Reclamă

Horoscopul săptămânii 13 martie – 19 martie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 13 martie – 19 martie 2023 le aduce mai multă determinare nativilor din zodiac. Mulți își vor începe să-și construiască planurile de viitor și nu vor zăboi nicio clipă. Vor fi ca un motor care nu se oprește niciodată, însă la un moment dat vor simți nevoia de o pauză. Familia le va fi întotdeauna alături, asta dacă vor ști să ceară ajutorul cuvenit.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 13 martie 2023, 8:45

Indiferent că vorbim despre schimbarea locuinței, renunțarea la prietenii mai vechi sau chiar relații care nu funcționează, se vor observa modificări în fiecare din situații. De asemenea, este o idee bună ca nativii să se gândească mai mult la propria bunăstare. Vor fi cu siguranță zile în care nu vor ști care este de fapt decizia corectă, însă îndrumarea va veni atunci când se vor aștepta mai puțin.

Horoscopul săptămânii 13 martie – 19 martie 2023

Horoscopul săptămânii 13 martie – 19 martie 2023 vine cu schimbări categorice în viața nativilor din zodiac. Aceștia își pot îndrepta atenția către lucrurile care contează cu adevărat. Astrele spun că nu este momentul să-și atribuie anumite beneficii dacă nu au muncit pentru acestea. În ceea ce privește viața de familie, aceasta se va schimba complet la sfârșitul perioadei. Anumite gânduri vor avea un impact major asupra deciziilor pentru o perioadă mai lungă de timp.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Horoscopul săptămânii 13 martie – 19 martie 2023 spune că în această perioadă ești pregătită să-ți pui planurile în aplicare. Dacă până acum nu ai fost determinată să începi un stil de viață sănătos, de acum înainte ai parte de susținere . Astrele îți vor îndruma pașii, iar tu te vei simți plină de energie și dornică aă te lași ghidată. Cu toate acestea, faptul că îți schimbi obiceiurile, te va afecta pe plan amoros. Schimbările de dispoziție vor aduce certuri și discuții în contradictoriu.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Pentru nativii Taur, această perioadă vine cu lămuriri. Pe plan profesional începi să ai mai mult curaj. Dacă simți nevoia să preiei mai multe sarcini, știi cu siguranță că acum este momentul să o faci. Fii curajoasă și înfruntă-ți fricile pe plan personal. Propunerile pe care le-ai avut până acum doar pe hârtie este necesar să fie materializate, spune Astrology.com. Ești gata pentru ceva puncte diferite în viața ta.

Dacă te afli într-o relație, acum este momentul să vezi dacă este ceea ce îți dorești cu adevărat. Nu te lăsa pradă discuțiilor cu cei din jur. Cu sănătatea vei avea puțin de suferit, însă odată ce descoperi care sunt problemele, vei urma pașii pentru a rezolva situația.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Horoscopul săptămânii 13 martie – 19 martie 2023 spune că în această perioadă nu îți iei în serios atribuțiile la locul de muncă. Ești într-o stare depresivă și nu poți lupta contra demonilor tăi. Dacă dorești să schimbi ceva cu adevărat, fă-o încă din primele ore ale dimineții. La sfârșitul perioadei te găsești mai abătută ca oricând. Un prieten vechi vine să-ți ofere sfaturile de care ai nevoie. Ești gata să pui în aplicare câteva dintre idei, însă nu te simți cu adevărat motivată până la final. Învață să-ți cunoști temerile și să nu mai fugi de acestea.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Această săptămână vine cu multă muncă pentru nativii Rac. Nu este momentul să intri într-o perioadă de relaxare. Îți dorești ca toată lumea să vadă cât de muncitoare ești, însă acest lucru te epuizează constant. Găsește cea mai bună modalitate de a demonstra acest lucru, fără a te sabota. Pe plan amoros lucrurile par să meargă într-o manieră pozitivă. Dacă îți doreai un moment oportun pentru a petrece câteva clipe alături de partener, sfârșitul acestei perioade este potrivit.

