu această persoană misterioasă. În ceea ce privește zona de cuplu, nu se anunță prea multe modificări de comportament. Ești la fel de iubitoare și pasională.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Se anunță mai multă stabilitate și energie pozitivă în cuplu. Fii mai încrezătoare și bucură-te de ceea ce trăiești acum, în prezent. Lasă gândurile rele deoparte și simte-te bine alături de partenerul tău. Comunică-i eficient ceea ce dorești de la el și cum vezi tu viitorul acestei relații. Fii mai sinceră cu tine și cu cel de lângă tine. Doar împreună veți reuși să clădiți ceva frumos, de viitor.

În ceea ce privește zona familiei și a prietenilor, încerci pe cât posibil să petreci mai mult timp alături de ei. Vei conștientiza mai bine că setimentele pe care le reprimi s-ar putea să facă mai mult rău decât bine, motiv pentru care astrele te sfătuiesc să te axezi pe înțelegerea sufletului și a inimii tale.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Faci parte din categoria celor mai geloși nativi. Chiar dacă încerci să faci ca lucrurile să funcționeze, vei mai avea și câteva scăpări. S-ar putea să-ți superi partenerul din cauza lipsei de încredere și vă gândiți să construiți un plan de redresare al relației. În principal, astrele spun că ai nevoie de mai multe dovezi de iubire din partea partenerului. Așa, s-ar putea să te convingi că relația voastă este una sigură și poți avea încredere în cel de lângă tine, scrie Astrology.com.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Horoscopul dragostei pentru luna martie 2023 spune că îți vei da seama de greșelile pe care le-ai făcut în ultima perioadă. Vei înțelege perspectivele pe care persoana iubită le-a văzut înaintea ta și pe care ți le prezentase și ție sub o anumită formă. La momentul acela, nu erai dispusă să fii prea înțelegătoare. Acum este momentul să iei lucrurile mai ușor, să accepți ce vrea cel de lângă tine și să îți comunici mai eficient dovezile de iubire. Vorbește cu calm, fii mai tandră și arată-i persoanei de lângă tine cât de importantă este pentru tine.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Este posibil ca luna aceasta să vizualizezi mai bine ceea ce vrei de la relația de cuplu. Chiar dacă lucrurile se duc spre un drum destul de anevoios, cel mai important este să te concentrezi pe binele comun. Nu fii egoistă și apreciază liniștea pe care persoana iubită ți-a oferit-o de-a lungul relației. Încearcă să nu faci presiuni luna asta și să lași lucrurile să meargă după cum le suflă vântul. Vezi ce se poate întâmpla și implică-te cu mai mult suflet în relație.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Horoscopul dragostei pentru luna martie 2023 spune că nu renunți la nimic. Chiar dacă lucrurile s-ar putea să se mai zdruncine în prima parte a lunii, nu te speria, rămâi alături de cel de lângă tine. Dacă vrei să te simți cea mai iubită femeie din lume, oferă-i partenerului un sentiment reciproc. Lucrați împreună și susțineți-vă pasiunile. Poate începeți un program de dezvoltare personală împreună și vă redescoperiți.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Viața sentimentală pentru nativii din zodia Pești va căpăta o turnură interesantă. Cunoști pe cineva și vrei, din toate puterile, să creezi ceva alături de această persoană. Dacă nu va fi dragoste la prima vedere, va fi cu siguranță o persoană pe care te vei putea baza, la bine și la greu. Un prieten de nădejde care nu te va judeca niciodată și va ține la tine, indiferent de situații.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×