Reclamă

Horoscopul indian. Ce semn zodiacal ești în astrologia vedică

Dacă până acum nu cunoșteai detalii despre acest sistem astrologic, iată mai multe informații despre horoscopul indian. În astrologia vedică, se vorbește foarte mult despre modul în care stelele ne luminează viața și ne arată drumul către fericire și prosperitate. Dacă de obicei ne concentrăm mai mult spre viitor, hindușii vorbesc despre momentul prezent.

Publicat: 18 mai 2022, 9:51

Acest sistem astrologic ne arată în același timp harta solară, lunară și natală. Cea din urmă se aseamănă cu harta astrală pe care deja o cunoaștem. Indienii vorbesc de cele mai multe ori despre spiritualitate, karma, profesie, dragoste, dar și multe alte aspecte ale vieții, arată Astrology.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul indian

Harta lunară a horoscopului indian ne arată totul despre noroc, familie și viețile noastre trecute. În schimb, harta solară ne interpretează în profunzime viața profesională, dar și sănptatea și karma. Acum că știi câteva detalii despre această modalitate de interpretare folosită de astre, este indicat să afli care este semnul tău zodiacal indiac, potrivit Yourtango.com.

Berbec (Mesha): 21 martie – 19 aprilie

Horoscopul indian spune despre acești nativi că sunt originali. Dacă își doresc ceva, nu se opresc până nu vor obține acel lucru. În dragoste se arată sensibili și înțelegători. Cu toate acestea, este posibil să obosească mai repede decât alte semne zodiacale. Modul lor de a gestiona lucrurile este unul haotic și dezorganizat.

Astrele îi sfătuiesc să apeleze de fiecare dată la sinceritate pentru a nu-și crea probleme care nu există de fapt în realitate.

Reclamă

Taur (Vrishaba): 20 aprilie – 20 mai

Acești nativi încearcă zi de zi să-și demonstreze capacitățile intelectuale și spirituale. De cele mai multe ori, se pot trezi singuri într-o luptă care nu este a lor. Sunt iubitori de artă și frumos și ca de obicei, pasionați de gastronomie. Pot fi mai sensibili ca orice alte semne astrale.

Un defect major este că nu pot accepta criticile atât de ușor și se lasă pradă gândurilor negative atunci când acestea ajung în viața lor.

Reclamă

Gemeni (Mithuna): 21 mai – 21 iunie

Horoscopul indian spune despre acești nativi că sunt idealiști și determinați. Pot rezolva orice situație dificilă mai repede decât oricine altcineva. Sunt buni prieteni și tovarăși de drum lung, însă obosesc repede. Dacă îți dorești o relație cu acest semn zodiacal trebuie să știi că de cele mai multe ori au probleme majore de sănătate.

Visători, vor fi dezamăgiți rapid atunci când planurile lor ies din context și nu se concretizează. Într-o relație, folosesc înșelătorii și mici omisiuni.

Rac (Karkata): 22 iunie – 22 iulie

Acești nativi se numără printre cei mai sensibili din astrologia indiană. Ajung să depindă de energia celor din jur și să se hrănească cu aceasta. Pot lua problemele celorlalți asupra lor și sunt determinați să lupte pentru ceea ce-și doresc.

Familia reprezintă punctul de pornire al tuturor lucrurilor frumoase în viață pentru acești nativi. Sunt atașați de cei pe care îi iubesc și vor face tot posibilul pentru a le oferi confort și afecțiune.

Leu (Simha): 23 iulie – 22 august

Horoscopul Indian spune că acești nativi sunt predestinați să conducă, indiferent de situația în care s-ar afla. Își folosesc toată energia la locul de muncă, iar în familie sunt prietenii copiilor lor. Le place să se mențină în formă și au grijă de alimentație. Chiar dacă au parte de certuri alături de cei dragi, nu păstrează supărarea o lungă perioadă de timp.

Cu toate acestea, nativii Leu în astrologia indiană sunt manipulatori. Îi vor lăsa pe ceilalți să creadă că nu sunt ei cei responsabili de regulile jocului.

Fecioară (Kanya): 23 august – 22 septembrie

Dacă ai aflat deja tot ce trebuie să știi despre zodia Fecioară, horoscopul indian îți oferă noi informații. Acești nativi sunt sensibili, dar și diplomați. Într-o discuție preferă să se retragă rapid și să evite certurile. Sunt atrase de artă și frumusețe și preferă liniștea.

Cunosc toate detaliile despre spiritualitate și se dedică cu ușurință practicilor meditative. Nu își cunosc adevărata putere și se pot speria de aceasta.

Balanță (Thula): 23 septembrie – 23 octombrie

Cei născuți sub acest semn zodiacal sunt curajoși și vigilenți. Sunt favorizați de spiritul de echipă și știu modalități propice de a se integra în orice colectivitate. Pot fi impulsivi și pot judeca oamenii doar după aparențe. Își cunosc latura umanistă și idealistă.

Comunicarea este punctul lor forte, iar în relații sunt o sursă inepuizabilă de energie și afecțiune. Pot rămâne totuși cu un gust amar.

Scorpion (Vrishchika): 24 octombrie – 21 noiembrie

Pentu acești nativi contează discreția. Într-o relație se arată iubitori și încrezători și pot face față oricăror provocări. Își doresc aventuri și experiențe, însă doar alături de partenerul de viață. Nu vor renunța niciodată la legăturile afective curente pentru distracții de moment.

Le place să fie mai presus decât ceilalți și pot adopta o atitudine agresivă atunci când nu sunt ascultați pe deplin. Trăiesc relații de lungă durată în ciuda defectelor.

Săgetător (Dhanu): 22 noiembrie – 21 decembrie

Pentru acești nativi, atașamentul este primordial. Atunci când nu își primesc doza de iubire devin agresivi și triști. Nu reușesc să-și mențină planurile trasate și se frustrează atunci când nu reușesc să le ducă la bun sfârșit.

Într-o relație pot fi la fel de bine suspicioși și pot lua decizii care pe viitor îi pot afecta. Vor să simtă gustul libertății, dar nu pentru multă vreme.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Acești nativi își planifică fiecare detaliu din viața lor și se ghidează după liste. Își creează imagini inexistente despre oameni și rămân dezamăgiți atunci când nu au parte de rezultate propice. Vor încerca întotdeauna să îi arate cu degetul pe vinovați.

Se simt apropiați de natură și vor să-și susțină independența. Pot fi oameni amabili și prietenoși, asta dacă nu te îndepărtezi prea mult de ei.

Vărsător (Kumbha): 20 ianuarie  – 18 februarie

Neînfricați și puternici, acești nativi sunt întotdeauna dispuși să-și convertească relațiile neplăcute în istorii trecute. Vor găsi soluții rapide de moment, dar care nu le vor rezolva problemele reale. Pot fi afectați de relații platonice și pasiuni idealizate.

Atunci când se află într-o relație își doresc libertate, dar se dedică cu totul persoanei dragi. Suferă din cauza despărțirilor, chiar dacă ei au vrut acest lucru.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Acești nativi sunt emotivi și sentimentali. Sunt mișcați ușor și privesc viața într-un mod cu totul romantic. Fac eforturi colosale pentru a se încadra în normele societății și de cele mai multe ori greșesc.

Au o legătură strânsă cu spiritualitate și se bazează pe cei din jur pentru a-și rezolva probleme personale. De cele mai multe ori vor fi dezamăgiți.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×