Leu: 23 iulie – 22 august

Această perioadă vine cu o schimbare la nivel de percepție pentru nativii Leu. Nu poți stabili întâlniri cu toți cei cărora vrei să le ceri scuze, însă o poți face pe parcurs. Nici tu știi care îți sunt de fapt prioritățile, însă știi cu ce trebuie să începi. Conflictele pe care le-ai creat în ultima vreme cu cei din jur te-au adus într-o stare de epuizare completă. Fă-ți o listă cu lucrurile pe care le-ai greșit și reapară totul. Deși te afli printre cei dragi, te simți ca o străină. Faptul că te-ai îndepărtat nu a ușurat lucrurile, din contră. Profită de zilele libere pentru a petrece mai mult timp cu familia.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Această săptămână vine să-ți redea tonusul pe care l-ai pierdut în toată această perioadă de muncă. În ceea ce privește partea sentimentală, ai foarte mult de muncă pe acest palier. Cu toate acestea, ori de câte ori te simți abordată de câte un posibil partener, scenariile tale continuă să se creeze într-un viitor îndepărtat. Atitudinea pe care o abordezi nu este una tocmai sănătoasă și îți poate dăuna. Ascultă de sfaturile celor mai buni prieteni.

Află totul despre zodia Fecioară, de la trăsături și până la personalitate.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Pentru nativii Balanță acum este momentul să-și schimbe cu adevărat stilul de viață. Ai început să practici un stil de viață sănătos și nu este momentul să te oprești. Vrei să vezi câte lucrurile s-au schimbat în ultima perioadă, este bine să faci o incursiune prin toată această etapă. Nu te lăsa doborâtă de greutăți. Chiar dacă în prezent nu găsești calea cea dreaptă, va veni și ziua în care te vei simți mai stăpână pe tine ca niciodată. Astrele vor continua să-ți arate că totul are o rezolvare în final.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Horoscopul săptămânii 13 martie – 19 martie 2023 vine să-ți aducă răspunsuri la întrebările pe care le aveai de multă vreme. Dacă de obicei reușeai să deslușești enigmele, acum îți este mult mai greu. Perioada de probă alături de partenerul de cuplu a luat sfârșit și nu știi încotro să te îndrepți de acum înainte. În familie lucrurile par să fie puțin problematice. Nu mai ai parte de aceeași comunicare pe care o aveai cu câteva săptămâni în urmă. Persoanele pe care te puteai sprijini până în prezent încep să nu-ți mai acorde atenție, arată Yourtango.com.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Săptămâna aceasta vine cu încredere pentru nativii Săgetător. Casa carierei îți aduce noi oportunități pe plan financiar. Ești cu adevărat mulțumită de tot ceea ce ai întreprins până acum și îți ceri drepturile. Chiar dacă nu poți schimba modifica nimic din ceea ce ai greșit până acum, te poți mișca pe o pantă ascendentă de acum. Schimbarea vine odată cu primul gând pe care îl acorzi în fiecare dimineață. Familia te va susține în tot ceea ce îți propui și este posibil să îți acorde un sprijin bancar.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn își caută idei de vacanță în această perioadă. După o perioadă lungă în care și-au dovedit eficiența locul de muncă, este cazul să se gândească și la bunăstarea proprie. Familia sau partenerul vor fi întotdeauna alături. Pentru cei singuri, va exista un moment de introspecție. Nu trebuie să fii într-o relație pentru a intra în rândul lumii. Fiecare își găsește fericirea în locuri diferite. Vezi ceea ce ție ți se potrivește.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Dacă nu ai crezut până acum, această săptămână vine să-ți spună cu adevărat că ești o aventurieră. O călătorie pe care nu o credeai posibilă, acum se poate manifesta. Cea mai bună prietenă te va însoți în ceea ce se poate numi aventura vieții tale. În cazul în care ai o familie, această te sprijină necondiționat dacă dorești să-ți începi propria afaceri. În orice caz, ieși câștigătoare.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Pentru nativii Pești vine o perioadă mai dificilă pe plan personal. Începi să muncești din ce în ce mai mult, iar acest lucru poate distruge relația de cuplu. Pentru nativii singuri, munca îi poate face să se simtă mai importanți, însă odată ce au luat o pauză mai lungă, vor vedea efectele secundare. Astrele spun că nu trebuie să exagereze.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
O fotografie panoramă cu lacul Scropoasa, aflat la doar două ore de București
Timp liber
Ce să vizitezi în weekend lângă București. Locul care pare desprins din povești
Dacă te întrebi ce să vizitezi în weekend lângă București, atunci avem soluția perfectă pentru tine. La doar două ore de capitală se află un loc desprins parcă din povești. Este vorba despre un...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×